kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 oyunu yeni aldim daha iniyor. hic bir fikrim yok ama cok karisik geldi netten baktigim kadariyla. ne yapmam lazim skilleri neye vermem lazim. sanirim redguard rogue acarim. soyle adam akilli bir guide var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bu oyun ilk ciktiginda oynayip biraktiydim, hala 5 button smashmi, herhangi bir derinlik getirdilermi combata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 6 button smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 6x2 button smash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 derin abi gayet daha ne derinliği gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ESO: Morrowind Early Access Details The launch of The Elder Scrolls Online: Morrowind is just a few weeks away, and today, we're happy to announce that PC and Mac players who purchase the Digital Upgrade version of ESO: Morrowind will have the option to begin their adventures in Vvardenfell a little early on Monday, May 22! This means you'll be able to play the full game on the live megaservers beginning on May 22 and will retain all progression when the game officially launches in June. In addition, all PC and Mac players will be able to download Update 14 containing the fixes and improvements to the base game patch and DLC game packs on May 22 as well. Early Access is automatically available for players who purchase the Digital Upgrade or Digital Collector's Edition Upgrade versions of ESO: Morrowind for PC/Mac any time prior to launch. If you purchased the Physical Collector's Edition for PC, read on to see how you can join the Early Access event. https://help.elderscrollsonline.com/app/mw_notification http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2017/05/10/eso-morrowind-early-access-details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bitti mi pati hypeı? Çok online göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Morrowind yaklaştıkça sessizlik artıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Ben çok üzülüyorum lan giremiyorum diye oynayacak pc bulamıyorum şu aralar. Fırsatı bulduğum anda zıplayacam oyuna telefonla bile harraslanıyorum başlattın yoksun keko diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Yeni ESO ve Morrowin yarın .. 10 GB deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 10Gb da iyimiş. Gece 2'den sonra bırakayım da insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 oyun bozuldu repair ediyorum herşeyi baştan çekiyor te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ortalıkta ne mesaj ne adam gibi review... hype yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 valla bana şahsen pahalı geldi, ne kadar içerik var bilmiyorum ama. önceki dlc'leri daha oynayamadım bile zaten, o yüzden bunu bırakırım ileriye. dün gece update edip girdim, menü müziğini değiştirmişler yeni morrowind temasıyla, hoş olmuş. ama başka büyük birşey yok değişen anladığım eğer pakedi alıp oynamayacaksanız yamada. bilmiyor da olabilirim tabii emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 esoplus ile morrowind geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 gelmiyormuş https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/346066/no-morrowind-for-eso-plus-memembers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 morrowind almayanlar warden açabiliyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Battlegroundsu oynamak için de yeni ek paketi istiyor =( yeni champ perklerde baya bir değişiklik var gibi ama tam inceleyemedim. En güzeli melee weapon dmg ile bow dmg artıran perki birleştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 en fakir paket bile 150 tl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Alan var mi ya deger mi ? Bi hevesim kaçtı ama biri gazlarsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Early access su anda. Cikinca belki ucuzlar diye umuyorum ay sonuna dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 E3 ve Summer Sale bekliyorum. Hani sanmıyorum yeni üründe indirim olacağını ama az kaldı zaten bekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 stam/mag cost reduction perklerini kaldırmışlar, girdim, baktım ve çıktım. çöp yani champ puanları, verecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ya ben daha yeniyim oyunda ve sunu cozemedım. skilleri neye vermem gerekiyor? atıyorum elimde kılıç var ama ben ok bulunca ok devam etmek istiyorum o yüzden skilleri bowa mı vermem lazım. hiç bir şey anlamadım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar