Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Var ama şöyle bir durum var, hani oyunu satın aldığında zaten bir 30 günlük oyun süren olur ya, işte keyi girince senden bi 30 günlük yani 1 aylık daha üyelik için kredi kartını istiyor :p

Bunu es geçemiyosun bi de, ama sorun yok sonra iptal ediyosun eğer 1 aylık ücret daha ödemek istemiyosan. Yok devam ederim diyosan zaten sorun yok, bir nevi 30+30 günlük oyun süresi ve devam eden üyeliğin oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kart onayı için çekilen paranın üyelik iptali ile arasında bir baglantı yok. o işlem kontrol amaçlı.kartı biraz yüksek meblag ile check ediyorlar sadece o kadar. üyeliğinizi, tekrar üye olabilmenize rağmen iptal etmeyin bence gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abaw.

50 olunca bir oyun uc katina cikarmi yahu..

diger irklerin bolgeleri acildi ve onlarin sahip olduklari questlerde acildi.. bunu bilmiyordum tum questler kendisini benim levelime cekti bir anda.

veteran xp vs aliniyor bunlardan.

lan 50 olmak isin kolayimiydi yoksa.

bravo zenimax ciddi iyi bir olay su.
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

level 10 oldum ama level 12 görevleri veriyor.Buldugum bütün gorevleride yapıyorum illa oyunun basında grind mi yapacaz anlamadım

lineer bir quest çizgisi yok oyunda, yani eldeki questler levela göre yüksek kalıyosa haritada açılmamış yerleri bir iki dolaşırsan bir dolu yeni quest daha geliyor düşük level

bir de bir queste dahil olmayan ama o bölgeye gidince açılan dungeon ve bölgesel questler var (kuru kafa ikonlu vs), onları es geçmeden tamamlaya tamamlaya gidersen questlerin önüne bile geçiyosun daha bölgeyi tamamlamadan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...