Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Lectre said: kutu açmaya mecbur para vericez yani :P ben öyle bir şans varsa düşer satarım yeni oyunlar vs alırım diyordum ahah summer sale vb donemlerde gift oyun stoklayıp, 1 ay sonra key karsılıgı satan adamlar var. 100 dolarlık oyun stokluyor ornegin, indirimler kalkınca 1 ay sonra 110-140 dolara key karşılığı takas ediyor. sana 2.5 dolar olan key adama sanslıysa eger 1.8-1.9 dolar gibi fiyatlara bile gelebiliyor. tabi kısa vadede zırt pırt idirime girmeyecek ve yeni sayılabilecek oyunlar olması lazım. bir de early accesslere, cooook uzun süre betada kalmayacak ise, para yatırmak mantıklı degil bu is icin.
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Civcivhead said: Betting nasıl oluyor peki? http://csgolounge.com/ [list=1] [*] steam profilini gizli ise steam içinden aç. [*] account altından kendi profil sayfana git. herhangibi bir yere sag tıkla copy url de, steam profil id ni kopyala.. [*] yukarıdaki siteye steam ile login et. [*] sitenin profil ayarlarından id linkini yapıştır. (not: steam account ile siteye login ettiginden artık bunu yapmaya gerek kalmadı sanırım. muhtemelen profil gizliligini açıp login etmen yeterli oluyordur. gene de bir kontrol et.) [*] steam e login iken (web den de olur) http://steamcommunity.com/profiles/76561197960888767/tradeoffers/privacy/ adresi üzerinden asagıda 3rd party, üçüncü parti siteler kısmından trade token (takas url si) linkini al. onu da sitenin profil kısmına gir. [*] artık site id ni kullanarak senin inventory ini gorebiliyor ve sana token sayesinde trade gonderebiliyor. [*] oynanmasına daha olan bir maç seç, kazanacak takıma tıkla ve item offer et. sitenin sag alt kosesinde bir uyarı cıkacak. bot un hazır olmasını bekle. bot hazır oldugunda uyarı değişecek. ona bas. [*] bir bot sana steam uzerinden trade acacak. gift olarak itemları gonder ve macın sonucunu bekle. [/list]
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 name abi çok güzel yazmışın bende dün sordumda tınlamamışlardı afasf,şey bide sadece itemmi oynanabiliyo dolar basamıyomuyuz maçlara
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bir de hatırlatayım, steam kurulu olmayan bir iş yeri makinasından vs den bunu yapacak olan varsa bu browser da steam in login ettikten sonraki cookie si onceden olmalı. yoksa yeni bir cihazdan steam eklendi diye trade inizi 7 gün kapatır ve ne evden ne de işyerinden 7 gün betting yapamazsınız.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hırs yaptım gidip basıcam dolarları, kutular rezil çıkacak sonra oturup ağlicam =/
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben bi kere 15'e yakın kutu açtım biriktirip. toplasan 2 dolarlık item çıkmadı.
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Oyunda chest açmak çok gereksiz, 2.5 dolarlık keye 0.03 dolarlık item düşeceğine, gidip Pazar'dan alıyorsun. Parayla aldığın oyunda böyle bir pazarlama taktiğine başvurmaları da çok ucuz.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Liebe said: ya çıkarsa? dedim ve açtım ilk kutumda voleyi vurdum fadadfsf 2 tane daha açtım sonra onlara kafası cıktı
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 trade up contact geyiğide baya iyiymiş ya,şimdi o kadar silah yokta,olunca bokları koyup bi lvl üstünü alma işi iyi yapmış ipneler
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 2 chest açtım resmen para tuzağı sdfds
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: trade up contact geyiğide baya iyiymiş ya,şimdi o kadar silah yokta,olunca bokları koyup bi lvl üstünü alma işi iyi yapmış ipneler aksine, cok kotu bir ozellik o. o dandirik 0.02 euro luk silahlarla bet etsen bari aksiyon yasarsin.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 oda mantıklıymış hfghfgh 1 tane dandik 0.4lük koyup 0.4lük kazandım şimdide,bunları tekrar oynıyamıyomuyuz yoksa belli bi süremi geçmesi lazım inventoryde gözükmesi için edit: süre geçmesi gerekiyomuş sdfsdf
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu aralar pek matchmaking girmeyin. 7.5 dolarlik fiyat indirimi sagolsun, ortalik hileci kayniyor. hileci olmayani da smurf zaten. sunlar 10 ar maclrini bitirsinler, haftaya girersiniz. ben alt account ile oynuyorum sadece o yuzden.
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 find a game diyip giriyorum yanlış mı yapıyorum lan adamı vuruyorum vuruyorum 1 hit bile yok ne ayak :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Lectre said: find a game diyip giriyorum yanlış mı yapıyorum lan adamı vuruyorum vuruyorum 1 hit bile yok ne ayak :D pub gir abi,ping daha az tr serverlarında 20-30 arası,bide o işi bende anlamadım bazen bende sıkıyom sıkıyom kafaya 33 vurdu diyo sdfsdf gözler pertte olabilir tabi yaşlanıok
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9fpUdfqzUQc
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 genel bi rank level flm yok mu? 2. günüm community serverlarında flm takılıyorumda sorayım dedim. siz oynamıyor musunuz toplaşıp mesela? baya kötüyüm yani asd
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Rank için community değil competitive girmen gerekiyor.
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 rank var. Ranklı için Competitive / rekabetçi modda girmen gerekiyor. Fakat oyunda yeniysen orada milletin oyununu mındar edersin :P. Klasik girip pratik yapabilirsin. ilerde çözersen ve hırslı oynamak istersen şöyle haritalar var. Burada eksik yönüne göre ayarlayıp çalışabilirsin. Haritanın ilk ayarları biraz tek düze ve kolay oluyor. Ne bileyim Hedef bekleme süresi 0.75sn oluyor (o.5 iyi bence). İstiyorsan hedefleri hareket ettirebilirsin. istiyorsna hedefin çıkmasını rast gele yapabilirsin (aynı sürede çıkmaz. Sende o sırada hareket edersin, hedefi görünce duruyorken nişan alır durduğunda vurursun vs. Neyse araştırırsın zaten hırslı oynayacaksan) oyun içindeki workshop dan indirebilirsin haritayı (2 versiyon vardır. Birisi eski versiyondur yerin altında doğarsın. Bu yeni versiyonun 3 çeşidimi ne vardı. Dark/light vs. diye) http://www.youtube.com/watch?v=pauzAJa-Ch4 http://www.youtube.com/watch?v=mOrhUlsUz3g#t=121
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bu iyiymiş ben bunu cukkalim,bide bazen adamları duvara yaslanıyo ayırt edemiyorum renkler birebir gibi falan onun bi çaresi varmı yoksa alışmakmı gerekiyo
Öne çıkan mesajlar