reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 air cushion en boktanı bu arada deep throat alaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 TENGA FLIP HOLE ları indirmeyi unutmuşum. onlarıda revize ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Cons said: bu losyonların şişesini götümüze sokabiliyozmu alışın kuvvetliyse shrinkli koliyi bile sokarsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Joker said: TENGA FLIP HOLE ları indirmeyi unutmuşum. onlarıda revize ettim. allah gunah yaziyor mu acaba sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 günah mı? şuan sevabım tavan yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 +10 sevab point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 joker selam penis büyütücü var mı benimki 5 cm civarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 off öm gidecekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 haci en azindan var sdf altyapi saglamsa ustune rahat cikarsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Cons said: bu losyonların şişesini götümüze sokabiliyozmu http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_6341yigit_ozgur_karikaturleri_0948.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu cup krem degil heralde ya, suni vajina gibi bişi mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 evet, videoları var her ürünün altında ordan ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Şu kırbaçdan almak lazım aslında bulunsun dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Bu Tenga'nın döner başlıklısı nasıl? Var mı aramızdan review yapacak biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 lord argoth almıştı 2 tenga falan ona sor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ha bana kalırsa al çünkü bu fiyata bulamazsın asucan dan sıkıntı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Alacağım bir kaç şey muhakkak ya. Bu gece dadanırım. http://www.asucan.com/urunler/109/PicoBong-KOA Şu nasıl ring ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ringler vardı çeşit çeşit ama bitmiş sanırım al burdan bak ürün incelemeleri var http://www.asucan.com/urun-incelemeleri/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 countur m yok mu hiç ondan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Sorieno said: Bu Tenga'nın döner başlıklısı nasıl? Var mı aramızdan review yapacak biri? ben inceleme yazmıştım al Tenga Cup Double Hole erkekler için üretilmiş bir masturbasyon aracı. Ancak görüntüsü ve kullanımıyla klasik masturbasyon araçlarından farklı, modern bir çizgisi var. Tenga cup double hole ürününü incelemek için elinize aldığınızda koltuk altı roll-on veya deodorant olduğunu düşünebilirsiniz. Bir deodorant şişesinden biraz daha şişkin ve şık tasarımıyla banyo dolabında deodorantların yanında sırıtmayacaktır. Tabiki Tenga Cup Double Hole deodoranttan öte bir zevk aracı. İşin sırrı her iki taraftan açılan kapakların altında. Alt ve üst kısımdaki kapakları açtığımızda bizi iki farklı hassasiyete sahip dokular karşılıyor. Bunlar Bitter Side ve Sweet Side olarak adlandırılıyor. Bitter Side penisinizi daha sıkı kavrayan bir yapıya sahip. Sweet Side ise daha yumuşak ve daha hızlı hareket olanağı sağlıyor. Ben ilk kullanımımda Sweet Side ile başladığım penetrasyonuma Bitter Side ile devam edip doruk noktasına ulaşmadan hemen önce tekrar Sweet Side'a dönerek boşalma süresini uzatma taktiğini uyguladım ve başarılı oldum. Tabiki iki taraf arasındaki tercih o günkü hassasiyetinize ve kişisel tercihlere göre değişebilir. Her iki tarafın aynı anda kullanılabilme özelliğide göz önüne alınırsa bu iki farklı Tenga Cup Double Hole erkekler için üretilmiş bir masturbasyon aracı. Ancak görüntüsü ve kullanımıyla klasik masturbasyon araçlarından farklı, modern bir çizgisi var. Tenga Cup Double hole'un bir başka artısı ise içinde kayganlaştırıcı losyonuyla birlikte gelmesi. Hem sıkı hemde gevşek tarafta bulunan losyon kayganlaştırma işlevini tam kıvamında yerine getiriyor. Ne çok kuru ne çok kaygan. Dengeli bir sürtünme ortamı sağlıyor. İlk birkaç kullanım ve yıkandıktan sonra bu losyon işlevini yitiriyor ve harici olarak kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor. Kendi kayganlaştırıcı kremimle kullandığımda herhangi bir sorun yaşamadım. Unutmadan ince düşünülmüş bir detaydan bahsedeyim. Sıkı ve gevşek her iki tarafın ucunda yumuşak bir tampon bölge bulunuyor. Bu tampon bölge giriş esnasında penisi birazdan yaşayacağı emilme etkisine hazırlayan bir geçiş aşaması olarak tasarlanmış. Bu tampon bölge sayesinde yumuşak bir geçiş sağlanıyor. İlk girişteki hissi artırdığını söyleyebilirim. Bu tampon bölge aynı zamanda içerdeki losyonun akmasını engelliyor. Kendi deneyimim için söyleyebileceğim özellike Bitter Side'ın iyi bir antreman aracı olduğu. Penisi kavrayışı ve dokunun penisle bütünleşmesi dayanılması güç bir etki yaratıyor. Sweet Side ile de uzun orgazm süresi ve geç boşalma sağlanabiliyor.Kendinden Losyonu, ince düşünülmüş tampon bölgesi ve şık görünümünü hesaba katınca fiyatını sonuna kadar hakeden bir ürün olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 YA MAL SEN ÇOK GARİP Bİ ADAMSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 joker inceleme istemişti abi ekmek parası için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 abii o inceleme ne ahahashashaafshgfahsgfasfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 okurken utandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 İki defa tabı kapattım okuyamıyorum incelemeyi. Ne yazıyor lan merak da ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar