Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Günde 6 kere asılmakta ne yanlış var anlamadım. Good heavens look at the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 çok muhafazakar gördüm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 dizi her bölüm daha güzelleşiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Son bölümdeki tek güzel şey Zed'in pembe tangasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Xaenin said: Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik. ylnız dikkat ediyorum da sen de sevmediğin herkesi salaklıkla itham ediyorsun. baya zeki biri olmalısın bu özgüvenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Xaenin said: Abi kötü yazılmış, oyunculuk felaket, hiç ana konuya dair bir bok yok, her bölüm birbirinden antipatik tavırlarla birbirinden saçma işler peşinde koşuyor, 4 bölümde yordu beni. Çizgiromanı da okumadım, hayatını karı fotoğrafı arşivleyip site açıp günde 6 kere asılarak geçiren beyinsiz hıyarların yorumları da ayrı komik. Burada goofy, çizgiromanda jaded, badass ve womanizer. Havalı overall olarak. Bir de çok güzel topuk yapar, emin olamazsın herif hero mu tavuk mu? Gidip gelir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Burada da iyi yansıtılmış, ama sürekli onu bilen kişilerin gözünden gördüğümüz için goofy etkisi yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 oyunculuk nasıl kotu ya matt ryan'ı cok başarılı buluyorum ben ayrıca royal shakespeare company üyesi oldugunu hatırlatmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi oyuncu istedigi kadar iyi olsun yönetmen mevzuyu kontrol altına almazsa naneyi yiyosun. Adamın sucu değil, bariz potansiyeli var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yoklukta gidiyor sezon bitti. many ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 cok iyi bi final değildi inş toparlar 2. sezon, mayısta başlayacakmış manny neymiş sorusu cliffhanger işte 2. sezon görürüz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Cancelled belki baska kanalda yayinlanabilirmis de kotu dizi be bu sekilde. Normal karar iptal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 spawn ve hellblazer'ı piç eden herkese selamlar. örümcek adam ve iron man'ler takır takır giderken böyle karakterleri harcadıklarında öfkeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 pg13 bok gibi bir şey yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi spawn ve constantine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar