KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 adamlar resmen kitap sanayine sis atmış sdfs http://elitedaily.com/news/technology/this-insane-new-app-will-allow-you-to-read-novels-in-under-90-minutes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 burdan da kendinizi deneyin http://www.spritzinc.com/the-science/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Goz kirpmak icin pause'a basmaca. Academik olarak iyi bir calisma olmus ama sacma. Boyle daha iyi anlayabilecegini sanmiyorum insanin, okumanin zevkini ucurmuslar hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 350wpm yeterliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 AMA KİTAP KOKUSU VE SAYFALARI ÇEVİRİKENKİ ÇIKAN SES :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 SAYFANIN ÇIKARDIĞI KULAK KÖPÜRTMESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kitap okumayı sevmeyenler için ideal. benim uykum geliyo mesela =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bunda tek bir noktaya odaklanıyorsun ama kitap okurken gözlerin hareket ediyor. Bilmiyorum ne kadar faydalı olur. Zaten ne kadar fazla kitap okursan o kadar hızlı ve anlayarak okuyorsun gerek yok böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 600e aldım. gözleri hafif kısarak, kırmızıya odaklandım. AKIYOR AKIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Kitabı daha güzel olduğu halde okumuyorsunuz hepiniz köylüsünüz (ekrem değil) Bunu google glassa getirsinler. Yolda yürürken kitap okuyup ölelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Marty said: cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur kindle gibi özel bi ekrana taşırlarsa bu olayı gözü çok yormaz bence. özel okuma teknikleri var sayfanın ortasına odaklanıp tüm satırı okumaya çalışmaca gibi dershanede öğretmişlerdi bu sayede 3 4 saniyede bir sayfayı okuyan adamlar varmış bence bu olayın çıkış noktası da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 350 ile sorunsuz okuyorum ben geçen haftalarda 2-3 kere denemiştim, gözü sürekli oynatmak yerine gözü sabit tutup yazıyı oynatmak güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 özellikle sıkıcı kitapları sırf bitirmek adına faydalı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abi kim bulduysa müthiş bi fikir. 500de akıyorum zorlanmadan ama 550-600 kasıyor. gerek de yok. ebook olayına mı girsem acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu ne olm cümlenin başını unuturum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 inanılmazmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 KidLazer said: Marty said: cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur kindle gibi özel bi ekrana taşırlarsa bu olayı gözü çok yormaz bence. özel okuma teknikleri var sayfanın ortasına odaklanıp tüm satırı okumaya çalışmaca gibi dershanede öğretmişlerdi bu sayede 3 4 saniyede bir sayfayı okuyan adamlar varmış bence bu olayın çıkış noktası da bu Kindle'da zor bu, ekranın tepki süresi çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lunn3ziiFU1qfjd5jo1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 1 neutrino said: KidLazer said: Marty said: cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur kindle gibi özel bi ekrana taşırlarsa bu olayı gözü çok yormaz bence. özel okuma teknikleri var sayfanın ortasına odaklanıp tüm satırı okumaya çalışmaca gibi dershanede öğretmişlerdi bu sayede 3 4 saniyede bir sayfayı okuyan adamlar varmış bence bu olayın çıkış noktası da bu Kindle'da zor bu, ekranın tepki süresi çok yetersiz. katılıyorum ancak belki benzer bir ekran kalitesinde daha değişik bir ürün geliştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 KidLazer said: özellikle sıkıcı kitapları sırf bitirmek adına faydalı olabilir :) okumak istemiyorsan okuma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Lectre said: KidLazer said: özellikle sıkıcı kitapları sırf bitirmek adına faydalı olabilir :) okumak istemiyorsan okuma ahah Ayn Rand - Atlas Vazgeçti çok güzel kitap ama çok ağır. dağlardan esen rüzgarı 30 cümleyle anlatıyor. bana göre değil ama içerik güzel. bunun gibi bi kitap için ideal bi yöntem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 50 liraya özet çıkarırım kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 korsan okur sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hop hop hop aman gergeler duymasın. şarkı yaptım lan. idolüm cons. en sevdiğim pati biyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar