bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 e-portal için bir sürü imaj ihtiyacı olacak bir proje var. dergi kapağı gibi ana sayfaları olduğu için sürekli kaliteli ve telif hakkı sıkıntısı olmayan imajlara ihtiyaçları olacak. hangi siteleri önerirsiniz bu iş için? birkaç tane buldum imajın tanesini 10 dolardan veriyor allahsızlar. daha ekonomik alternatifler arıyorlar. çok teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.theverge.com/2014/3/5/5475202/getty-images-made-its-pictures-free-to-use Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 etsy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 getty ile demin görüştüm, istanbulda ofisleri var bizim istediğimiz formatte en uygun paketleri aylık 190 dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 biz shutterstocka ayda 250 dolar bayılıyoruz günde 14 tane resim indirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ne lazımsa söyle gugıldan bulayım ben fifti fifti kırışırız parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 vay arkadaş demek durum gerçekten bu eskiden böyle 1-2 dolara gerçekten kaliteli imajları haklarıyla alabildiğimiz siteler vardı ben mi yanlış hatırlıyorum ya. bizim ajans sitede kullanmak için satın alıyordu en pahalısı 10-15 dolar olurdu. getty ve aynı kategoridekilerde min. 10 dolardan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 hep böyleydi min 8 10 $ bi fotoğraf sanki çeyrek altın alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 etsy ne bu arada anlamadım? ürün satıyorlar burada? ürün satıyorlar burada görselleri bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 GERGE said: http://www.theverge.com/2014/3/5/5475202/getty-images-made-its-pictures-free-to-use Yanilmiyorsam ticari amacla kullandin mi free to use olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 stock exchange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ginaly bilal'e anlatır gibi link verebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.shutterstock.com/subscribe.mhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Telif hakkı olmasa bende 550gb shutterstock.com arşivi var 125k resim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 shutterstock fiyatları da aynı ya telif hakkı olmasa getty'den alırsın abi zaten, imajları şahane ama portal ile store iç içe olduğu için ne kadar imajlar ürün satışında kullanmayacak olsa da kar amacı güden bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 lan yok öyle 1$a fotograf seve seve 10$ min. aylık paket alcan 250$ a günde 225 indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çok fenaymış ya yani 1 dolara alırız diye beklemiyordum da en ufağından en büyüğüne her item başına 10 dolar vermek saçma sapan anlamsız. kaçarı yoksa yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Telif hakkı için yapacak bir şey yok, fiyatlar uçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 emek var emek, 1 dolarlık işi herkes yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yapsın zaten engel olmuyoruz ki sanatsal şeyler aramıyorum generic imaj arıyorum anlarım yani adam orda model kullanmıştır, ünlü bir fotoğrafcı çekmiştir falan o zaman istediği rakamı koysun. herif anahtarlık çekmiş 10 dolardan satıyor asdasd neyse it is what it is deyip devam ediyorum teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bak o konuda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ben 123rf den imaj alip websitelerime koyuyordum. Bir de oraya bak. Boyuta gore fiyat degisiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://photodune.net/ burada biraz daha uyguna olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bingildak said: ginaly bilal'e anlatır gibi link verebilir misin sanırsam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 son ikisi iyiymiş bende böyle bir şey arıyordum thanks http://www.sxc.hu bunda bizim sektörde arama yaptım çok az materyal çıktı ya onlarda baya alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar