Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 1800 bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Plazma ne abi. LG 42LA620S / 42LA640S / 42LA660S felan serisi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tvde mesafe önemli değil. ne kadar büyük o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 GERGE said: 1800 bu. 60" ini aldım ben 2200 civarına geliyor. worldcard varsa 2100 küsürat + avantajixle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 LA620 aldım ben sanırım şimdi üstteki mesajı görünce aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 LG 47LA620S aldık pedere, gayet memnunlar. Gittiğimde 3d film, birkaç 1080p mkv falan izledim, gayet sorunsuz çalışıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Plasmanin goruntu daha iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 daha iyi. lcd/led tvler incelik, hafiflik, daha parlak ve ekranları mat oldukları için aydınlık ortamda, cam önünde parlamadan izlemek, az elektrik tüketmek gibi şeyler için ideal. zaten öyle pek tv izlemem, akşamları arada takar mkv yi keyfime bakarım diyorsan her türlü plasma. ghosting blurring cart curt olmuyor ledlere göre. hareketleri sahneler daha akıcı, renkler daha canlı. sinema için fark siyahlarda asıl. plasmada çok başarılı çünkü siyah seviyesi. şöyle diyeyim simsiyah bi ekran açın ve lcd monitöre bakın. beyazlıklar görürsünüz, parlamalar vardır. lcd siyahı o işte. şimdi o monitorun düğmesine kapatın. aha işte o plasma siyahıdır. şurada görünüyor http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/ImageHandler/scale/978/978/learningcenter/tv/contrast_tvs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Benim tek amacim gece anime izlemek. Babam kullanacak daha cok, bana sec diyor, bende gece anime izlememe gore seciyorum. Anime gibi seyler icin motion, kontras, renk gibi seylerle bu one geciyormus sanirim plasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Projektor almiyorsaniz plazma alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 lcd/led http://www.rtings.com/images/reviews/ln5400/ln5400-dark-scene-dark-room-small.jpg plasma http://www.rtings.com/images/reviews/f5300/f5300-dark-scene-dark-room-small.jpg tabi led kesinlikle parlamaz diye bi olay yok ama bu konuda daha başarılıdırlar. lcd/led http://www.rtings.com/images/reviews/ln5400/ln5400-dark-scene-bright-room-small.jpg plasma http://www.rtings.com/images/reviews/f5300/f5300-dark-scene-bright-room-small.jpg ayrıca plazmaların izleme açısı daha geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 GERGE said: Benim tek amacim gece anime izlemek. Babam kullanacak daha cok, bana sec diyor, bende gece anime izlememe gore seciyorum. Anime gibi seyler icin motion, kontras, renk gibi seylerle bu one geciyormus sanirim plasma. daha parlak, saturation'a doymuş şeylerde lcd iyi deniyor. hatta gaming için lcd tavsiye ediyorlar. o yüzden anime için lcd de düşünülebilir gibi geliyor bana. anime için ayrıca bi araştırmakta fayda var. günlük kullanım ve sinema/dizi açısından yazıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Plasma daha iyi ama her plasma için bunu demek doğru olmaz. Düzgün paneller almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Storm kicini yirtinca led akar abovv oluyor. Sinema sever, evimde film dizi keyfi yaparim gercekci renkler, akiskan sahneler, siyah derinligi ve resim kalitesi ust duzey olsun diyorsaniz ilk tercih projeksiyon ardindan plazma gelir. Giris ve orta seviye ledi filmci adam almaz. Zaten thx calibreleri hollywood stüdyosundan o kadar uzak ki vivid renkler ile boost cekilmis parlaklik ile film izlenmez. Hele clouding, vertical horiz. banding birde isik sizmasi ile asla izlenmez. Giris ve orta seviye ledlerin %90 inda bu sorunlardan en az biri ama az ama cok vardir. Ama gunluk show tv kullanimi ile bunlar anlasilmaz yani bende anneme Babama tv aliyor olsam led alirim.. Ama ne zaman bir filmde karanlik bir sahne olursa iste o zaman o bulutlanma isik sizmalari "allah belani versin" dedirtir. Peki ne zaman alinir, 5k+ ustu param var led İstiyorum derse o zaman duzgun oneriler cikar. Yuksek butceli led isteyenler sony-sharp baksin.. Diger ledlere gore siyah derinligi iyi ve renkleri plazmalar gibi dogal. Ha bu lg neden boyle asiri populer oldu, ilk basta insanlar cekiniyordu ama sonra tvtweaks flatpanelhd gibi sitelerden calman ile benchmarklar kalibre grafikleri akmaya baslayinca insanlar cakti. 50" 1.8k 60" 2.2k gibi fiyatlar cok iyi. Bugun 1.8k ya kici kirik samsungun 2012 uretimi en dusuk giris seviyesi 42" led alabiliyorsun. Benim butcem yeterli plazma istiyorum diyen direk panasonic e gitsin. Bu isin ag babasi o. Onlarda amoled 2k 4k uretimine geciyorlar. Kritik noktada burasi su yillarda (2-3 senelik surec) yeni tv alacaklar asla buyuk paralar yatirmasinlar. Bu lg gibi fiyata buyuk ekran tv alip keyfine baksin. Tv gecis donemi yasiyor. Oled-amoled ler piyasaya akinca onlara terfi edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 reampage said: Bu arada samsung 46 es7000 var memnunuz ama 2 kere servise gitti birinde panel değişti komple birinde smart tv bozuldu onu yaptılar. servisleri iyi 3-4 günde getirdiler ikisindede. bir daha samsung almayız ama. Benim Samsung LED TV nin panelin bir kısmında kararma oluyor. 15 dakika çalışınca düzeliyor. Panel değiştirmeye ne kadar aldılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 garantisi vardı zaten gelen servis görüp direk değişecek dedi bu, ekranın sağ tarafı kızarıyordu bir önce oluşan görüntünün izi çıkıyordu sürekli o taraf böyle laglı gibi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 imamizer said: lcd/led http://www.rtings.com/images/reviews/ln5400/ln5400-dark-scene-dark-room-small.jpg plasma http://www.rtings.com/images/reviews/f5300/f5300-dark-scene-dark-room-small.jpg peki ben bu resme ledde baktığım için bi fark olmaması gerekmiyomu dokvmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 resimde plasma siyah seviyesi gösterilmek istenmiş prof karşılaştırma olamaz zaten birebir yanyana getirmedikten sonra onda bile model ler arası çok fark olur mesela sharp quattron siyah seviyesi diğer led lere göre bariz çok daha iyi düzeyde. üst seviye plasmalar 4k fiyat düzeyinde, sharp quattron serileri led ler içinde bence renk contrast siyah seviyesiyle ayrılıyor diğer led lere alternatif olabilir bimeks lere bakın derim. sharp aquos quattron series led tv info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar