sadman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ya bunlar geçende, Q1 2016'da baya baya major overhaul yapacaz diyolardı. Bize feedback verin, tüm classları yeniden elden geçircez, tüm bozuk mekaniklerin tekrar üstünden geçicez ve yaza doğru yeni Cyrodiil ve Imperial City objectivleri ekleyip, o çok istediğiniz arena ve duel sistemini getirecez anasını ağlatıcaz ortalığın bize inanın güvenin falan diyip gazlamışlardı milleti. Baya hype oldu forumlarda eso resurrection diye. Du bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 o iğrenç combat sistemini değiştirmedikten sonra ne yapsalar boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Siz cvp verene kadar indirim geçti. O zaman almadığım iyi olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mighty_THoR said: o iğrenç combat sistemini değiştirmedikten sonra ne yapsalar boş. Bundaki combat sistemi gelmiş geçmiş en iyisi olabilir sanırım mmolar arasında. Tab target olup cooldown beklemekten kat kat daha iyi. Animasyonları kastediyosan eğer, onları değiştireli bir sene oluyor neredeyse. Şu oyununu itin götüne sokabilecek bir sürü konu var ama combatına kötü demek yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 lahanayı sevip sevmemek konusunda kararsızım hazır keyfimin kahyasını bulmuşken onu da sana sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ben bunu sevmedim, o halde bu kötüdür demek de acayip bi kafa. Ama bok atmaktan öteye geçemiyor ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kötü olduğunu düşündüğü için sevmiyor, oyun iyi ama ben sevmedim yanlış kullanım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hype değil uzun süredir mmo oynayan biri olarak kesin denerdim. haftasonu beleşmiş zaten. hele rpg seviyorsanız kaçırmayın, çünkü karakter gelişimi çok özgün, her class 4 rolü de oynayabiliyor. Hayli bir miktar armor ve weapon kominasyonları da size kalmış (tabii ki min max oynuyorsanız geçerli değil). Questleri efsane, daha iyi questleri olan mmo miktarı azdır. grafikleri de güçlü olduğu alanlardan combat sistemi güzel. tab targetting veya CD beklemeden sorna yeni tat. Ama combat sisteminin anlamak için dual bar kullanman gerekir. tek silah barıyla pek anlamayabilirsiniz. ben bayağı keyif alıyorum. sadece leveling çok uzun endgame'i daha tam bilemiyorum. Kabaca RPG single player deneyimi olarak bile alınır sonra sararsa devam edersiniz. (konsoldaki tecrübelerimi yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 free trial weekend sadece PC/MAC ve xbone da var ps4 te yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Oyunun bu boyutuyla AKK denen illetin oldugu ulkemizde denemek icin kimse bunu indirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 napalım alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 oyunu almaya ikna edicek gameplay videosu var mı ya çok canım mmo cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 son 40 dk indirimlerde. hadi oynayanlar bi yorum yapın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Valla ne denir ki. Aslında güzel oyun ama çok püsürü var. Pvp kısmı komple zergfest. Akşamları lagdan oynanmıyor. Endgame pve desen max 1 ay oyalıcak kadar content var. Devler de baya yeto, kimseyi dinlemeden etmeden kafalarına göre çok salakça işler yapıyolar. Foruma bi göz at derim. Ama son zamanlarda verilen feedbacki dinlemeye başladılar, güzel ve nokta atışı değişikler planlıyolar. Arka sayfada yazmıştım bikaç bişey, aşağıya da kopyalıcam yazımın devemında. Eğer hakkaten adam gibi altından kalkabilirlerse bu işin, asrın oyunu falan olur. Çünkü potansiyel var. Combat mekanikleri falan şahane ötesi ve RvR kafası işte, devasa bi map. Thieves guild ile open world pvp de gelecek, criminal olma olayları falan. Herşey ellerinin altında ama işte kötü yönetim ve yanlış kararlar sonucu vasat bi oyun olarak kaldı şuana kadar. sadman said: Bunlar geçende, Q1 2016'da baya baya major overhaul yapacaz diyolardı. Bize feedback verin tüm classları yeniden elden geçircez, tüm bozuk mekaniklerin tekrar üstünden geçicez, aoe capi tümden kaldırıcaz, yaza doğru da yeni Cyrodiil ve Imperial City objectivleri ekleyip, çok istediğiniz arena ve duel sistemini de getirecez anasını ağlatıcaz ortalığın bize inanın güvenin falan diyip gazlamışlardı milleti. Baya hype oldu forumlarda eso resurrection diye. Bakalım nolcak. Gerçi singleplayer kafasında yavaş yavaş quest yapa yapa oynıcam ben diyosan keyif alırsın. Oyun o konuda iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 http://www.twitch.tv/fevaxtv oynuyom şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 tunca neden tecavüzcü gibi masken var lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 VR'leri kaldırsalar çok büyük iş yapcaklar farkında değiller. VR resmen hardcore oyuncu işi ama endgame contenti anca casual'ı oyalar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 thief guild dlc açıklanmış ki aha link edit: darkbrotherhood dlc 2016 nın 2. çeyreğinde gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 paket halinde satıcaklarmı orjin eso + dlc varsa alırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sanmıyorum. oyun b2p olduğu için diğer 2 ek paketi istersen parayla istersen crownstore dan alabiliyorsun. corwnstore için para ödemekten başka in game economy var mı bilmiyorum. baya oldu oynamayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yok ne yazik ki dlc sadece crown veya subs. Her quartera bir dlc ekleyeceklermis. 2.ek pakette de vr kalkacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Dayanamadım indiriyorum yine oyunu. Kaç gb iniyor, 60 70 falan mı?, Edit: Lanet olsun vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bence VR kalkmadan indirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 10 nisana kadar %100 xp bonusu var, scrollarla da stackleniyor. Thieves guild dlc'sinde char kasmak isteyen kacirmasin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hm 12 günlük enlightenment birikmişti benim. iyi oldu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar