Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almalı mıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bilen bilir konsolcu olduğum için PC'de fazla oyun oynamam, tek oynadığım gw2. Son günlerde pc donanımım için, özellikle de ekran kartım için bir upgrade olayına girmelimiyim diye düşünüyorum. Ağır zerg fightlarda Ayarları lowest'a almadığım zaman sağlam FPS düşüşü yaşıyorum. Bu konuda yardımınıza başvurdum.

Sistem:

-ASUS M4A87TD Anakart
-AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz işlemci (Black edition)
-8 gb Corsair RAM
-Sapphire 1GB 5770 Vapor-X Ekran kartı
-WD Caviar Black 7200 RPM, 640 GB HDD
-Xilence marka kasa

İşlemciyi, anakartı değiştir demeyin o olaya girmem pek mümkün değil şu aralar o yüzden ekran kartı üzerinde duruyorum. Bütçe max 450TL desek hangi ekran kartı bu sisteme gider?

ve bu değiştireceğim yeni ekran kartıyla şu fps düşmesinden falan kurtulabilir miyim?

Yoksa ekran kartını boşver, git iyi bir SSD al daha iyi performans artışı yakalarsın mı dersiniz?
Mesaj tarihi:
ssd load time'ları hallediyor. oyunda performans artışı sağlamaz.

ekran kartı değiştiricen:
http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhv2-hd7870-edition-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63150
Mesaj tarihi:
Benim de benzeri bir sistemim vardı, ekran kartını 7850'ye çıkarınca oyunlarda büyük performans artışı sağladı. Vaktini TV-Konsol karşısında geçiriyorsan, PC'de Battlefield 4 veya Crysis 3 gibi oyunlara merakın yoksa, almadan önce düşün.
Mesaj tarihi:
valla öyle pcde oyun oynamıyorum ya konsolcuyum dediğim gibi, yeni çıkan oyunlarıda konsola alıyorum zira çok mu gereksiz olur ? Bana da şimdi öyle gelmeye başladı, sadece fps'em düşüyor gw2'de diye almasam mı acaba.
  • Yeni Oluştur...