Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kalaşnikov gelmişti bana şimdi tekrar yıldıza düşmüş. nasıl oluyo ki bu rütbe işi? bi de harbiden hile var mı ya? (hayır imksansız vuruçlar oluyorda koskoca steamin cs:gosunda da hile açmazlar heralde diye düşünüyorum)
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Magnum said: kalaşnikov gelmişti bana şimdi tekrar yıldıza düşmüş. nasıl oluyo ki bu rütbe işi? bi de harbiden hile var mı ya? (hayır imksansız vuruçlar oluyorda koskoca steamin cs:gosunda da hile açmazlar heralde diye düşünüyorum) Ohoo olmazmi. D2 de adamin teki t baseden deagle ile ct baseden biz b ye kosarken 3 headshot atti. Youtube a yazınca tonla video cikiyo zaten. Valve cidden anti-cheat olayinda sux. Gec esea kismina huzuru bul. Ben buldum yeminle.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 esea kısmı ne ki, cs go ya giriyorum ama bilmiyorum pek böyle competitive tıklayıp nuke inf d2 falan oynayıp çıkıyorum. bi de hazır dg denmişken, çok kötü bi silah değil mi ya? zar zor vuruyor, eski dg bildiğin awm gibiydi şimdi saçma salak mermiler atıyor.
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 senelik 70$ olacagina soyle 30-40 civari olsa guzel olurdu.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 nan yazdık kaç defa oralarda oynamaya hevesliyseniz altpug var, bedava
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Densiz said: 10 maç rekabetçi oynadığında rütbeni veriyor. 10 maç kazandıgınızda veriyor. 30 maçta sürebilir yani.
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya hazır buralara iş olmuşken şeyi de sorayım, oyunda ayarlarımı en düşük seviyeye falan getiriyorum, kenarsız tam ekran modu falan ama bi süre sonra ayarlar tekrar eski haline dönüyor. var mı bi yerde bunları kalıcı olmasını sağlayabileceğim bi şey?
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Aiko said: nan yazdık kaç defa oralarda oynamaya hevesliyseniz altpug var, bedava leetway falanda var ama bir esea degil hicbiri
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 La esea bitcoin kazdiydi caktirmadan clientiyla beles yapsa girmem
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hatta milletin ekran kartı falan yandıydı o kastırmadan dolayı. Esea, leetway, altpug buralar da da hile yapabiliyorlar. Buralarda 100% hile yapılamıyor diye bir şey yok. Sadece denetimleri çok iyi. Hile yapanı bir kaç güne banlıyorlar. Zaten banlist duvarına bakarsanız çoğu cheat'den banlanıyor. Diğer bir konu esea aşırı pahalı. TR serverleri olsa belki bir ihtimal alırım da, eu da 80 pingle oynayacam diye para harcanmaz bence.
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi fnatic vs dignitas seyreden varmi? inanilmaz seyler oluyor. son map inferno fnatik 12-3 ten dondu 15-8 filandi galiba uzatmada cumbak ustune cumbak round icinde bile cumbak inanilmaz... 2. uzatmaya gitti su anda leel 18-18
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 3. uzatma 25-22 dignitas aldi. bitisi bile epik oldu. tek bomba 2 kisi oldu fdshfdfhd
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bu çocuk distinguished master guardian olmanın hakkını verdi.. olayın hikayesi şu ; karşı takım 5 tane türk , küfür filan ediyolar warm up ta , all chatten "mina koycaz , mal adamlar" vs. hiç cevap vermedim. sonra round başladı ve olaylar gelişti round bitiminde cevabımı verdim tabi "Akıllı olun" .. bomba failini hesaba katmayınız lütfen :p video
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Odeon said: 3. uzatma 25-22 dignitas aldi. bitisi bile epik oldu. tek bomba 2 kisi oldu fdshfdfhd çok iyiydi cidden maç, nipgamingtv'den tekrar bakıyım dedim ama gözükmüyor past broadcasts hedesinde. nip kazandı turnuvayı tabii de dignitas'a helal olsun, iyice göstermeye başladılar kendilerini.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Abi bir kere biri beni carrylesin lan. Bir 15 oyundur falan benim o listenin ya 1. ya 2. sırasında olmadığım bütün maçlar loss. 51 frag yaptım geldim şimdi bunu yazıyorum, 16-14 zor yendi takım. http://www.afrikansoccer.com/wp-content/uploads/2011/07/Emenike-arrested-alonside-12-other-suspects-300x228.jpg
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Dun yine bariz bir wall hack ile oynadik. Gercekten baydim ya, son 4-5 asiri artti bu bok
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ben milleti taşımak için account açtım :) deli sizin grup çok sinirli ve sabırsız oynuyor. sizde benim cs go'ya ilk başladığım zamanki halimi görüyorum. hataya tahammülünüz yok, bağırıp çağırınca birşey değişmiyor. yani değişecek olsa benim bir arkadaş var liv, herif 6 7 yıllık cs oyuncusu, neredeyse 1 senedir csgo oynuyoruz gerçekte de samimi arkadaşım fakat ömrü hayatım boyunca gördüğüm en mal oyuncu.1 senede insan kendisine hiç mi bir şey katamaz ? maymun olsa onun yerine valla öğrenmişti şimdiye oyunu.. herneyse :P sinir ve stresle eminim alacağınız çoğu maçı veriyosunuz :)
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 niye bu oyunu oynayanlar çok sabırsız yav. hep rush sevdasındalar, hiç bekleyeyim düşüreyim yok. ct-t fark etmiyor her şekilde böyle. salağa diyorumki ev açılıyor sürekli, bekle düşür. yok, illa rush yapıcak alıcak. karşı ekoya el vermemiz falan. çok sabırsızlar yav.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi silfatoş osmanyak gibi faglerden bıktım ya. eko roundda silah aldım diye attı beni herifler. ulan ben her el galil alıyorum zaten, hep elli liralık benzin alıyorum dedim. ne farkeder sonraki el de aynını alcam dedim. DUDE THIS IS TEAMPLAY OBEY OR GTFO ulan bi de birinciyim ha. kıskandı herifler. yok arkadaş yarkafalısınız yeminle.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 nolur abi topluca eko yapmak niye zorundayız
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çünkü takım oyunu. beğenmiyorsan git pinpon oyna.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ya arkadaş takım oyunuysa bıraksınlar ölmeyeyimn o zaman. benim ekoda bile 3k param kalıyor bir kenarda. bu fakirler awp alsın kapıdan ölsün diye. skerim kompetitifini lone rangerım ben.
Öne çıkan mesajlar