Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz önce polonyalılar geldi.

4v1 herif kaşla göz arasında bombayı kurmuş köşede bekliyor, dört kişi gidiyor bizimkilerin ikisini aldı. Tünelden diğer herifle beraber gidiyoruz, tam çıkarken onu da indirdi. Ben yerdeki sg553ü aldım, kutunun üzerinden kafayı çıkardığı anda headshot. Gittim bombayı defuse ettim.

Sonraki 3 round boyunca herif autosniperla ilgili spamladı. Hani sg553 o, tek hit headshotla öldün zaten ne alaka autoyla ama yok.

Geri kalan bir 20 round falan autosniper aldım. Herifin bildiği tek ingilizce şey faggot, herif oynamayı bıraktı faggot spamlıyor tünelde bıçaklıyorlar bunu falan. 45 kille bitirdim, bütün karşı takım gay faggot kurwa sayıyor.

Hala gülüyorum ya ahahah.

Kaçıncı kutu geldi valve bir janjanlı parlaklı pembe autosniper skini koymadı. VOLVO PLS
Mesaj tarihi:
Az once bi mac kszandik, 16-6 . Nerdeyse 17-18 round bizim elemanlara silah attim. Biktim bu sadece colt/ak mevzundan. 13. Round da eco yapiyoruz bazen ya, abi bitmis oyun zaten 14 e bekleyip oyunu mu kurtsricsksin? Navi, nip maclari iyi guzel orda 14. Round eco yapp 15-7 den 15-15 yapiyorlarda hacim sende o aim, taktik yokki?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...