Pascha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bole sacma bişey gormedim abi, elimdeki eso hala satılıtkır, kart bilgisi girilmemiş durumdadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Arkadaşlar Merhaba, Client'ı önceden indirmenin bir yolu var mı? Daha sonrasında CDkey vs. girerek oyuna girsem? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Afterdeep said: . Ooo hoşgeldin :D http://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.exe Şu linkten indirebiliyo olman lazım ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 BlackRose said: Afterdeep said: . Ooo hoşgeldin :D http://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.exe Şu linkten indirebiliyo olman lazım ^_- Hoşbulduk :) Kanıma girdiler yine, lanet olsun :) Bir de şu siteden imperial edition alayım diyorum. Fiyat uygun gibi? Imperial Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Aynen öyle, ben de ordan aldım, fiyat olarak uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 BlackRose said: Aynen öyle, ben de ordan aldım, fiyat olarak uygundur. Sağol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Kim bilir ne kadar insan unutacak iptal etmeyi :P. Bi hevesle oyuna gireceğim diye işlem yapıyorsun, akılda kalmayabilir o anki atraksiyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Bi de satın alınca hesaba keyi girince subscription yaratmanı isteyecek, hatta bi 30 günlük daha satın almanı şart koşacak, endişelenme, daha sonra iptal edebiliyosun ve o aylık ücreti kartına iade ediyor birkaç gün içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 BlackRose said: Bi de satın alınca hesaba keyi girince subscription yaratmanı isteyecek, hatta bi 30 günlük daha satın almanı şart koşacak, endişelenme, daha sonra iptal edebiliyosun ve o aylık ücreti kartına iade ediyor birkaç gün içinde... Oyunda aylık ücret yokmu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Var ama şöyle bir durum var, hani oyunu satın aldığında zaten bir 30 günlük oyun süren olur ya, işte keyi girince senden bi 30 günlük yani 1 aylık daha üyelik için kredi kartını istiyor :p Bunu es geçemiyosun bi de, ama sorun yok sonra iptal ediyosun eğer 1 aylık ücret daha ödemek istemiyosan. Yok devam ederim diyosan zaten sorun yok, bir nevi 30+30 günlük oyun süresi ve devam eden üyeliğin oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 yahu kart onayı için çekilen paranın üyelik iptali ile arasında bir baglantı yok. o işlem kontrol amaçlı.kartı biraz yüksek meblag ile check ediyorlar sadece o kadar. üyeliğinizi, tekrar üye olabilmenize rağmen iptal etmeyin bence gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 İptal etmedim 1 haftadır "bekleyen işlemlerde" duran üyelik ücreti iptal edince ertesi gün geri geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi neredeyse aynı anda onay için ödeme yaptık senle. denk geldi bence =) 5-6 gün sürüyo iptal süresi. idddaa da etmiyorum hani yani bence mantıklı değil öbür türlüsü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ben de her gün kontrol ediyorum karttan düşmüş mü ödeme diye ama halen düşmedi. 5 gün oldu yarın 6. gün, yarın da düşmezse mail atıcam adamlara nedir bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ne kadar yavaş geliyor ya, evlat acısı gibi. Bu kadar sürede 2% si bitmiş. Biraz daha hızlı indirecek bir sistem yapamamışlar mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 50! sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 level 10 oldum ama level 12 görevleri veriyor.Buldugum bütün gorevleride yapıyorum illa oyunun basında grind mi yapacaz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oh oh ben de 49 oldum. pvpde tokatlanmaktan bıktım, 35ten sonra bi gaza geldim grinde bulaştım 2 günde hallettim, 60k da para yaptım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 20 de başlayabılırsınız farm yapmaya ondan once mana yetmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 farmı nerde yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 abaw. 50 olunca bir oyun uc katina cikarmi yahu.. diger irklerin bolgeleri acildi ve onlarin sahip olduklari questlerde acildi.. bunu bilmiyordum tum questler kendisini benim levelime cekti bir anda. veteran xp vs aliniyor bunlardan. lan 50 olmak isin kolayimiydi yoksa. bravo zenimax ciddi iyi bir olay su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ağlaya ağlaya 50 oldun, hepimizden çok övüyorsun oyunu şimdi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 yok level 50 sonrasi olayi anlattim sadece. ilginc yani genelde high end ne olacak derdik ama bu abarti olmus :) cok iyi fikir. wow da horde olarak tum allience zone ve gorevlerini yapmak kabaca.. basarili yani. tiksiniyorum orasi ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mantık güzelmiş en azından bu yönünü takdir edebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Asgard said: level 10 oldum ama level 12 görevleri veriyor.Buldugum bütün gorevleride yapıyorum illa oyunun basında grind mi yapacaz anlamadım lineer bir quest çizgisi yok oyunda, yani eldeki questler levela göre yüksek kalıyosa haritada açılmamış yerleri bir iki dolaşırsan bir dolu yeni quest daha geliyor düşük level bir de bir queste dahil olmayan ama o bölgeye gidince açılan dungeon ve bölgesel questler var (kuru kafa ikonlu vs), onları es geçmeden tamamlaya tamamlaya gidersen questlerin önüne bile geçiyosun daha bölgeyi tamamlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar