Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk 10 kafaya doğru, sonra sol aşşa indirerek devam ediyorsun 30 dan sonra hafif sağa kaydır. çok uzaktaysan 3lü 3lü de sıkabilirsin famas styla.

p90 demısken, geçen yıne yenılıyoruz. takımı flamelıyorum ben. bır arkadaş p90 ile bildiğin 4 round aldı . 15-11 den 15-15 oldu
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

p90 ve bizonda tuşa basıp ammo bitene kadar kaldırmayacaksın, reload vakti gelene kadar round biter zaten. he bi de negev var, ölmezsen 3 round gidiyo o bi kere basarsan dsf

abi negev ile basili tutmaya baslayinca 3-4 sn snra crosshairi asagiya dogru cekince mesela target herife ama ayakarina dogru tabi yavas yavas bunu artk nasil anlaticam bilemedim resim cizer gibi yaptigin zaman direk hs veya 1sn de fln adam oluo uzakta olursa da hafif saga sola yapip taradiginda ole gidio ben baya bi denedim kesnlikle basarili. patternini bilmiorm artk okdr master degilim :) ama kendim freestyle sallaya sallaya dedigim seyi yapinca kesn adam olduruorm iste tek sorn negev in karsisina bi m4a1 veya shotgun cikinca hemen indiriolar veya uzaktan awp.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

çok tırsakmış, adından belli zaten mr cunt sdf

adam global-supreme normalde.

aiko gibi yedek account ile oynuyor. şu sıralar üst seviye de sürekli hile ya da hileyle kasılmış rankler denk geldiğinden oynamıyorum diyor. ama adam bizim seviyeyi cidden aşşağılıyor ve sürekli rush atıyor, karşı takım yerse her el 3 kişi-4 kişi indiirp geliyor. ama sayesinde çok yenildiğimiz de oldu. noob dediği işte şerif-eagle seviyesi. haklı da aslında.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

-Deno- said:

21.30 - 22.00 gibi başlıyoruz 1 - 2'ye kadar atıyoruz maçları.

hype train için tell atın o sıralarda.

bu akşam geleyim mi yer varsa.

Gold Nova 3

gel de ben sıçışlardayım son 2 3 oyundur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...