Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Bizimkiler de nazlanarak yiyordu aldığımız dönemde, royal canin ile karıştırıp veriyordum :) Bazı kediler de çok seviyor ya sıpalar, küçük paket alıp denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ben de aradan kaynayayım. 7 yaş, kısırlaştırılmamış dişi kedi. Proplan dermaplus veriyordum uzun süredir, N&D tahılsız deneyelim dedik ama yüksek protein oranı ile birlikte kedimin yaşı ve kısırlaştırılmadığını düşününce acaba yanlış mı yaptım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Holy said: Ucuz mama = tüy dökülmesi, tüylerde canlılık kaybı, hastalık riski, ilerleyen yaşlarda daha büyük hastalık riskleri. Alışmasına alışır da, siz mutlu olur musunuz sonrasında bilemem :) Biz avuç avuç tüy toplamaya başlamıştık temizmama'dan aldığımız mama yüzünden. abi temizmama'dan aldım ben de bi ara denesin beğenir mi acaba diye başlarda bi yemedi. sonra karıştırarak yedirdik falan dediğin gibi aşırı tüy dökülmesi oldu. proplan'a döndük ozamandan beri. gödümüze girecek yani her türlü mama masrafı :D helal olsun napalım yicek tabi aslan parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 En büyük zararı fazla hareketli olması olur sanırım. Enerjiyi atmakta zorlanabilir diyorlardı kısır değil ve tahılsız mama yiyor ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 3.3 kilo, baya hareketli kendi cumhuriyetini kurmuş bi kız bizimki. geçeli daha 5. gün, eski mama ile karıştırarak veriyorum tabii. tuvaleti ekstra kötü kokuyor sadece ama bekliyordum onu, yediği miktar ve hareketliliği pek değişmedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 kediye yapilacak en buyuk kotuluklerden biri dandik mama vermek, bobrek gider, tuyler dokulur vs. min. royal canin falan alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 biz royal canin'e geçtik son mamasında ama hiç olmadığı kadar tüyü dökülüyor, sağda solda ufak yumaklar şeklinde tüy topları var uçuşan. daha önceden uzun süre oturduğu yerde veya kucağa alınca tek tük tüyü dökülürdü. mevsimsel veya yaşıyla ilgili de olabilir ama faturayı mamaya kesicem. nd tahılsız kinoalı skin&coat maması almayı düşünüyorum da satan bulamadım, farmina'nın sitesinde var sadece bu arada tahılsız bu bahsettiğim mama ama protein oranı düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 şu mama işinde tek bir şey diyorum. sizin artık 1-2 saatlik dışarı çıkmanız, yemek yemeniz + kahve içmeniz 50 liradan başlıyor minimum. siz bu kedi/köpeği almışsınız evinize. N&D gibi pahalı kaliteli mamalar ayda 80-100 lira aralığına geliyorlar. ucuz olanlar ayda 50-60 lira. bi zahmet ayda 30-40 lira fazla verin mamaya yani. haftada 1 gün az dışarı çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 xaty said: biz royal canin'e geçtik son mamasında ama hiç olmadığı kadar tüyü dökülüyor, sağda solda ufak yumaklar şeklinde tüy topları var uçuşan. daha önceden uzun süre oturduğu yerde veya kucağa alınca tek tük tüyü dökülürdü. mevsimsel veya yaşıyla ilgili de olabilir ama faturayı mamaya kesicem. nd tahılsız kinoalı skin&coat maması almayı düşünüyorum da satan bulamadım, farmina'nın sitesinde var sadece bu arada tahılsız bu bahsettiğim mama ama protein oranı düşük bi inceliyim kinoalıyı. hatta satan yer bulursan benimle de paylaşır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Benimkisi surekli kasinarak ciddi yaralar actigi icin (alerjik arkadas) proplan ha st/ox yiyor. Olene kadar bunu yiyecek dediler. Cigerler de doluymus. 1 senedir fisfisa baslayacagiz sozde. Baslayamiyoruz. Cihazi gordugu an tabanlari yagliyor pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Archangel_ said: xaty said: biz royal canin'e geçtik son mamasında ama hiç olmadığı kadar tüyü dökülüyor, sağda solda ufak yumaklar şeklinde tüy topları var uçuşan. daha önceden uzun süre oturduğu yerde veya kucağa alınca tek tük tüyü dökülürdü. mevsimsel veya yaşıyla ilgili de olabilir ama faturayı mamaya kesicem. nd tahılsız kinoalı skin&coat maması almayı düşünüyorum da satan bulamadım, farmina'nın sitesinde var sadece bu arada tahılsız bu bahsettiğim mama ama protein oranı düşük bi inceliyim kinoalıyı. hatta satan yer bulursan benimle de paylaşır mısın bizim petshop'a ve farmina'ya sordum. kinoa serisi sadece veteriner kliniklerinde bulunabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 xaty said: Archangel_ said: xaty said: biz royal canin'e geçtik son mamasında ama hiç olmadığı kadar tüyü dökülüyor, sağda solda ufak yumaklar şeklinde tüy topları var uçuşan. daha önceden uzun süre oturduğu yerde veya kucağa alınca tek tük tüyü dökülürdü. mevsimsel veya yaşıyla ilgili de olabilir ama faturayı mamaya kesicem. nd tahılsız kinoalı skin&coat maması almayı düşünüyorum da satan bulamadım, farmina'nın sitesinde var sadece bu arada tahılsız bu bahsettiğim mama ama protein oranı düşük bi inceliyim kinoalıyı. hatta satan yer bulursan benimle de paylaşır mısın bizim petshop'a ve farmina'ya sordum. kinoa serisi sadece veteriner kliniklerinde bulunabiliyormuş Öm gitsin diye alıntılıyorum. Ankara da vtm de buldum kinoalı “urinary” düşük proteinli ördek eti kinoa cranberry ve papatyalı. Bütün kinoalılar düşük proteinli değil ama. 1.5 kg 142₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 (düzenlendi) Bizim 12 yaşında erkek siyam 11 senedir kısır kendisi, 3-4 senedir 10kg lık happy cat sterilized alıyoduk başlarda fiyat idealdi tabi şimdi 300küsürlere çıkmış. Kediniz fizik-ağırlık falan gayet iyi ki çok hareketli birşey değil. mama ile ilgili sorunumuz yok. Sadece yaz aylarında Antalyada tüy problemimiz oluyor o yüzden bu sefer somonlusu çıkmış balık tüy dökümünü azaltır umuduyla onu aldım. 10kg 270tele. https://www.akakce.com/kuru-kedi-mamasi/en-ucuz-happy-cat-sterilized-10-kg-kisirlastirilmis-yetiskin-fiyati,6021360.html Pardon somonlu buymuş; https://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/happy-cat-sterilised-somonlu-kisir-kedi-mamasi-10-kg-428688305 Nisan 6, 2019 Buzx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Yıllardır (21 yıl) köpeklerimde RoyalCanin kedilerimde ProPlan kısırlaştırılmış somonlu kullanıyorum fiyat olarak da kalite olarak da hiç sorun yaşatmadılar. Bazen kedi ya da köpek tavuk, kuzu eti ya da balık arasında seçim yapabiliyor kimisi yemiyor kimisi yese de kusuyor vs. önce ufak paketler almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Ben N&D tahılsız domuz etli almıştım 10 kiloluk olandan. Öncesinde 5 kiloluğunu kullanıp memnun kalmıştım o yüzden direkt hesaplı olsun diye 10 kiloluk aldım fakat son 2-3 aydır kepeklenme sorunu oldu gibi. Kuyruğa doğru kepekler görüyorum. İlk başta çok fazlaydı ama şimdi azaldı. Mama da bitmek üzere tekrardan Orijen yahut Acana'ya geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar