Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90 dakikada kitap okumaca

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur

kindle gibi özel bi ekrana taşırlarsa bu olayı gözü çok yormaz bence.

özel okuma teknikleri var sayfanın ortasına odaklanıp tüm satırı okumaya çalışmaca gibi dershanede öğretmişlerdi bu sayede 3 4 saniyede bir sayfayı okuyan adamlar varmış bence bu olayın çıkış noktası da bu
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

Marty said:

cok iyiymis de, 350 wpm de 3 dk okudum gozlerim yoruldu. tablette pcde falan olmaz bu is. adami oldurur

özel okuma teknikleri var sayfanın ortasına odaklanıp tüm satırı okumaya çalışmaca gibi dershanede öğretmişlerdi bu sayede 3 4 saniyede bir sayfayı okuyan adamlar varmış bence bu olayın çıkış noktası da bu

Kindle'da zor bu, ekranın tepki süresi çok yetersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

1

neutrino said:

KidLazer said:

Marty said:

Kindle'da zor bu, ekranın tepki süresi çok yetersiz.

katılıyorum ancak belki benzer bir ekran kalitesinde daha değişik bir ürün geliştirirler
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

KidLazer said:

özellikle sıkıcı kitapları sırf bitirmek adına faydalı olabilir :)

okumak istemiyorsan okuma ahah

Ayn Rand - Atlas Vazgeçti

çok güzel kitap ama çok ağır. dağlardan esen rüzgarı 30 cümleyle anlatıyor. bana göre değil ama içerik güzel. bunun gibi bi kitap için ideal bi yöntem bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...