sQu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Black Desert için. Oyun çıkmadan önce verilen sözler ve Kore Alpha/CBT'lerinde yapılan değişikliklerin çok ama çok ufak bir kısmı Detaylı liste için buraya bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Albion bizim gibi adamları kesmez, black desert da akşam evine gelip yavaş yavaş kasan adamı mutlu eder power playerı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Albion nie bizi memnun etmez ya, 10 numara oyuna benziyor. Beni en çok cezbeden şu oldu, guild savaşlarının 5v5 olması Ufak bi guild ile bile serveri ezebiliyorsun. GW gibi skill buildler, setuplar önemliymis baya. https://www.youtube.com/watch?v=68sXorqlK6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Şunuda söylemem lazım buradaki bazı insanlar oyunu hala zamanında beraber oynadığımız alpha dönemindeki gibi sanıyorlarda alakası yok. O eski alpha clientinde yaptıklarınızı baz alıp bu oyun olmaz demeyin lütfen. Ondan sonraki alphalarda oynayanlardan herhangi bir kötü yorum görmedim. Oyun hakkında okuduğum, izlediğim herşeyde çok olumlu ve güzel. Şunun şurasında 19 gün sonra beta var zaten ak koyun kara koyun belli olur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 O beta için founders pack şartmış ama, tek üzücü nokta o ve gördüğüm kadarıyla founders pack upgrade'i de yok yani ucuzunu alip sonradak yükseltemiyoruz. E oyunu görmeden de en iyisni almak garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Şu iki videoyu izledikten sonra oyunu satın aldım, hayırlısı Castle Siege Defence https://www.youtube.com/watch?v=6U1w9wbeqdg Open World PVP https://www.youtube.com/watch?v=q351WENCZOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 oha izometrik daoc gibi oyun lan ben de mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 mortis online ile bi salon meeting yapın, brieflesin seni asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 patlakz mi diyosun aksam cekeyim kenara mortis i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 patlak değil de öyle aman aman bir şeyi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Aman aman bir şeyi olan ne var ki piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bingildak yanlış anlama da cidden merak ettiğim için soruyorum, release olup da senin beğendiğin bir mmo çıktı mı şimdiye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 son yıllarda çıkmadı. bitti zaten mmo piyasası. archage içeriği bitirene kadar eğlenceliydi en son. onun dışında hep aynı themeparkları çevirip duruyorlar işte exp'dir, f2p'dir falan filan. doğudan gelen hiçbir şeye hallenmeyin abi ilk olarak. bu kadar yıldır hiç şaşmadı. asyalı developer batıya uygun ürün yapamıyor. grafikler şahane, motor akıyor, contente geldiğinde bitiyor. bu salaklara gelince çok güzel fikirle yola çıktılar ama mallıkları tableti işin içine katmak oldu. bütün geliştirmeyi tabletin el verdiği seviyede yapıyorlar. tabletin kısıtlamasında nereye kadar gidebilirler mekanik ve derinlik olarak? mmo pazarı cheesy f2p modeline dönüyor. büyük oyuncular artık hallenmiyor. trion un getirdiği yeni projelere bakın, kendi hiçbir yeni projeye başlamıyor. blizzard elini ayağını çekti, içi boş expler ile 1-2 aylık vurgunlar yapıyor. lord british sıçtı sıvadı, ben projenin başında durduğuna bile inanmıyorum, isim olarak kullanıyorlar sadece. daoc kötü görünüyor aynı şekilde. benim şahsen heyecanlandığım tek proje crowfall kaldı. onunda devleri çok umut verici diye. bi' de star citizen var tabii, ne kadar mmo sayılırsa artık o da. çocuklarımız oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ya benim için iyi sandbox forumları aktif, bol dramalı ve guildler arası politika/savaç içeren oyunlar oluyor. En büyük örneği Lineage 2 ve Tera (sandbox değiller biliyorum) ve SALEM vardı. Hepsinin çok eksi yönü olmasına rağmen communitysi bir şekilde ileri götürüyordu oyunu. Albion da aynı şekilde şu anda, 2 gündür forumlara bakıyorum sayfalar dolusu drama var ve oynayan guildler hep büyük zerg guildleri (FUtilez, Goons, Vendetta falan) o yüzden umut var bence ya. Tabiki tamamen mutlu edecek bir mmo çıkacağına ben de inanmıyorum ama şu standartlarda bana çok iyi geldi. Edit : bu arada BDO'ya endgame geldi dün, equalized arena sistemi getirdiler. BDO'yu esport yapmak istiyoruz falan diye de CM'lerden postlar başlamış. NA/EU için de PVE çalışmalarına girmişler deniyor. Bir umut ışığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 albion amatör eğlendirir ama aradığın community driven ortamı bulursun, sadece biraz daha casual friendly olur. senin asıl istediğini crowfall'da yapmaya çalışıyorlar işte. tamamen community driven pvp odaklı falan. yapımcıları çok iyi (ultima, shadowbane, swg). youtube kanalları dolu, izleyip fikir edinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 mortis online oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 içimden bi ses ultima online bugün çıksa ona da benzer yorumlar gelcek diyor sdf. oyun gayet güzel fikirleri olan sandbox bir mmorpg. multiplatform olması da şahsi fikrime göre cezbedici bi faktör ve baya bi avantaj oyuna inanılmaz bir sosyal potansiyel katıyor. tabletini kapıp biraları alıp arkadaşın evde toplanıp oynamaca falan hoş şeyler bunlar. ya da tatide güneş batarken balkonda ayaklarını uzatıp uzatıp biranı yudumlarken kucağında tablette oyuna bakınabilmek falan güzel keyifler bunlar. illa 329103910 skill atıp zibilyon rotasyon yapmaya gerek yok bi oyunun gameplayinde derinlik olması için. MOBA'lar buna harika örnek. oyun bana baya hitap ediyor 50$ verdim zerre pişman olmadım beta'da iyice cezbederse beta sonu 50$ daha verip legendary'e upgrade ederim pek bi artısı olmasa da katkı sağlamak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Sen bira iç direk bence hiç uğraşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 anelor özetlemiş işte durumu hehe. güneş batarken odun keseyim kafasını desteklediği sürece o harita yapısı ve kısıtlayıcı mekanikleri geliştirilemez. tablet çok ihtiyaçsa social ve gather seviyesinde entegre edersin. tabletle mmo'da pvp yapmak nedir yani. rami ne, işlemcisi ne, gpusu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Abi geçen kapalı alphada gayet hardcore oynayan guildler fln vardı pvp de akıyodu yani. Arada bir guildin ts sine giriyorum hala planlar fln yapılıo, millet mmo yok oyun yok bunu bekliyoruz fln diolar, keza bende alfa bitince steamden oyun ararken buldum kendimi ve evet bulamadım. Son zamanlarda sosyalliğin ön planda olduğu baya güzel bi oyun bu. Bıngıldağın yorumlarının kökeni ilk alfaya dayanıyor olabilir ama çok sular aktı o dönemin üzerinden. Tabletede fazla takmayın abi farmville ve hardcore pvpcilerin bulusturulmaya çalışıldığı bi yenilik olarak düşünün. Çünkü bu oyunu gerçekten farmville gibi de oynayabilirsiniz veya kendinizi excelle building upgrade için formül yazarken bulabilirsiniz. Daha önceki sayfalardaki mesajlarımı da okuyun az çok şekillenir aklınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bingildak said: senin asıl istediğini crowfall'da yapmaya çalışıyorlar işte. bi buna para bayılmadım. sonunda bunuda aldıracaksınız. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ben 1 kuruş vermedim valla, kesinlikle mmo tavsiye değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 stress test bugün başladı. Son halini deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bingildak said: harita yapısı beni soğutan en büyük etken şu oldu şahsen. oyunun haritasını komple adam gibi seamless open world yap ölümüne oynarım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 5 gün kaldı [video]https://www.youtube.com/watch?v=gcigfyCcPSM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar