Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hor görüldüm ;.(

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

Sequo said:

Black-ice said:

artık fakir demio musun insanlara ya.
paint'im paslandı.

O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha

SDKFHKSDFHK

Sequo said:

Osuran_boğa said:

"Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah"

bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık.

Fakir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Vingthor said:

Sequo said:

Black-ice said:

artık fakir demio musun insanlara ya.
paint'im paslandı.

O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha

SDKFHKSDFHK

Sequo said:

Osuran_boğa said:

"Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah"

bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık.

Fakir misin?

Osuran_boğa ya tabii insan gibi davranmayacağım. Adam boğa lan. Ve osuruyor hiç bir insanlık belirtisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo gibi bir örnek varken, paranın kadın-erkek ilişkilerinde ne kadar güçlü bir driving force olduğunu görüyoruz. Salgı transferi, aşk transferi filan bu driving force olmadığında sekteye uğruyor...

Hatta hızı bile orantılı...
Nalet olsun wtf!
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Cuce said:

değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa

ahahahahaha ne bicim insanlar var ya

20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan.

yeni jenerasyonlar cok ilginç.

ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...