Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 akşamları ses edin de toplanıp oynayak pati serverında ya
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 -Deno- said: bu akşam ve yarını siz yeni yetme cs'cilere bir şeyler öğretmek üzere ayırıyorum let's turn those silvers into gold bitcez önce kendini golt yap demezler mi? bence derler
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 -Deno- said: bu akşam ve yarını siz yeni yetme cs'cilere bir şeyler öğretmek üzere ayırıyorum let's turn those silvers into gold bitcez yalancı mısın oğlum, öğretirsin diye steam açtım yoksun
XX Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 5. accountum yine banlandım sokacam ha... ne ayak bu overwatch cilar ? paso huysuzluk çıkarmadan ban! birde 372 gün wtf !
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Griefing yapıyosan gayet normal. Hayret. Ben overwatch artık işe yaramıyor diyordum. Sevindirici bir haber bu.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 şirket etkinliği uzun sürdüğü için yarına kaldı eğitiminiz
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 telefonda bana annem monitörün kablosunu saklamış giremiyorum dediydi.
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hic buradan bana invitation gonderip de block ya da ignore yiyen oldu mu? edit kisaltmasi: kontrolum disi friend invitationlarin bir kismi ignore a gitmis de, hatta block bile olabilir. simdilik hasar durumunu bilmiyorum.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 XX said: 5. accountum yine banlandım sokacam ha... ne ayak bu overwatch cilar ? paso huysuzluk çıkarmadan ban! birde 372 gün wtf ! abi ben millete nigger migger diyorum banlanmıyorum siz ne yapıyorsunuz da banlanıyorsunuz lan sdffdsg
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abi kaybedilen oyunlarda en zevkli şey takımdaki noobu rage'e sokup kickletmek. geçen mirage oynuyoruz, adam 2-1-19 falan oynuyor sol roundlar artık. buna 2 el ateş ettim, döndü pompalı ile öldürdü, sonraki round yine yaptım, 35 gün falan ban yedi sanırım tam hatırlamıyorum. böyle oynamayı bilmeyen nooblar kolay rage'e bağlıyor zaten
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Tori said: XX said: 5. accountum yine banlandım sokacam ha... ne ayak bu overwatch cilar ? paso huysuzluk çıkarmadan ban! birde 372 gün wtf ! abi ben millete nigger migger diyorum banlanmıyorum siz ne yapıyorsunuz da banlanıyorsunuz lan sdffdsg benim silahların cogunun adı Kurwa lan bişi olmasın sfdhgs
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Odeon said: http://i.imgur.com/fYxfhK1.png dsfgsh
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/04/30/hacks-an-investigation-into-aimbot-dealers-wallhack-users-and-the-million-dollar-business-of-video-game-cheating/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 2 saate banlanmış, peki bu sadece direk aimbotu açıp yardıranlar için mi yoksa wall hack ile sneaky takılanlar için de geçerli mi?gerçi vac cache kontrol ediyormuş sırf bunu denemek için alasım var bir tane ya, ya biz artık paranoya yapıyoruz ya da ciddi bir wh artışı var etrafta.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Pati serverine gelinde bir harita değiştirin.
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Silphatos said: nickleri hatırlamıyorum da 30 roudn boyunca çığlık atanlar evet abi biz çok bağırıyoruz. daha doğrusu aramızda çok kavga ediyoruz. çekememezlik gibi birşey var +10 yıldır beraber oynuyoruz neredeyse yensekte yenilsekte sürekli kavga halindeyiz. dışardan çok itici geliyor. özellikle belli başlı kişiler denk gelirde hata yaparsa abov.o yüzden aramıza yabancı sokmaya gayret ediyoruz o zaman bek bağırış çağırış olmuyor. dışardan çok itici gözüküyor delilerle girince farkettim. ben artık bağırım çağırmıyorum kaşar oldum o konuda.
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Liebe said: off aktı çocuk bu akşam geçen günü telafi etmişimdir sfdsf kayserili adama almancı dedin lan adasdsad
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abi all dan tam almancı gibi yazdı adam ama ben napayım :'(
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 yeni patch, yeni case, yeni bıçak; http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/24i553/counterstrike_global_offensive_update_for_5114/ http://i.imgur.com/NY0uBJ4.jpg http://puu.sh/8vBmp.jpg
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Case'i gördüm, hemen girdim bi gungame attım, düştü sdfs.
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kutu baya iyi bu arada en iyi 2 silah ak ve m4 bi kalite dusundede usp ve bi m4 daha var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 8.5$'a gitti. Daha fazla ummuştum ama olmadı. :/
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 berabere kalınca ne oluyor, rank geliyor mu yine?
Öne çıkan mesajlar