kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 partye girdiğin adamı görebilmeyi düzeltebilmişlermi oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Yok, parti sistemini kaldırmışlar çözemeyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Skyrim'in ekmegini ne guzel yediler tosunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 2015 başında justice ve champion sistemi gelecekmiş aynı patchle. Bu patchden hemen sonrada konsollarda release olacakmış. Adamlar resmen pcde paralı beta test yaptılar konsol release için lol. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 cyrodiil den çıkabilsem veteran lvl kasıcam savaşmaktan fırsat bulamıyorum o kale senin bu çatışma benim atın üstünde geçiyor ömrüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben bunu alip biraz oyanayip atmistim. Konsolda alsam Pc'de de aldigimidan bi guzellik yapmazlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 WoW dan sonra bu oyun nasıl olur topic biraz okudum yprumlar çok karma ilklerde kötü gtmiş yeni patchlerle düzeler gibi gibi yorumlara hitaben son durumu nedir? Az önce Steam 30tl gibi bir rakamda almaya değer mi onca yıl WoW dan sonra açar tutar mı? Elder Scroll seri takipcisi olsamda mmorpg dediğinde bi durmak gerek eu server sıkıntıları hakkında yorumlar hala amerikadaymış mış saerver geldimi yakınlara lag sıkıntısını giderdiler mi minik bir özet açıklayan olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bence kısa süre icin wowdan daha iyi ama pvp de kullanacagın adamın veteran levellarını kasmak sorun. En azından ben vet level kasmamamak icin biraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 slayer77 said: WoW dan sonra bu oyun nasıl olur topic biraz okudum yprumlar çok karma ilklerde kötü gtmiş yeni patchlerle düzeler gibi gibi yorumlara hitaben son durumu nedir? Az önce Steam 30tl gibi bir rakamda almaya değer mi onca yıl WoW dan sonra açar tutar mı? Elder Scroll seri takipcisi olsamda mmorpg dediğinde bi durmak gerek eu server sıkıntıları hakkında yorumlar hala amerikadaymış mış saerver geldimi yakınlara lag sıkıntısını giderdiler mi minik bir özet açıklayan olursa güzel olur. Ben accountu açtım yine oynuyorum bir süredir. PvE ve PvP olarak özetlemeye çalışayım biraz çünkü baya farklı durumlar. PvE tarafı gayet iyi, lag free. Questler, dungeonlar raidler falan her şey tıkırında. Bir sürü oyalanacak şey var. Her patch'de yeni raidler dungeonlar ekleniyo falan.. Gerçi tabi WoW'un endgame raidleri kadar olmasa da yine iyi diğer random mmolara kıyasla. Sonra mesela..Quest yapmayı falan seviyosan baya single player tadında oynanıyo gayet. TES havası var baya. He aç skyrim oyna single oynicaksan orası ayrı da, hani bi mmo kafasına göre baya başarılı questing :) PvP tarafı biraz sorunlu. Alabildiğin en düşük ping 100. Çok büyük devasa siege savaşlarında lag tavan yapıyor ve performans sorunu ilk günderden beri var. High end riglerde bile oyun inanılmaz kasıyor kalabalık siegelerde, altyapıları yetersiz RvR için. Ve siegeler bariz rinse and repeat modunda geçiyor bir süre sonra. Bi yenilik yok yani. En yakın nisan ayına kadar da gelmeyecek pvp'ye yeni content. Ha güzel tarafları da yok değil. Ufak bi grubun olur, yada solo/duo roama çıkarsın, hiç siegelere falan bulaşmadan lagsız gayet güzel yaparsın pvp. Veya fight club tadında duel guild var Arena diye, orda takılırsın 1v1, 2v2, 3v3, 1v3 falan premade matchler oluyor:) Şubat ayında çok büyük bir patch gelecek, oyunu komple baştan yapıyolar gibi bi durum var:) Skiller mekanikler statlar falan hepsi değişiyor. Yeni AoE mekaniği ile lag sorununu da hafifletmeyi hedefliyolar, bakalım nolucak. Mesela şuanda AoE 6 targetla sınırlı, bunu kaldıracaklar. Sistem yükü hafiflicekmiş falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Veteran level kasmak da sorun değil. İstersen 2 günde bile kasarsın 1-v14 grind yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0hyK9tLzG5o Şu olay mesela hala devam ediyor ve PvPnin içine eden de bu işte. Taa nisanda alınmış bu video, hala aynı terane.. 1:10 ve 4:15 arasına bakın, iki taraf da küçücük bi alanda stacklenip skill spamlıyor. AoE cap 6 target ile sınırlı olduğundan sadece bikaç kişi dmg yiyor ve anında healleniyor. Sonuç olarak da kimse ölmüyor, dakikalarca uzun fightlar, spam fest etc. Ve lag olarak yansıyor bütün servera. Değişiyor sonunda, yaklaşık 1 yıl aradan sonra. Devler anca doğru yolu buldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ps4 e çıksın direk alıcam bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Aynen pc'de ilk ay sonu birakmistim ama ps4'e ciktiginda alacagim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qarmatian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 eksiklikleri hala olmasina ragmen guzel bir duzenleme yapilmis. Severek oynayabilir her Elder Scrolls gezgini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 3 aydan uzun süre sub alınmıyormuş. Bazı merciler bunu oyunun önümüzdeki bu yıl F2P olacağından dolayı alınmadığı şeklinde yorumluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Evet öyle söylentiler var bazı oyun sitelerinde ama çok saçma yani f2p olmasını gerektirecek bi durum yok ortada bana göre. Bikaç ay önceki kalabalık olmasa da hala oynayan hatırı sayılır bir kitle var, 4 campaignden 2'si full çekiyor akşamları. Artı bide 1 campaign dolusu PvE tayfası var. Onlar da bufflarını kaybettiklerinde geliyolar arada Cyrodiil'e. Boş değil yani oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dayanamadim gectigimiz hafta actim acc.u yeniden levelliyorum ve etraf insan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladestin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 D&R dan bugun beleşe 45 TL ye aldım, yüklüyorum, explorer pack denen hediye code da cıktı kutunun içinden. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ahahaha lan oyun b2p oldu. Konsola çıksında oynayayım şunu adam gibi. Harbi sevindim ne yalan söyleyeyim. Psn plus üstüne ekstra para ödemek zorunda kalmayacam. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/9319/Tamriel-Goes-Unlimited-on-St-Patricks-Day.html/page/1 Yalnız tekrar söylüyorum. Adamlar resmen pcde paralı beta yaptılar. Veteran saçmalığını filan düzelttiler, b2p çevirdiler oyunu. Şimdi tertemiz bi konsol release yapacaklar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Veee oyun buy to play olur. http://www.pcgamer.com/the-elder-scrolls-online-drops-subscription/ Şimdi alırım işte ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Geç kaldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Tarihte vermişler. Oyun 17.03.2015 tarihinde pcde b2p olacak. 09.06.2015 tarihinde de konsolda release olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 f2p de denersiniz işte 1 yılı ya var ya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oyunu test ettigin icin, tskler pc mustard race http://i.imgur.com/XUVla5E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 b2p olursa geri dönerim allahıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar