Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://steamcommunity.com/market/listings/730/Operation%20Breakout%20Weapon%20Case

şuradan da anlaşılacağı üzere her perşembe droplara reset geliyor kişiye özel bi durum yok yani.
Mesaj tarihi:
ob a bastım sitedeki çöplerden 1.5 dolares asdas ben güzel itemleri alimde skinsiz oynamim moralim bozuluyo dfhfhddfhhfd

area51 den 9.5 kaldırdım herşeye rağmen ilaç oldu fgfdfg

edit: bu arada kumar kötü şey arkadaşlar sakın oynamayın ahahaha
Mesaj tarihi:
beyler caps kullanıcam

BİR HAYIRSEVER BANA NİYE STATTRAK P90 IMIN (şu chestten artık çıkmayan hede) NİYE CSGOLOUNGE da görünmediğini söyleyebilir mi?

Herşey görünüo bi o yok :|
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

bi m9 bayonet kullanamazsam gözüm açık giderim.

http://steamcommunity.com/market/search?q=appid%3A730+M9%20Bayonet%20%22Crimson%20Web%22
Mesaj tarihi:
nova 2 oldum şu newbie halimle,ulan takıma hala unrank adamlar geliyo 2 tane velet geldi herifler troll,bunlara ateş ettim attırdım kendimi oyundan,30 dk ceza verdi.Ranka yansırmı bu olay? hala nova 2 yimde,bi eksi puan alıyomuyum merak ettim noob sorusu
Mesaj tarihi:
Ben yanılmıyosam 25. kere falan ban yiyorum. Sanırım 5-10 kerede 7 gün yedim. Bu son sefer şuan olan mesela too many kicks from games oldu , millet takımdan atıyor genelde çok sövdüğümden dolayı , demek ki çok küfür etmemek lazım.

Bu benim rankime yansıyor direk , 60tan fazla win var , nerden baksan lose-win çoğunda hep ilk 3teyim takımda , sonuncu falan kötü oynadığım oyun yok kadar az , ama silver 4 gibi tırt bir seviyede asılı kaldı , belki son 100 maçtır aynı seviye , bunun sebebinin habire ban yemem olduğuna inanmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
pub serverdan banlandım ya bi sure afk kaldım geldim, dedim kusura bakmayın pizza gelmiş ondan afk kaldım diye. UTANMIYOMUSUN ROMOZANDA BALA BALA diye attılar :( Comp giremiyorum bağlantı cok boktan calışma mı ne varmıs bizim buralarda 2 gündür kopup duruyor. publar ne fenaymıs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...