applev0dka Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 beyler oyuna girdim, guile inv pls ayrıca nerde yerleştik falan filan bilgi cherryv0dka char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bu sefer toprak olarak iyi yer almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ilk ss benden gelsin paticiğin albion hayatının sonuna geldik arkadaşlar sahibini kestik oynadığımız süre zarfında eğlenceliydi saduhoasduıhadsuıhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 map de guild alanını işaretleyip bi ss koyabilir misiniz map de yazıyormuş zaten yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 gatetowndan arsa kapattik arkadasla da friend falan olayi yok mu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abi acayip sıkıldım bi halt yiyemedim iki saattir. geberiyorum, cesede gitmek 10 dakika suruyor. az once tam cesedin oraya geldim bir anda map'ten silindi icon. alamadım uzerimdekileri. 10 dakika yurudugume mi uzuleyim, esyaları alamadıgıma mı, tekrar aynı mob tarafından öldürüldüğüme mi. yeter ak bugunluk. cok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bercilak oyunun sahibi, sahibsiz kaldı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 herif bi de afkdı abi asdasd t2 setini lootladım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Iki defa t2 Set ve silah yaptım Guild yolunda ganklendim. Sinirden bıraktım bu gecelik, acaba Guild bölgesine kolay gelmenin yolu varmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sinir yapan değil eğlendiren oyunlar yapsınlar. oynayan herkes sinirlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Guild bölgesine gidince eğlence baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 stationlara bir el atalım da bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Sabah yarım saatte sıfırdan Full t2 yaptım, ne güzelmiş bosken oynamak.kurtlardan 32 ser tane deri düşüyordu. Guild alanına geldim ama para yok ev kurmaya, kısa yoldan nasıl para kazaniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 t3 map güney köşesinde anayol var bi tane oraya çıkman lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Var mı key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 T3 Setleri hangi şehirde yapıyoruz, t2 lerin sonu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 t3 vendor lazım ona yanlış mı anladım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 gatetown da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi köye keresteci lazım t2 odunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 t2 odun için lumber ı dün yapmıştık, aynı şekilde stone içinde mason var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 stonemason buldum da lumber'ı bi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 çoğu istasyonun olduğu bölgeden kuzeye doğru patikayı çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 alfada okey de normal oynicamız zaman o çadırları ateşe veririm abi ben net stationlar hepsi ayrı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 oyunu oynamadım ama kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi plot sistemi çok salak feedback verdim geçen alpha zone u map üzerinden yapısal olarak assign sistemine sokmaları gerek atıyorum bir plot'da 20 tane plug var, 8 büyük 2 orta 10 küçük bunların GM tarafından kullanım gereksinimine göre assign edilerek aksi kullanımların yasaklanabilir olması gerekiyor eşşek kadar istasyonlar sadece belli yerlere sığıyor, oraya gidip 3 adam çadır attı mı plot'a kesinlikle sığamıyorsun. guilddeki herkese bunu anlatmak mümkün değil ki sende ön göremiyorsun yani ciddi bir araştırma-planlama yapmadan. fuck logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar