Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dün gece punkçı vegan kızlar tarafından hor görüldüm. Lv ayakkabılarım ve moncler montum yüzülden kapitalizmin simgesi ilan edildim. Allahtan ferroyu görmediler. Bir ara iyice abartıp tek tip insan sınıfına soktular. Sokakta benden çok varmış ama onlardan yokmuş. Yok tabii darmadağan saçlar, yırtıl renkli taytlar, parfüm be sticksiz kötü kokan bedenler yok tabii. Nasıl tanıştık bende anlamadım asmalı mescitte bir mekanda yanaşıverdiler. En son parasızlıktan içki alamadıklarını sezince benim hanım bombayı patlattı. Paranız yoksa biz ödeyelim kızlar sayemizde kapitalizmi 1 gün olsun deneme şansını yakalayın. Sabah 5 e kadar dünyayı içtiler ve hor gördükleri adam bir anda leonidas oldu gözlerinde çaktırmadan dokunmalar. Kaslarıma iltifat etmeler. Elleşmeler. Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 noyan yeni kankandı demi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hikaye gayet serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 niye konuştunki kafanı çevirseydin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bide yani ne işin var o insanları alan biyerde 8de 8 hatalısın hiç ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 senin hanım baya sabırlıymış ya http://img202.imageshack.us/img202/18/napakinanakmkanka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cons said: niye konuştunki kafanı çevirseydin direk Colanın verdiği öz güvenle herkesle konusmak istiyorsun kanka;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sukurler olsun ki daha vegan bi insanla tanismadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cons said: bide yani ne işin var o insanları alan biyerde 8de 8 hatalısın hiç ağlama Asmalı mescit propaganda lan baya iyidir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Eski tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 party hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 noyan ultra mega süpürgetüğel enerjisini seque ye yönlendirmiş işte bunlar hep ondan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 asmalımescide mi gittiniz hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Sequo said: Cons said: bide yani ne işin var o insanları alan biyerde 8de 8 hatalısın hiç ağlama Asmalı mescit propaganda lan baya iyidir aslında iğrenç biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 İzzet Altınmeşe smiley'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Moncler kotu tasarimlara sahip ayrica bence, sevmiyorum ben. Ondan kapitalizmin zirvesi yapmislar seni. Sirf zevksiz markayi unlu diye aliyorsun demeye calisiyorlar. Sen yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kötü mekan la gereksiz kalabalık , ter kokan garsonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 artık fakir demio musun insanlara ya. paint'im paslandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yeni capsler bizleri bekler hizmet 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 "Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah" bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 zenginin malı züğürdün çenesi demişler boşver. %1'lik kesimde olamadıkları için kıskanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Black-ice said: artık fakir demio musun insanlara ya. paint'im paslandı. O konuda level atladım kanka. Fakir diyip aşalamaktansa insanmış gibi davranıp yanımda ezilmesini seyretmek daha fazla haz veriyor bana nihahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Osuran_boğa said: "Para çok değiştiriyor olanı değil olmayanı hahah" bu ne demek la.para beni bozmuyor mesajı vermek için niye çırpınıyorsun anlamıyorum , resimlerin de olmasa insan olduğunu kanıtlayacak bir post atmadın şu foruma hala bık bık. Fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ne işin var la ketamin tayfayla kuru tahta mı seviyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar