Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolayı bıraktım.

totemic

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

paradoksalkedi said:

ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi.

soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda .

soda dediğin mineralli su + co2. Nesi daha zararlı koladan?

bi ihtimal böbrek taşı yapıyor dediydiler çok içince, mineralli olmasından dolayı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

neutrino said:

paradoksalkedi said:

ya ben deli gibi içiyorum lan. günde 1,5 litre gidiyor bazen 2. kahvaltıda bile gömüyordum bıraktım kahvaltıda içmeyi.

soda yazmışınız da tamam soda güzel içiyoruz eyvallah da günde 1,5 litre soda içsem ne olur miğde acaba. koladan daha zararlı fazla soda .

soda dediğin mineralli su + co2. Nesi daha zararlı koladan?

bi ihtimal böbrek taşı yapıyor dediydiler çok içince, mineralli olmasından dolayı sanırım.

Olabilir ama avrupada hep bu mineralli sudan tüketiyorlar gazlı-gazsız.
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

enerji verdiği yok da

http://www.cappy.com.tr/assets/img/inner/species/PracticSeries/PracticAtom_big.png

Esh said:

koladan daha zararlı olabilir zaten.

sikik sokuk şeyler içmeyin lan

Doğrudur, bunların içinde koladakiyle aynı şeker şurubu var (High Fructose Corn Syrup). Fructose 2.0 izlediyseniz görmüşsünüzdür, mısırdan "sentezleniyor" ve toxic + addictive olarak geçiyor. Ha tabi mısır lobisi amarikada silah lobisinden bile güçlü diyorlar, haliyle sonuç yok.

Meyve suyu içecekseniz %100 meyve suyu için (marka önemli değil büyüklerin hepsi hemen hemen aynı)

http://mobil.cappy.com.tr/images/pb3.png

Bunların içine şeker/şurup/katkı vs. eklenmiyor (endüstrideyim, evet gerçekten eklenmiyor), aşağı yukarı içtiğiniz miktar kadar meyve yeseniz alacağınız oranda doğal meyve şekeri almış oluyorsunuz.

Ha ben taze meyveyi tercih ederim diyorsanız, o zaman şalgam gogo. Acılı acılı mmm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...