Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Sequo said: Black-ice said: artık fakir demio musun insanlara ya. paint'im paslandı. O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha SDKFHKSDFHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Trollizmin son hava bükücüsü sequodan serin hikayeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Vingthor said: Sequo said: Black-ice said: artık fakir demio musun insanlara ya. paint'im paslandı. O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha SDKFHKSDFHK Sequo said: Osuran_boğa said: "Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah" bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık. Fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kozalak said: Vingthor said: Sequo said: Black-ice said: artık fakir demio musun insanlara ya. paint'im paslandı. O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha SDKFHKSDFHK Sequo said: Osuran_boğa said: "Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah" bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık. Fakir misin? Osuran_boğa ya tabii insan gibi davranmayacağım. Adam boğa lan. Ve osuruyor hiç bir insanlık belirtisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sequo kendini çok geliştirdi lan. aferim sequo. artık postlarını okurken sinirlenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6GOvpUXvi50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uW5m8fpWLgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Para dağıtasın var ya darlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 YOLLA PANPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 mad men başlasa da gözümüz viskiye doysa bari komikli typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Sequo said: Para dağıtasın var ya darlandım. Dağıtılan parayı alasım var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 "Param var" karakteriyle "geçen gün 600 kadın üzerime çıktı" karakterinin çaprazlaması sonucu böyle hikayeler çıkabiliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 para güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Olum bu ne ya. 3-4 saat iş için çıktım geldim hala drama dönmemiş çok özledim o hızlı dramalı, paintli ve mevzuğulu günleri. Bu topiği kapatalım bence bişey çıkmayacak gibi. http://s15.postimg.org/i3lpky8xn/coolstorysequo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 veganlar alkol iciyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Sequo gibi bir örnek varken, paranın kadın-erkek ilişkilerinde ne kadar güçlü bir driving force olduğunu görüyoruz. Salgı transferi, aşk transferi filan bu driving force olmadığında sekteye uğruyor... Hatta hızı bile orantılı... Nalet olsun wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sequo iki üç arabanın resmini koyda ortam şenlensin. böyle hiç tadı yok başlığın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 halen bunun zenginim yalanlarına inanıyormusunuz ? troll ile yalan arasında ki farkı ayırmak lazım artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Marty said: Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya 20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan. yeni jenerasyonlar cok ilginç. ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Abi beni de ajan yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa bunlar kesin beyaz şarap içiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 totemic said: sequo iki üç arabanın resmini koyda ortam şenlensin. böyle hiç tadı yok başlığın.. abi instagram varsa bilzerian takip et o zaman jasdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar