WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kapıları aç ters çevir salla illa düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arabanın koltuklarını söktük alt döşemeyi kaldırdık yok bagaj ıvır zıvır doluydu komple boşalttık yok ilginç olan telefon kapandı gece 12 gibi ancak telefon arabanın olduğu yerden sinyal veriyormuş. adeta başka bir boyuta geçti muhtemelen okurken siz bulamamışsınızdr yaa diyorsunuzdur ilk gittiğimde de seksistliğin dibiyle kadın kısmı yaa diye bir güvenle girdim arabaya en son gece 1 de koltuk söküyordum sinirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 1metrekare arabada o telefonu bulamadıysan ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yok.. yok yok! olm hayatımda ilk kez böyle enteresan bir şey yaşıyorum lan inci sözlük cin vakaları 800 sayfa yapardınız bi ilgilenin kendine güvenen varsa araba bahçelievler de gelsin arasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Yagmur durursa geliyorum ben. Bulursam tekefonu hunkar ocakbasina goturucen bahcelievler'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 street fighter misali arabayı parçala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Masticore said: Yagmur durursa geliyorum ben. Bulursam tekefonu hunkar ocakbasina goturucen bahcelievler'de. akşam gel? arayalım beraber bulursan gidiyoruz! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Okumadım olayı da, şunu söylicem : Cin ne yapsın telefonu, adamların telefona ihtiyacı var mı sence ? Bu yönden düşün sen bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefon arabada değildir büüyk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yildirimokur said: Cin ne yapsın telefonu, adamların telefona ihtiyacı var mı sence Adamların derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Cinlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kzı arkadaşımın müdürü aradı. En son yine arabanın olduğu noktadan sinyal alınmış gösteriyor. yani adam bizim gece telefona bakmak için çıkıp, gezip eve geri geldiğimizi görebiliyor. polis bir arkadaş aradı o da bulamamış komple söktürücem arabayı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ne kadar beceriksizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Telefon kız arkadaşının çantasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ilk oraya bakmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 motorun içine bakın yutabiliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefon paspasın altında olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Müdür sizi kafaya almış bence :p Google'ın Locate My Device hedesini denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 s3'üm olsaydı da günün gazetesi ile fotoğrafını çekip fidye isteseydim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 WaNTeD said: telefon arabada değildir büüyk ihtimal güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi ben de öyle düşünüyorum da niye alsın yani ayrıca tahmin edemezdi rotayı adam bir bir hangi sokaklardan geçtiğimizi söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kayıp eşya bulmak için bi ritüel var istersen pm atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 wanted noyan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telefonun şarjı varsa hala eski tip hoparlörlerden bulun bir tane, telefonlara takılanlar var ucuza onlarda olabilir, arayın kayıp telefonu, çalarken hoparlörü gezdirin arabanın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 guden said: telefonun şarjı varsa hala eski tip hoparlörlerden bulun bir tane, telefonlara takılanlar var ucuza onlarda olabilir, arayın kayıp telefonu, çalarken hoparlörü gezdirin arabanın içinde. manyetik rezonans makrofaj frekans septik dalgalanmasından faydalanmaktan bahsediyorsun lanet olsun adam zeki beyler bize bunu ortaokulda ingilizce hocası yapıyodu elinde tape sıraların arasında geziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar