applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 noldu patladi mi bu oyun ? tortanic oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Guild yok mu beyler hakikaten?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yalniz taktir etmek lazim. tortanic in main questleri ve main plot guzeldi ama side questler rezildi. bunda hakkaten single player elder scrolls oynarmisim gibi hissediyorum arada. side questler de basarili baya. 26 saat oyun suresinde ancak 18 olmusum :P uzun suredir bu kadar yavas ilerledigim bir oyun olmamisti. bunlar hep artilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Daha duuur veterana gel hele 30-40 lari gorup karakterine alis. Tam eq1 ci isi oyun. Nick ver nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ben de tam "bunlar daha iyi günlerin" diyecektim de hevesini kırmak istememiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bende birkaç nightblade archer pvp videosu izledim, hafif gaza getirdi. aynen devam edicez bakalım, lvl19 benimde 25-30saat arası playtime vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Imperial edition için şurada 64 dolar diyo, alayım mı? Alırsam Imperial edition mu alayım ya da? http://www.dealzon.com/deals/cheap-elder-scrolls-online#elder-scrolls-online-imperial-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Yav bana bi ucuza satın alabileceğim yer söyleyin, allkeyshop'a göre 25 euroya satan yerler de var ama güvenilir mi değil mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 imp edition at icin anca. baska hic bir ozelligi yok ama at da 17000 goldmu ne. bu acidan dusunebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 imperial race de diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Cyrodiilde en yağlı veteran exp. kale defanslarında geliyor. Treb,oil ve tabiki bunları flame alın hem dd dmg+dmg over time bırakıyor.Kale defanslarında belli aralıklarla kale içinde ve çevresindekilere güzel AvA point ve vet exp veriyor.Benim tek seferde aldığım en yuksek rakam 12.200 vet exp ti, Jezz'le 2 kişi 20 kişiye karşı kaleyi defend ederken :) Bunun dışında afterdeep ömdende cevapladığım gibi, guild run yapılıyor 24 kişi ortak olarak her kesilenden yahut healerların heal attığında gelen AvA puanları yahut vet expler eşit olarak bütün raide bölünüyor. Kale-tower-grup savaşların da farkında olmadan yağıyor. Vet lvl 5'ten- vet 10'a kasma yolu: - Her mapte ortalama 6 world boss - 3 rift - 5 solo dungeon - 1 grup dungeon var Zone da grubunu kur 5-6 kişi yahut daha fazla daha kolay oluyor. Vet lvl 6'dan sonra bunların her biri 100k exp veriyor bu da demek oluyor ki map başına 1.600.000 exp ( grup dungeonda quest ve bitirmeden 200k exp geliyor.)Ver lvl 6-7-8-9-10, dan toplam 9m exp bu da sizi zaten rahat vet lvl 9'a yaklaştırıyor :) Sonrada Cadwell questlerini donup tamamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Oyunu ucuza alabileceğim güvenilir bi adres söyleyin pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 g2a.com'dan 30 euro'ya almıştım ben bi bak bu arada: http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/04/23/creating-eso-trials?ref=rss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bir oyunda insan herhangi bir mobdan nefret edermi ya. nefret ediyorum resmen bazi moblardan, kesince mutlu oluyorum. baya baya dusmanlariyim yani. orumcekler! gargoyle, troll, yilan kadinlar (kendini healleyenler) daha var bi kac tane daha. ama orumcekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Abi zaten kendini healleyen ya da 3lü gurupta 1 tanesi healer olan moblar falan bildiğin bir tier üst oluyor tek karşılaşmalarda. Ben pet kullandığım seti bırakıp direkt büyüye geçtiğimden beri bunlarda çok zorlanıyorum, hatta yılan hatunları henüz tek kesemedim, benim magic bitiyo onlarda bitmiyo lanet olasıcalar. Bildiğin elite mob gibi oluyor o guruplar. Ki eliteleri rahat kesiyorum üstüne üstlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 nightblade'le kolay ya. stealth den açılıp tek atıyorum healera sonrası kolay zaten. tek elite moblarda stunlanabiliyorsa çok güzel stunlocka alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 G2play'den 1 ay oynama süresiyle beraber 30 euroya aldım ama oyun için kullanıcı hesabı yarattığımda payment method zart zurtu ayarladıktan sonra bankamdan 13 euroluk bir işlem yapıldığına dair mesaj geldi, işlem özetine baktığımda yine bu paranın eksildiğini görüyorum. Hay sokucam ya işin yoksa bunla uğraş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 geri yatırıyolar o parayı bekle biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Şimdi subscription'ı iptal ediyosun, yarın o karttan düşen para geri iade oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hm iptal mi edeyim? Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 healerlar zaten belada orumcekler birbirini yiyor heallaniyorlar.. super yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ben daha o belaya bulaşmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 blackrose devamli on/off oyunda ne yapiyorsun allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Hah ben de onu merak ediyodum acaba nasıl görünüyo diye. 6 karakter var 5 tanesi depo. Diyelim 90 slotluk banka doldu, tek tek giriyorum o karakterlere bankayı onlara boşaltıyorum. Biri enchant deposu, diğeri yiyecek malzemesi, bir başkası sırf maden odun deri vs. Millet acaba bu ne yapıyo diye düşünüyodur diyodum ben de öyleymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar