BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bu saate koymamışlardı aslında bakımı, sabah yaptılar bitirdiler de sanırım bir komplikasyon oldu ondan tekrar kapattılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sabah gelen patchten sonra donmalar yaşanıyordu. birde dün megaserverın pvp tarafını ddosladılar sanırım ona bir önlem alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mega serverine mega sicayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ben quest yaparak ilerliyorum, daha 15 olabildim. Questler gereksiz uzun ve XP'leri tatmin edici değil bana göre. Grinding çok bayabilir ve diğer yandan da dünyayı keşfederek ilerlemek istiyorum. Dün PVP'de rank 7 gördüm herhalde hiç çıkmadan oynuyor nolifer :) 3 arkadaş PVP takılıyoruz. Ben lvl 15 destruction sorc - diğer arkadaşım lvl 11 resto sorc - sonuncumuzda 25 nightblade. Çok güzel adam ayıklıyoruz, lvl 50'leri bile dövüyoruz üçümüz rahat. Gruba bağlı olmama olayı PVP'de mükemmel, bir an önce 50 olmak istiyorum ama haftaiçi bir akşamda bu hızla anca 1 level alabiliyorum. Ya ben birşeyi yanlış yapıyorum ya oyunun quest sistemi gerçekten böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Afterdeep said: lvl 11 resto sorc wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Oyun vikings dizisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mina said: sardius said: herhangi bir oyundaki hiç bir bag veya banka kapasitesinin blackrose a yetecegini düşünmüyorum... Vay Sardi, nerelerdesiniz? Oynuyor musunuz? kral ebonhearttayım ben. dark elf sorc actım oynuyorum yeni bşladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Guild var mı ebonhartta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ya beni pati guildinden biri inviteladı, bende kabul ettim daha ilk defa girmiştim oyuna da ne guild chate denk geldim nede başka bişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ben olabilirim o :p @heraklius TS olduğu için pek kimse kullanmıyor guild chati, zaten chat açısından en zayıf oyunlardan biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Argoel said: Afterdeep said: lvl 11 resto sorc wtf ? Healer build işte. Herneyse... Eminim herkes anlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Olm ne hype yaptınız ya bu sene.. alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Grind ile 30-45 dk arası 1 level alınıyor ve yaklaşık 2k gold yapılıyor düşen herşeyi vendorlayarak, bir sürü de epic düşüyor. Çok sıkıcı bi iş ama bi an önce 50 olup pvpde akıyim diyosanız yapacak başka bişey yok malesef.. Zaten cyrodiildeki heriflerin %70i veteran, hani pvp yapıyim diyosanız veteran olmadan oraya girmenin bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Tek gerçek sanırım şu an en pahalı oyun olması . aylık olarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 o da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 o kadar da değil derken biraz daha açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 knight online konusundan hallice yolundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 öyle abi, 4 kişi bi adama dalıyo, adam yarım saat tanklıyor herkesi de kesiyor. vr6 bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 server acik mi ona gore eve gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 değil sadman değişken şeyler bunlar, net konuşamayız. UO da da 4 adamla baş eden oluyordu, normal bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ilgilterede Warwick Castle ın üstü bu gördugunuz şekil bu gun 16 yasında bir kız tarafından çekilmiş. Eso fanları oyunun acaip bir şekilde bakıma alınmasının bu foto ile bir alakası olup olmadıgını tartısıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 değişken tabiki de esas anlatmak istediğim şey, skill-stat-gear üstünlüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 entryler bir harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 pvp de balans olmadığını, bir iki sayfa önce söyledim zaten. mass pvp oyunu diye sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar