BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 STY said: getgamesden ana gamekod u alan var mı ? early access ok de diger key gelmedi henuz Ben de kanuni de aynı durumdayız. Sadece early access kodu var, çıkış tarihinde yollayacaklarını tahmin ediyorum :)
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 İyi ki oyunu almamışım.. ohhhh beee ..
Mina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Moruk hangi oyun bugsız release oldu? Şu soruya bi cevap ver sonra wildstara devam et derim :) RvR'da, pve'de grup halinde yapıyoruz ve eğleniyoruz. Solo takılırsan, en kral oyunu da oynasan bir süre sonra emo(böhüü)takılırsın ve oyunu kötülersin.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 thewolfram said: Dün patch geldi. En ilginç patch notu ise oltayla, Stonefalls da, düşük levellarda Veteran Sword yakalaması :D dün dediğin gece yarısı falan mı? şu buglı 3-4 quest var sırada bekleyen onlar düzeltilmiştir inşallah, hele şu balreth en önemlisi ... Miraul said: en ucuz nerden alioruz? us/eu ayrimi varmi keylerde? bide client dl linki verebilirmisiniz birkaç sayfa önce GG linki vermiştim. Biz oradan aldık hepsi sorunsuz çıktı. Keyleri de hemen yolluyor. 124TL 'di.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ya bir de ben craftı anlamadım. Maks 2 tane mi kasabiliyoruz? BS - Alchemy kasmayı planlıyorum ama millet enchant önemli vs. diyor. Zaten AH vs. olmadığı ve olay guild storelara baktığı için böyle ahım şahım satış potansiyeli de olmayacak diye düşünüyorum. O yüzden crafttan pasa kasacağım yerine bireyselliği ön plana çıkartıp, fazlalıkları mı ileri de satışa koyayım? Siz neler yapıyorsunuz?
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Kanuni said: insan arkadaslari icin nelere gogus geriyor ornegin su oyun. tiksinerek, kusarak, nefret ederek, zorlayarak oynuyorum. Kanuni said: animasyon, combat, buglar, quest sorunlari, pvp de olusan lag serverden atmalar, donuk npcler, adami orumcek kozasindan kurtariyorsun greetings diyor soguk kanliliga bak, berbat bir ui, igrenc questler.. kusura bakmasin kimse oyun cok kotu bununla beraber gw2 wildstar vs ayni anda surulse gorurduk. ha oynuyorum orasi ayri ts de muhabbet arkada bu.. %90 muhabbet %10 oyun :) Neco, boşver bunu, gel Diablo fena akıyor. :)
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Beyler ilk bırakan accountu versin takılıyım biraz pls lordum
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bro d3 de 6 lvl 70 yaptim zaten. Oynuyorum scalanova isim.
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 DarKRideR said: thewolfram said: Dün patch geldi. En ilginç patch notu ise oltayla, Stonefalls da, düşük levellarda Veteran Sword yakalaması :D dün dediğin gece yarısı falan mı? şu buglı 3-4 quest var sırada bekleyen onlar düzeltilmiştir inşallah, hele şu balreth en önemlisi ... evet birçok questi düzeltmişler. Bir de bende frame rate arttı. slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 KingV said: Open world pvp olsa görev yaparken gank e gelseler. Görürüm yalnızlık hissini :-) Bu olayda ciddi misin World pvp yok mu? RvR veya PvP olayı sadece bg gibi yerlerdeyse eğer yazık oyuna Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 orta mekan var, guild kalelerinin vs. de olduğu işte orası world pvp alanı zaten oyun sonu bölgesi yanılmıyorsam. Genwa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bunun PS4'te betası var mı? silent Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bu getgamesgo nasıl bir site arkadaslar guvenılırmı? bilgisi olan varmı? BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ben oradan aldım, sanırım burdan birkaç kişi daha var aynı siteden alan. Early access için bana key geldi satın alır almaz ve oynuyorum sorun olmadı. Yarın da imperial versiyonu için diğer şeyler gelirse gayet güvenilir diyebilirim... sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 hay ulan yine tam oturdum 30 dk ya oldu ya olmadı, kapattılar yine serverı.. geçen sefer de aynısı olmuştu silent Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bilgi için teşekkürler BlackRose, alacamda işte güvenmek lazım malum :) Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 lan eve geldim tam 2 oyniyim dedim gene maintance hay... Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Release için hazırlık yapılacakmış. 3-4 saat arası kapalı olacak dediler. 12-1 arası gelir asdf Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 12 - 1 arası benim götümde pireler uçuşur saçmalığa gel ya. zaten oyunu oynayacak adam pre-orderla almıştır neyin hazırlığıysa sanki oyuncu yığılması olacak anasını satıyım. Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Admin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ilginçler gerçekten Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 5gb daha patch çekiyor... Certhas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 getgamesgo kendisini ispatladı. adamlar dakikasında gönderdi keyleri. BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bana da geldi ama çok saçma bir şey istiyor şimdi eso account sayfası, keyi giriyorum benden bildiğin 30 günlük daha subscription istiyor. Yani 30 günlük süresi zaten var keyin ama bir 30 gün daha mecbur ediyor eğer ben yanlış yapmıyosam. Kendi yönlendiriyor adres ve ödeme bilgisi girdiriyor. Hani dedim para çekmez de bilgileri istiyodur, hayır bildiğin paypaldan parayı çekmeye çalışıyor nasıl bi saçmalıksa bu. Sayfayı kapattım başa döndüm key girilmemiş görünüyor, yani ille keyi gireceksen bir 30 gün daha satın alacaksın ne salak iştir anlamadım. Edit: Şöyle bir şey buldum, http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/67461/bank-account-being-charged Sanırım kredi kartı falan girince para çekmiyor. Bir nevi geçerli bir ödeme yöntemini şart koşmuş adamlar hesabı açabilmek için. Saçma ama yapacak bişe yok gibi... Edit: Kredi kartı girdim parayı çekti paşalar gibi. 12.99 euro bi de maşşallah. Şu anda hesap 4 mayısa kadar oyun süresi gösteriyor yani 30+30 da yapmadı. Forumda bu konuda çok şikayet var bakalım ne yapacaklar. Güya bi yetkili şey demiş, authorization ücreti o göstermelik demiş yani geri yatabilir (paypal verify etme durumundaki gibi) ama bilemedim. Madem öyle bir şey yapacaksın 1 dolar 1 euro falan üzerinden yaparsın. Önceki 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sonraki 9.sayfa (Toplam 115 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7512005-elder-scrolls-online-3/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 KingV said: Open world pvp olsa görev yaparken gank e gelseler. Görürüm yalnızlık hissini :-) Bu olayda ciddi misin World pvp yok mu? RvR veya PvP olayı sadece bg gibi yerlerdeyse eğer yazık oyuna
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 orta mekan var, guild kalelerinin vs. de olduğu işte orası world pvp alanı zaten oyun sonu bölgesi yanılmıyorsam.
silent Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bu getgamesgo nasıl bir site arkadaslar guvenılırmı? bilgisi olan varmı?
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ben oradan aldım, sanırım burdan birkaç kişi daha var aynı siteden alan. Early access için bana key geldi satın alır almaz ve oynuyorum sorun olmadı. Yarın da imperial versiyonu için diğer şeyler gelirse gayet güvenilir diyebilirim...
sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 hay ulan yine tam oturdum 30 dk ya oldu ya olmadı, kapattılar yine serverı.. geçen sefer de aynısı olmuştu
silent Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bilgi için teşekkürler BlackRose, alacamda işte güvenmek lazım malum :)
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 lan eve geldim tam 2 oyniyim dedim gene maintance hay...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Release için hazırlık yapılacakmış. 3-4 saat arası kapalı olacak dediler. 12-1 arası gelir asdf
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 12 - 1 arası benim götümde pireler uçuşur saçmalığa gel ya. zaten oyunu oynayacak adam pre-orderla almıştır neyin hazırlığıysa sanki oyuncu yığılması olacak anasını satıyım.
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 getgamesgo kendisini ispatladı. adamlar dakikasında gönderdi keyleri.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bana da geldi ama çok saçma bir şey istiyor şimdi eso account sayfası, keyi giriyorum benden bildiğin 30 günlük daha subscription istiyor. Yani 30 günlük süresi zaten var keyin ama bir 30 gün daha mecbur ediyor eğer ben yanlış yapmıyosam. Kendi yönlendiriyor adres ve ödeme bilgisi girdiriyor. Hani dedim para çekmez de bilgileri istiyodur, hayır bildiğin paypaldan parayı çekmeye çalışıyor nasıl bi saçmalıksa bu. Sayfayı kapattım başa döndüm key girilmemiş görünüyor, yani ille keyi gireceksen bir 30 gün daha satın alacaksın ne salak iştir anlamadım. Edit: Şöyle bir şey buldum, http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/67461/bank-account-being-charged Sanırım kredi kartı falan girince para çekmiyor. Bir nevi geçerli bir ödeme yöntemini şart koşmuş adamlar hesabı açabilmek için. Saçma ama yapacak bişe yok gibi... Edit: Kredi kartı girdim parayı çekti paşalar gibi. 12.99 euro bi de maşşallah. Şu anda hesap 4 mayısa kadar oyun süresi gösteriyor yani 30+30 da yapmadı. Forumda bu konuda çok şikayet var bakalım ne yapacaklar. Güya bi yetkili şey demiş, authorization ücreti o göstermelik demiş yani geri yatabilir (paypal verify etme durumundaki gibi) ama bilemedim. Madem öyle bir şey yapacaksın 1 dolar 1 euro falan üzerinden yaparsın.
Öne çıkan mesajlar