Daesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 cenx said: Selam Ben de geldim, daha doğrusu biz diyelim 5 kişiyiz. apply yolladım cenx olarak, kabul ederseniz sevinirim. gidin lol oynayın lan siz lelelele. oyunda bisi yok simdilik 2güne sıkılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sen oynuyor musun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kadir kısmet hep bunlar. Daesu said: cenx said: Selam Ben de geldim, daha doğrusu biz diyelim 5 kişiyiz. apply yolladım cenx olarak, kabul ederseniz sevinirim. gidin lol oynayın lan siz lelelele. oyunda bisi yok simdilik 2güne sıkılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hayatımda sandbox oynamadım ben. git şundan şu kadar kes olmayınca mala bağladım. bir iki şey craft ettim şimdi bu destiny şeyleri var onlar bir nevi quest gibi mi? ordan isteidiğim pathden mi gideceğim. biri bana bir yol gösterir mi napmam lazım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 jacabo said: sen oynuyor musun la bi 30dk takıldım annen inc ten arklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abi o destiny board achivement gibi değil zaten t2 leather ile atıyorum 20 t2 mob kesersen t3 giyebiliyosun skill ve level yerine bu tarz bir şey eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 akşam akşam trafik kazası gibi wipe yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Iron toplamak icin ne yone gitmem lazım? Bir de bu cadırı kurduktan sonra kaldırıp tekrar baska bir yere kurabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 oyunu kırdık sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 DamienThorne said: guildin adı ne annen inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Abi adamlar harbi gerizekalı ya, her gün saat 12:00 da Client güncelleniyor, iki gündür adamlar testing.albiononline.com adresini guncellemediler(android için eski versiyon indirilebiliyor hala) , mesaj attım gündüz.ozur dileriz unutmusuz dediler ama üzerinden 8 saat geçti hala eski 1.019 versiyonu var. Oyun 1.020 versiyonuna yükseltilmiş. Yarın öğlen 1.020 ye yukseltecekler indirme linkini ama oyun 21 olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bir kaç sorum var. annenin evi nerde. Guild etrafındamı takılıyosunuz? Resource dağılımı zonelara göremi oluyor yoksa her zoneda her resource çıkabilirmi. Mesela ben başlangıç yerinden uzaklaşıp guildin etrafına gelsem oradanda t1 t2 resourcelar alabilcekmiyim? Guild içindeki craft benchlerde herşeyi yapabilcekmiyim yada işleyebilcekmiyim en low tierden en üst tiere kadar? Oyunu çok sevdim ama gördüğüm kadarıyla solo oynanıcak bir oyun değil. Tek başına ağaç kes, taş kır bir yere kadar. Community ye karışmak lazım bir an önce. Eğer yukarda sorduğum sorular guild etrafında yapılabiliyorsa yeni oyuncuları bir an önce o tarafa çekmek lazım. Cheers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Annenin yeri kisaca:Kings marketten üste haritaya, sonra gene üste, sonra gene üste. PVP Zona girince dümdüz yukarı çık. Guild in etrafında hersey var, Guild içinde sana yetecek craft var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 beyler oyun bence çok kötü hadi bu alpha vs de, adam olcak cocuk derler, bu oyundan bir bok olmaz, sırf loot var diye zaman kaybetmeyin, uo bundan 2187391837498374 kat daha iyi bir oyun :) sene de 2014 la bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 guildin yakınına cadır kurabiliyo muyuz? bir de her öldüğümzde marketten mi yürümemiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 geldim guildin oraya. ev icin matları topladım, emekleyerek kurabilecegim yeri aradım. 5 gold 50 silver istedi, bende 25 silver varmış. abv böyle oyunun. 0 yazıyor build ekranında, ama kurmaya kalkınca para istiyor, zaten o kadar mat üzerimizdeyken kımıldayamıyoruz. betadır eksiktir anlarız da, bu resmen eziyet baska bi sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 50 silver veya 5 gold gold u sec yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 :'( vallahi ağlarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 release olmamıs oyunda gonul eglendiren ahali, eso sizi bekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 dun girdim ilk questleri yaptim. isten donunce akaciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 milyon dolarlık bütçeli eso yerine baba harçlığıyla yapılan albionu tercih ediyosa paticik, bethesdanın bi oturup düşünmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 abi tek iskencemiz guilddeki carpik kentlesme 3 gündür ordan oraya kosturuyoruz daha kendime bakamadim yikip bastan insa etmek falan gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Xenocide said: baba harçlığıyla yapılan albion kis kis guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 knoxville said: abi tek iskencemiz guilddeki carpik kentlesme 3 gündür ordan oraya kosturuyoruz daha kendime bakamadim yikip bastan insa etmek falan gerek :( Blacksmithin yanına çadır diken adam benim.nasil olsa yıkıp başka yere ev yaparım diyordum ama busabah baktım ev dikecek yerde kalmamış. Akşam zindan yaparsak biraz para yüzü görüp çadırı yıkacagim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 toggie said: guildin yakınına cadır kurabiliyo muyuz? bir de her öldüğümzde marketten mi yürümemiz gerekiyor? rezillik valla ya kingsmarket tarafında ölüyosun taa guild yerinde doğuyosun. yürü sonra 10 dk bi ihtimal eşyalarım duruyosa diye. tam ragequitlik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar