Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Albion nie bizi memnun etmez ya, 10 numara oyuna benziyor. Beni en çok cezbeden şu oldu, guild savaşlarının 5v5 olması

Ufak bi guild ile bile serveri ezebiliyorsun. GW gibi skill buildler, setuplar önemliymis baya.

https://www.youtube.com/watch?v=68sXorqlK6s
Sosyal ağlarda paylaş

Şunuda söylemem lazım buradaki bazı insanlar oyunu hala zamanında beraber oynadığımız alpha dönemindeki gibi sanıyorlarda alakası yok. O eski alpha clientinde yaptıklarınızı baz alıp bu oyun olmaz demeyin lütfen. Ondan sonraki alphalarda oynayanlardan herhangi bir kötü yorum görmedim. Oyun hakkında okuduğum, izlediğim herşeyde çok olumlu ve güzel. Şunun şurasında 19 gün sonra beta var zaten ak koyun kara koyun belli olur herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

son yıllarda çıkmadı. bitti zaten mmo piyasası. archage içeriği bitirene kadar eğlenceliydi en son. onun dışında hep aynı themeparkları çevirip duruyorlar işte exp'dir, f2p'dir falan filan. doğudan gelen hiçbir şeye hallenmeyin abi ilk olarak. bu kadar yıldır hiç şaşmadı. asyalı developer batıya uygun ürün yapamıyor. grafikler şahane, motor akıyor, contente geldiğinde bitiyor.

bu salaklara gelince çok güzel fikirle yola çıktılar ama mallıkları tableti işin içine katmak oldu. bütün geliştirmeyi tabletin el verdiği seviyede yapıyorlar. tabletin kısıtlamasında nereye kadar gidebilirler mekanik ve derinlik olarak?

mmo pazarı cheesy f2p modeline dönüyor. büyük oyuncular artık hallenmiyor. trion un getirdiği yeni projelere bakın, kendi hiçbir yeni projeye başlamıyor. blizzard elini ayağını çekti, içi boş expler ile 1-2 aylık vurgunlar yapıyor. lord british sıçtı sıvadı, ben projenin başında durduğuna bile inanmıyorum, isim olarak kullanıyorlar sadece. daoc kötü görünüyor aynı şekilde.

benim şahsen heyecanlandığım tek proje crowfall kaldı. onunda devleri çok umut verici diye.

bi' de star citizen var tabii, ne kadar mmo sayılırsa artık o da. çocuklarımız oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim için iyi sandbox forumları aktif, bol dramalı ve guildler arası politika/savaç içeren oyunlar oluyor. En büyük örneği Lineage 2 ve Tera (sandbox değiller biliyorum) ve SALEM vardı. Hepsinin çok eksi yönü olmasına rağmen communitysi bir şekilde ileri götürüyordu oyunu. Albion da aynı şekilde şu anda, 2 gündür forumlara bakıyorum sayfalar dolusu drama var ve oynayan guildler hep büyük zerg guildleri (FUtilez, Goons, Vendetta falan) o yüzden umut var bence ya. Tabiki tamamen mutlu edecek bir mmo çıkacağına ben de inanmıyorum ama şu standartlarda bana çok iyi geldi.

Edit : bu arada BDO'ya endgame geldi dün, equalized arena sistemi getirdiler. BDO'yu esport yapmak istiyoruz falan diye de CM'lerden postlar başlamış. NA/EU için de PVE çalışmalarına girmişler deniyor. Bir umut ışığı...
Sosyal ağlarda paylaş

albion amatör eğlendirir ama aradığın community driven ortamı bulursun, sadece biraz daha casual friendly olur.

senin asıl istediğini crowfall'da yapmaya çalışıyorlar işte. tamamen community driven pvp odaklı falan. yapımcıları çok iyi (ultima, shadowbane, swg). youtube kanalları dolu, izleyip fikir edinebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

içimden bi ses ultima online bugün çıksa ona da benzer yorumlar gelcek diyor sdf. oyun gayet güzel fikirleri olan sandbox bir mmorpg. multiplatform olması da şahsi fikrime göre cezbedici bi faktör ve baya bi avantaj oyuna inanılmaz bir sosyal potansiyel katıyor. tabletini kapıp biraları alıp arkadaşın evde toplanıp oynamaca falan hoş şeyler bunlar. ya da tatide güneş batarken balkonda ayaklarını uzatıp uzatıp biranı yudumlarken kucağında tablette oyuna bakınabilmek falan güzel keyifler bunlar. illa 329103910 skill atıp zibilyon rotasyon yapmaya gerek yok bi oyunun gameplayinde derinlik olması için. MOBA'lar buna harika örnek. oyun bana baya hitap ediyor 50$ verdim zerre pişman olmadım beta'da iyice cezbederse beta sonu 50$ daha verip legendary'e upgrade ederim pek bi artısı olmasa da katkı sağlamak yeter
Sosyal ağlarda paylaş

anelor özetlemiş işte durumu hehe. güneş batarken odun keseyim kafasını desteklediği sürece o harita yapısı ve kısıtlayıcı mekanikleri geliştirilemez.

tablet çok ihtiyaçsa social ve gather seviyesinde entegre edersin. tabletle mmo'da pvp yapmak nedir yani. rami ne, işlemcisi ne, gpusu ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçen kapalı alphada gayet hardcore oynayan guildler fln vardı pvp de akıyodu yani. Arada bir guildin ts sine giriyorum hala planlar fln yapılıo, millet mmo yok oyun yok bunu bekliyoruz fln diolar, keza bende alfa bitince steamden oyun ararken buldum kendimi ve evet bulamadım.

Son zamanlarda sosyalliğin ön planda olduğu baya güzel bi oyun bu. Bıngıldağın yorumlarının kökeni ilk alfaya dayanıyor olabilir ama çok sular aktı o dönemin üzerinden. Tabletede fazla takmayın abi farmville ve hardcore pvpcilerin bulusturulmaya çalışıldığı bi yenilik olarak düşünün. Çünkü bu oyunu gerçekten farmville gibi de oynayabilirsiniz veya kendinizi excelle building upgrade için formül yazarken bulabilirsiniz. Daha önceki sayfalardaki mesajlarımı da okuyun az çok şekillenir aklınızda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...