Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bişey sorucam bazı ss ve videolarda şey görüyorum scoreboard'a bakarken kendi takımın rankları görünüyor.

ben bakınca sadece kendi rankımı görüyorum, maç bitince herkesin rankı görünüyor ayarı falan mi var
Mesaj tarihi:
Napınca seviye atlanıyor bir bilgi var mı? Yani diyelim compete girdik 43-5 falan oynadık çok muhteşemiz atlıyor muyuz yoksa istikrarla alakalı bir olay mı? Habire oynayıp xp kazanmak gibi mi yoksa seviyeni mi ölçüyor devamlı?

Ben 30-40 maç yaptım sanırım compette hala aynı seviyedeyim , he hala yetenek olarakta aynı seviyedeyim ne sonuncu ne birinci aralardayım hep , o yüzden sanırım oynadıkça artan değilde seviyeni ölçen bir metotları falan var sanırım ama bilmediğimden size soriim dedim.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bişey sorucam bazı ss ve videolarda şey görüyorum scoreboard'a bakarken kendi takımın rankları görünüyor.

ben bakınca sadece kendi rankımı görüyorum, maç bitince herkesin rankı görünüyor ayarı falan mi var
arkadaşlarınla girersen hepsinin rankini görürsün. 5 stack giriyordur o izlediğin videolardaki adamlar.
Mesaj tarihi:
En kötü glock/p2000 skinine birşeyler tradeleyecek olan olursa haber etsin.

Kutum var, bir sürü saçma salak silah var, ne isterse veririm abime.
Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/anywhere-mx-darkfield-mouse.html#ozellikler

abi ben bunla oynuyorum diye alay ediyor millet ama bu "darkfield" denen şeye alışınca diğer mouse ları kırıp atası geliyor insanın, bu en pahalı gamer mouse ları filanda..

kablosuz olması ne kadar geciktirirki iletişi mi? alıcıya çok yakın yerde mouse zaten. darkfield dan memnuniyetim şu : kesinlikle takılmadan her hareketimi her zeminde aynı hassasiyette karşılaması.

bu da onun kablolusu, acaba bunu mu alsam? hem kablolu hem kablosuz götürüyor bu da.

http://www.vatanbilgisayar.com/performance-mx-darkfield-mouse.html#genel-bakis
Mesaj tarihi:
o muhabbet bundan 10 sne önceki teknoloji için geçerliydi galiba asfsd asıl olay oyunun ortasında pil bitince oluyor. geçen dotada tuğberkin bitti mesela, adamlar resume falan yaptılar tabiki o da büyük ihtimalle evde gidip babasıyla kavga etti kumandanın pillerini alabilmek için...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Wireless mouz 1000hz calisamaz (1ms)

http://steelseries.com/products/mice/steelseries-sensei-wireless

ha sensei saks o ayri ofiste ikinci pc icin kullaniyorum sensei yi. oyun icin Deathadder raks
Mesaj tarihi:
Silver 2'ye düştüm , bayadır banlıyım compet atamıyorum ondan olabilir mi? Zira bu aralar silver 2'ye düşecek bişi yapmış olamam zaten banlı olmamdan dolayı oynayamıyorum.
Mesaj tarihi:
dün gece vp vs titan maçında adamlar 1-0 geriden aldı, hele ki son maçta 12-3'den 15-15 yapıp uzatmalarda 19-15 yapmaları cok iyiydi.

Ama oyunu döndüren 15-9'ken 1v3 kalmıs ve bombanın patlamasına yakın olan bi ct ve casterlar dahil herkesin "this is gg" demesi üzerine adamın tek tek hs atıp son saniye defuse etmesi ve ordan oyunun dönmesi..

şimdi üstteki cümle uzun oldu biraz ama o macı bulup izleyin, 3 mapte de süper maclar döndü, cache/dust2/nuke şeklinde.

hele bi sniper ace var ki...best of year
Mesaj tarihi:
abi bir saat boyunca deli gibi oynayıpta maçın 15-15 berabere bitmesi kadar salak birşey yok. turnuva maçlarında uzatma söz konusu olabiliyoda competitive de neden uzatma diye bişey yok yani? ne demek berabere ak?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...