Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçtim oyun içi avatarı 26 win oldu arada toplasan 4 lose var anasını satim silver 1 ne ya, bi çıkıp knifela ace yapmadığım kaldı ne istiyor bu oyun benden
Mesaj tarihi:
evet placementlarda kötüydüm, gondarla başladık o benden daha çok pub attı az alıştı girdi, ben direk placement dalınca böyle oldu sanırım.

pişmanım kinyo reis.
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:

gerçekten var mı lan silver i diye bir rank asdfsf. üst üste 50 kere falan yenilmek lazım sanıyodum o rank için.

yok placementlarda 10 win 4 lose falan var öyle girdim işte çıkamıyorum elohell
Mesaj tarihi:
olorin84 said:

pub serverdan banlandım ya bi sure afk kaldım geldim, dedim kusura bakmayın pizza gelmiş ondan afk kaldım diye. UTANMIYOMUSUN ROMOZANDA BALA BALA diye attılar :( Comp giremiyorum bağlantı cok boktan calışma mı ne varmıs bizim buralarda 2 gündür kopup duruyor. publar ne fenaymıs.

adı ne onun ya merak ettim asdfasd

ben geçen bir tanesinde "hangi anakarttan alayım" muhabbetinde "ANA BACI KARIŞTIRMAYIN LAN" diye capsle yazdığım için banlandım.

Tahminimce o dur asdfasd
Mesaj tarihi:
ya işte 10 liraya 15 liraya adminlik satıyorlar. Geri zekalısı da var akıllısı da ama işte hangisine denk geleceğin belli değil.

Zaten gir servera !admin yaz, direkt 6-7 kişi oluyor 22-23 kişilik publarda bile...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...