sniper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Xenocide said: Dun biri mail cekmis bana, invite attim da offlinedi heralde. Birine offlineken guild invite attigimda, online olunca goruyor mu invite'i? Ben attım. Akşam online olunca bakar söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sırf downloadu yüzünden almıyordum ama bugün bir arkadaş setupı getirecek bana hdd ile. Sanırım çok kamink suun yanınızda saf tutup kılıç sallayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 hele bayağı gelen artıyo güzel güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 50 olalım da açalım artık storeu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 İleride yapılacak PVP eventlerine katılmak istiyorsanız ırkınızı EBONPACT den seçiniz :) /summon Sam 50 olsak da çok birsey fark etmeyecek, vendorumuz olacak ama iyi bir yerde ve satış oranı yüksek olması için 50 yetmez 150 lazım en az. Nasıl olsa non-pati Türkleride alıyoruz. Yabancıları da alalım olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 50 olunca da store alamıcaz muhtemelen. milyon gibi miktarlar dönüyor çünkü haha. ancak guild içi trade mümkünleşir. 50 kişiyle store döndüremezsin. yabancı alımı da sıkıntı. guild chat'ten ingilizce konuşman gerekecek bu sefer. olay başka bi boyut alacak. bilmiyorum düşünülür, bakılır duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Uçsuz bucaksız yerlerde el değmemiş vendorlar var alınır store, bize yarar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 yani 50 kişi olsa da aktif trade döndürecek 10 kişiyken guild tax de oluşmaz, kimseyi outbid yapamayız en ücra köşede bile. ancak banka içinde trade yapabiliriz ki guild içinde kimsenin benim koyacağım plan veya raw matları alacağını sanmıyorum, craft yapan kimseyi görmedim neme hariç guildde. satılmayacak yere de şahsen ürün koymam çünkü değer kaybediyor zaten zamanla neredeyse herşey. o bakımdan trader açılsa da trade guildden satıp kazanacağız ancak ciddi gelir elde etmek istiyorsak. şöyle örnek vereyim avam spotu kaybeden guildde birşey satamaz hale geldim iki haftadır ki ikinci en popüler yerde olduğu halde traderları. siz çöl ortasında tek trader görünce "ya dur bakayım ne varmış" diye girip searchlüyor musunuz? :) bugün 2 hafta sürecek %100 xp bufflı yeni event başladı, bütün daily questler ilave chest veriyor event boyunca. oynayacaksanız kaçırmayın bu fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 abi veteran dungeonlarin son bosslari baya adrenalin ve challenging vet girmeye basladigimdan beri aradigim heycani bulmaya basladim. 15dk filan suruyor combatlar bide hardmodelari filan var bugin 300k kala wipe yedik ama son bossta tabi o streesin ustune bi kere daha denemiyorsun direk parti dagiliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 BalisticGel said: Notificationlarda gözükmesi lazım. Evet notificationlarda gözüktü invite mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 dün selene's web hm vet dungeonda gözyaşı ve sevinç bir aradaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 sevinç yoktu ya. epic comeback'lerde UMUT IŞIĞI göz parlaması falan oldu ama sevinci yaşayamadık. hard mode olmadan bitirmiş olmanın verdiği buruk bir sevinç vardı en fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 120K ya 120K!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Sam said: bugün 2 hafta sürecek %100 xp bufflı yeni event başladı, bütün daily questler ilave chest veriyor event boyunca. oynayacaksanız kaçırmayın bu fırsatı. bende calismadi sanirim bu quest pastayi yaptim ama buff vs gelmedi, hala ayni expleri aliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 senko said: Sam said: bugün 2 hafta sürecek %100 xp bufflı yeni event başladı, bütün daily questler ilave chest veriyor event boyunca. oynayacaksanız kaçırmayın bu fırsatı. bende calismadi sanirim bu quest pastayi yaptim ama buff vs gelmedi, hala ayni expleri aliyorum :/ Pastayı yedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 pastayı yere açıp yiyorsunuz, 2 saat süresi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Senko efso lamer ya djskfh önüne koca düğün pastası koyuyor hiç mi merak edip tıklamadın AKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ben yokken birileri hilır oldu mu lan? DPS OLAYIM ARTIK sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 yok kimse olmadı, hala aynı herkes. (:P) bu arada ben bu aralar pek olmam herhalde, persona5 bütün vaktimi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Fak ben de çok online olamıyorum işler güçlerden gelince aynen devam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ad3m said: Senko efso lamer ya djskfh önüne koca düğün pastası koyuyor hiç mi merak edip tıklamadın AKE. valla tıklamadım galiba ya :) yere açtım da tıklamak aklıam gelmedi bi de ben kılıççıdan baydım ya, okçu olmak istiyorum stealth gidip yeni karakter mi açmam lazım, mevcudun skilleri fln 0lamam mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Gerek yok bow skilleri kas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Aynen eline bow al, skillerinide barına yerleştir yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Eline bow almasına da gerek yok bow skillin olsun barda yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Aa o sekilde yapabiliyo muyuz ya gercekten? Ben de high elf sorc. levellıyordum, level 24 falan oldum galiba ama sıkıldım. Daha dogrusu sıkılmadım da, başka şeyleri de denemek istiyorum. Napıyoruz peki tam olarak? Skilleri resetleyip, ele bow alıp (!) levellıyor muyuz aynen? Ama mesela sorc.'da kullandığım 3 tane class skill var ya, okcu icin olanı yok mu onun? Allam kafam cok karıştı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar