dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 oyun çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bu youn patlamadi mi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 yeni konu hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 digital edition 55$ a satın alabileceğimiz bir yöntemi var mı sitesinde falan ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 gmg'den 45 dolarese almıştım ben şimdi us vpn ile alınabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Bu betaya mı özel bilmiyorum ama Aldmeri Dominion'da Orc oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bu betaya özel imperial edition açık herkese. 1 golda stable'dan imperial mount alabilirsin ayrıca armorunu imperial tarzına convert edebiliyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 imperial edition bebeğim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Yok imperial oynamayı anladım ama orclar mesela aldmeri dominionda oynayabiliyorlar veya dunmer olup daggerfall'da oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 preorder ettigin zaman istedigin factionda istedigin irci oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 STY said: digital edition 55$ a satın alabileceğimiz bir yöntemi var mı sitesinde falan ? :/ Şurda düz versiyonu 50.99 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bunlar 3 günlük early acsess olanlar sanıyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 getgamesi araştırdım biraz yasal mı diye, negatif bir yorum bulamadım. greengames benzeri bir site. standart edition satın aldım. 110.82TL'ye denk geldi. 3 gün erken access kodu hemen geldi redeem ettim kodu problem yok. şimdilik en ucuz ve yasal mekan burası sanırım bilginize. teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 PVP yapayım dedim, lag illallah dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 said: Hard Disk Space: 60GB free HDD space zöhh, harbiden 60gb mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 orasi karisik, sistem o kadar enfes ki 30 gb indirip 30 gb install ediyor. sonra herhalde o 30 u siliyor. utorrent e verselermis daha basarili olabilirlermis bu konuda. bu download icin gecerli. su anki install folderi 30 gb. ha surumde bunun uzerine ne gelir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Tamam kavradım teşekkür. Operate etmek için 60 istiyormuş. Totalde 22 gb indiriyor, açınca 30gb yer alıyor hd'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Sonunda PvP'ye girebildim. PvP iyi olmusta, melee oynamak cok fena. Keep'e saldırıken dank diye oluyorsun. Mutlaka 1-2 tane ranged ability lazım yoksa arkada beklemek zorunda kalıyorsun. Olunce 15 dakika kostugun icin camp yoksa, cok fena. Onun dısında baya epik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 mount leveling sistemi ne kadar güzel olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ranged silah sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 eğer adamların yanına gidemiyorsan adamları kendi yanına getir. salla bir zincir ve çek kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 her class etkili bir ranged oynayabiliyo sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu oyunu bu kadar bi tek ben mi beğendim ya. bu kadar içine sokan atmosferli bi mmo oynamamıştım daha önce inanılmaz keyif alıyorum oynarken karakterime o kadar bağlandım ki beta karakter gidicek diye üzülüyorum resmen herşeyiyle çok beğendim oyunu iyi ki almışım aylık para vermeyi hakediyor baya baya bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 her class herseyi olabiliyor gibi duruyor. tabii bazi konularda biri digerinden iyi olacak ama isteyen heavy armor giyen mele bir mage olabilir. ya da once ilerden buyu atip sonra yakina gelince silah degistirip melee takilabilir. class sistemi ciddi cok basarili. gordugum en iyilerden. sadece oyun stiline uygunu secmen belki keyfi arttirir. hani melee seversin gidip sorc acma dragonknight ac misal. sonra ona ister ok kullandir ister buyu at ister heal at staffla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar