Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 akirafes said: Akegata said: EU ve NA olarak ikiye ayrılıyor. Oyunun laucher ı üzerinden ayarlara girdiğinde orada EU veya NA diye iki tane megaserver bulunduğunu görebilirsin. Oradan EU'yu seçmen yeterlidir. Ben sanırım NA de oynuyorum zone chatde sordum bura US server dediler . Launcherda bende o ayar cıkmıyor yeni bir download yapıyorum su an . Evet orada dedigin gibi seciliyor. Bakalım belki kayıp 50+6 chrım Eu serverindadir. Keşke şu downloadı yapmadan eu clientini çalıştırabilseydim. EDIT evet avrupa serverına gectim . kendi filelarımı eu dosyası altına kopualayıp versiyon txt lerini silip repairdan clienti avrupaya cevirdim . Ve en sonunda vet 6 büyücümü geri aldım . Ama 23 level templerimi çok özliyecem. Stat larımı nasıl vereyim kaç magic kac health ? vr14 e kadar full health bas geç. vr14 te buildine göre ayar çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 VR14 mü var en son :) VR10 yapıp bırakmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Evet, şu an limit VR 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 trade icin guilde girmek istiyorum . Fakat hangi şehirde spam yapılıyo bulamadım . En kalabalık neresi . Yardımcı olabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hangi factiondasın? daggerfall için stormhaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Wampirliği ritualle bıraktım . 14 skill pointim gitti . FOrumda aynı olayı yaşayan bir sürü kişi ile karşılaştım . Daha önce reset skill yapmalıymışım. 14 skill gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Edit 1 saat icinde cevap geldi my friend diye başlıyor fazla aglamısım sanırım petit de Neyse respec yapınca geri alıyormusum skilleri . Veya tekrar wampire olursam skiller aynen geri geliyormus bir bug degilmiş bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 free oldu mu şimdi bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 16 Martta. Free değil buy to play olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 dnr da 40 tl ye alıp oynamayı düşünüyorum. 16 mart da ne değişcek anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 aylık ödeme kalkacakmış, neyini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hee ben zaten kalktı sanıyorum, alıp oynuyosun oyunu demişti birileri aylık ödeme yok dnr dan al oyna demişti. neyse acelem yok zaten alıcam bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 6 ıncı uptadele şampiyon sistemi ne zaman geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Mart ayının başlarında gelir diye düşünüyorum. Hani haftalardır PTS'de oynanır bir halde olduğunu düşünürsek, çok bekletmeyeceklerdir ve zaten Zenimax genellikle büyük güncellemeleri ay başlarında getiriyor. Bu güncellemeyle birlikte oyun gerçek anlamda başka bir hale gelecek. Şampiyon Sistemi dışında, Adalet Sistemi, sınıflarda yapılacak olan değişiklikler (ve yeni yetenekler), çaldığınız eşyaları satabileceğiniz yer altı dükkanları, yenilenen silah animasyonları vs. vs. bir çok yeni özellikle bu güncellemeyle birlikte oyunculara sunulacak. Bunların dışında görsel açıdan da bazı değişiklikler sağlanacak, şuan max. ayarlarda 1gb olan ekran kartı gereksinimi, bu güncellemeyle birlikte 2gb boyutuna çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bu gece yeni patch geliyor, bakalim neye benzeyecek son hali ile :) ayrintilar: http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/148159/pts-patch-notes-v1-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Çok karıştı benim icin . Şimdi anladıgım veteran puanlarımız cp puana dönüşecek. Ve bunu tüm karakterlerimizde kullanabilecez. Peki bu o zaman karkterimizden menun degilsek yeni bir karakter icin şansmı ? Tüm puanları yeni krakteremi aktarmalıyız ? MEsela vet14 magein tüm cp leri 1 level templarda kullanması gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Bu CP olayı Diablo 3teki Paragon levelları gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 %216 spell criticalım var acaba bu bugmı ? Yeni upgrade baya karıştırdı aklımı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 büyünün baz bir crit şansı varsa onu 2 katına çıkartıyordur işte. 5% ise atıyorum 10% yapıyordur gibi. genel olarak varsayım yaptım hehe, poe'de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bu craglornda nasıl level kasacaz?Moblar hayvan gibi zorluyor.Grupta yok beraber kasacak kaldım vr 10 da:( var mı başka vr10-14 arası hızlı kasma yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 demin chatte birileri speelscar ın nerflendigini söylüyordu . Ben orada kasmıştım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 1 mobu kesene kadar akla karayı seçiyorum nasıl kesiyosunuz 3 tane mobu...1 allahın kulu yok bildigin oynayamıyorum suan ne güzel dizayn etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ya şu oyun D&R'da 40 küsür lirayken steamde neden 86 lira? mantığı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 85 gb download nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar