tertip34 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Düşünüyorumda bunca yıldır ülkemizde terör vardı,kardeş halkız diyerekten yüz yüze bakıp cenazelerimiz geliyordu, peki soruyorum size ermeniler ve azeriler yüzyüze gelseler birbirlerini bi kaşık suda boğacak durumdayken biz nasıl senelerdir özgürlük adı altında askerlerimizi öldüren bir halk ile birbirimize düşmedik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ban kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tertip inzibat geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kürt=/=pkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 benim ermenistan göçmeni pek çok tanıdığım var düşünülenin aksine kanlı bıçaklı değiller bunlar medya ve faşizmin sonuçları. bizim pek çok azeri dostumuz vardır sorun yaşamayız diyorlar. nasıl burda kürt pkklıdır diyen faşistler varsa aynı mantaliteyi orda yaşatan insanlar da var. mesela israilin arap dünyasıyla kanlı bıçaklı olduğunu biliriz ama israile gittiğimde oranın vatandaşlarıyla konuşmuştum "bunlar siyasi oyunlar bizim pek çok arap dostumuz var evimize alır beraber yer içeriz" demişti hepsi ha ben bu masumluk göstergesidir demiyorum ancak faşizm+medya'yı iç içe katınca ortaya felaket birşey çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bu konuda dağlık karabağ bölgesi ermeni işgali sorununu incele bakalım sorularının cevaplarını orada bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ben azeriyim.Hrant dink ölünce hepimiz ermeniyiz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben de ermeni asıllı türk vatandaşıyım. eğer haksız yere biri öldürülmüşse azeri olması umrumda bile değil ben de bağırırım tıpkı senin hrant dink olayında yaptığın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 400 sene yaşadılar. neden artık yaşayamıyolar onu bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://i.imgur.com/EBUWg4Q.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Valla benim ne idüğüm belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Türkler ile Kürtler'in din ortaklığı var ve birbirlerine kaynaşabilmelerini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tabi o günlere kolay gelinmedi. önce baya bi sunni olmayan kürt kesmek gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tiLi said: http://i.imgur.com/EBUWg4Q.gif ahahahhahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yalnız nefretın sebebı ermenıstanın işgali ve ordan kaçan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Azerbaycan'dan bildiriyorum, Ermeni görseler bir kaşık suda boğarlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar