reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 abi maden suyu için ondan bişey olmaz ama fazla içince tansion yapıomuş oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ayran için abi, çay falanda hamallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 soda+ayran karışımı. en muhteşem mükemmel ötesi bambaşga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 zevke gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yok çayla fantayı karıştıralım tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 önce deneyin sonra gelin yazın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hadi ordan pis kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 abi sen kefir iç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Lipton IceTea Şeftali içiyorum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Icetea'nin koladan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sprite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Grant Hill'ın kemikleri sprite içmekten eridi hep. Sakatlıktan kurtulamadı sonra adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben sadece rakıyla birlikte içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Pati yaslanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 neutrino said: paradoksalkedi said: ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi. soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda . soda dediğin mineralli su + co2. Nesi daha zararlı koladan? bi ihtimal böbrek taşı yapıyor dediydiler çok içince, mineralli olmasından dolayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Portakal sık elma sık bişeyler sık karpuz dene Katkı maddesiz bunlar var herhalde sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 canınız kola istediğinde su için geçiyor. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ya sıkıntı birincisi yemekle su içemiyorum. böyle olmuyor yani öyle bi alışmışım ki illa bir şey olacak. 2. sigara. sigara kola yapmaktan fakir gibi galiba ben sigarakola'ya bağımlıyım tek sigara okadar sarmıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 7thBreath said: neutrino said: paradoksalkedi said: ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi. soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda . soda dediğin mineralli su + co2. Nesi daha zararlı koladan? bi ihtimal böbrek taşı yapıyor dediydiler çok içince, mineralli olmasından dolayı sanırım. Olabilir ama avrupada hep bu mineralli sudan tüketiyorlar gazlı-gazsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 günde 1,5 soda içersen tabii ki delersin mideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 beatifulmind said: enerji verdiği yok da http://www.cappy.com.tr/assets/img/inner/species/PracticSeries/PracticAtom_big.png Esh said: koladan daha zararlı olabilir zaten. sikik sokuk şeyler içmeyin lan Doğrudur, bunların içinde koladakiyle aynı şeker şurubu var (High Fructose Corn Syrup). Fructose 2.0 izlediyseniz görmüşsünüzdür, mısırdan "sentezleniyor" ve toxic + addictive olarak geçiyor. Ha tabi mısır lobisi amarikada silah lobisinden bile güçlü diyorlar, haliyle sonuç yok. Meyve suyu içecekseniz %100 meyve suyu için (marka önemli değil büyüklerin hepsi hemen hemen aynı) http://mobil.cappy.com.tr/images/pb3.png Bunların içine şeker/şurup/katkı vs. eklenmiyor (endüstrideyim, evet gerçekten eklenmiyor), aşağı yukarı içtiğiniz miktar kadar meyve yeseniz alacağınız oranda doğal meyve şekeri almış oluyorsunuz. Ha ben taze meyveyi tercih ederim diyorsanız, o zaman şalgam gogo. Acılı acılı mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 lan şalgam yazıp durmuş herkes şalgam almaya gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 önemliolanZORUBIRAKMAKAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 En güzeli alıcan meyve sıkacağı, taze mevsimlik meyvenide alıcan sıkıp sıkıp içicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bence daha da güzeli tası tarağı toplayıp bir köye yerleşip orda kendi meyve ağaçlarını dikip dalından yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar