Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
WoW dan sonra bu oyun nasıl olur topic biraz okudum yprumlar çok karma ilklerde kötü gtmiş yeni patchlerle düzeler gibi gibi yorumlara hitaben son durumu nedir? Az önce Steam 30tl gibi bir rakamda almaya değer mi onca yıl WoW dan sonra açar tutar mı?
Elder Scroll seri takipcisi olsamda mmorpg dediğinde bi durmak gerek eu server sıkıntıları hakkında yorumlar hala amerikadaymış mış saerver geldimi yakınlara lag sıkıntısını giderdiler mi minik bir özet açıklayan olursa güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

slayer77 said:

WoW dan sonra bu oyun nasıl olur topic biraz okudum yprumlar çok karma ilklerde kötü gtmiş yeni patchlerle düzeler gibi gibi yorumlara hitaben son durumu nedir? Az önce Steam 30tl gibi bir rakamda almaya değer mi onca yıl WoW dan sonra açar tutar mı?
Elder Scroll seri takipcisi olsamda mmorpg dediğinde bi durmak gerek eu server sıkıntıları hakkında yorumlar hala amerikadaymış mış saerver geldimi yakınlara lag sıkıntısını giderdiler mi minik bir özet açıklayan olursa güzel olur.

Ben accountu açtım yine oynuyorum bir süredir.
PvE ve PvP olarak özetlemeye çalışayım biraz çünkü baya farklı durumlar.

PvE tarafı gayet iyi, lag free. Questler, dungeonlar raidler falan her şey tıkırında. Bir sürü oyalanacak şey var. Her patch'de yeni raidler dungeonlar ekleniyo falan.. Gerçi tabi WoW'un endgame raidleri kadar olmasa da yine iyi diğer random mmolara kıyasla.
Sonra mesela..Quest yapmayı falan seviyosan baya single player tadında oynanıyo gayet. TES havası var baya. He aç skyrim oyna single oynicaksan orası ayrı da, hani bi mmo kafasına göre baya başarılı questing :)

PvP tarafı biraz sorunlu. Alabildiğin en düşük ping 100. Çok büyük devasa siege savaşlarında lag tavan yapıyor ve performans sorunu ilk günderden beri var. High end riglerde bile oyun inanılmaz kasıyor kalabalık siegelerde, altyapıları yetersiz RvR için. Ve siegeler bariz rinse and repeat modunda geçiyor bir süre sonra. Bi yenilik yok yani. En yakın nisan ayına kadar da gelmeyecek pvp'ye yeni content.
Ha güzel tarafları da yok değil. Ufak bi grubun olur, yada solo/duo roama çıkarsın, hiç siegelere falan bulaşmadan lagsız gayet güzel yaparsın pvp. Veya fight club tadında duel guild var Arena diye, orda takılırsın 1v1, 2v2, 3v3, 1v3 falan premade matchler oluyor:)

Şubat ayında çok büyük bir patch gelecek, oyunu komple baştan yapıyolar gibi bi durum var:) Skiller mekanikler statlar falan hepsi değişiyor. Yeni AoE mekaniği ile lag sorununu da hafifletmeyi hedefliyolar, bakalım nolucak. Mesela şuanda AoE 6 targetla sınırlı, bunu kaldıracaklar. Sistem yükü hafiflicekmiş falan fişman
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=0hyK9tLzG5o

Şu olay mesela hala devam ediyor ve PvPnin içine eden de bu işte. Taa nisanda alınmış bu video, hala aynı terane..
1:10 ve 4:15 arasına bakın, iki taraf da küçücük bi alanda stacklenip skill spamlıyor. AoE cap 6 target ile sınırlı olduğundan sadece bikaç kişi dmg yiyor ve anında healleniyor. Sonuç olarak da kimse ölmüyor, dakikalarca uzun fightlar, spam fest etc. Ve lag olarak yansıyor bütün servera.

Değişiyor sonunda, yaklaşık 1 yıl aradan sonra. Devler anca doğru yolu buldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet öyle söylentiler var bazı oyun sitelerinde ama çok saçma yani f2p olmasını gerektirecek bi durum yok ortada bana göre. Bikaç ay önceki kalabalık olmasa da hala oynayan hatırı sayılır bir kitle var, 4 campaignden 2'si full çekiyor akşamları. Artı bide 1 campaign dolusu PvE tayfası var. Onlar da bufflarını kaybettiklerinde geliyolar arada Cyrodiil'e. Boş değil yani oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ahahaha lan oyun b2p oldu. Konsola çıksında oynayayım şunu adam gibi. Harbi sevindim ne yalan söyleyeyim. Psn plus üstüne ekstra para ödemek zorunda kalmayacam.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/9319/Tamriel-Goes-Unlimited-on-St-Patricks-Day.html/page/1

Yalnız tekrar söylüyorum. Adamlar resmen pcde paralı beta yaptılar. Veteran saçmalığını filan düzelttiler, b2p çevirdiler oyunu. Şimdi tertemiz bi konsol release yapacaklar. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...