GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bunları 1-2 saniye içinde düşünebiliyosan zeki adamsın bro silktiret sorunu morunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 o kadar şeyi düşünene kadar zaten vakit kaybediyorsun. kazanacağın vakit <= düşünürken kaybettiğin vakit ise sal gitsin hacı boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 mevzuda bir anormallik yok hatta anormal olan seni rahatsız etmesi, onun için al yardım alıcaksan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hayatımın son 20 senesini planlı yaşıyorum hiç eğlencesi yok . mesela buraya bu yazıyı yazacağımı bile 2 sene önceden planlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Op i okudum, yazdigin sey bende de var oyle rahatsizlik veya bir problem oldugunu dusunmuyorum. Insanin yapisiyla ilgili bir durum. Iste calisirken de bu kafa yapisinda calisiyorum gayet guzel sonuclar cikiyor. Reisin dedigi gibi genc yasta rts ve turn based cok oynamisligin pasif bir trigger etkisi olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 eğer "bu şekilde düşünmeyeyim" diyip, hakkaten düşünmeden durabiliyorsan sorun yok. ama düşünmeden yapamıyorsan obsesyon. saati 200 liradan destek alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 JestersTear said: off mükemmel tespit ya sdfg neyseki bikaç tane iyi donum var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mimar olmalıymışsın. sürekli yaptığım şey bu yaşamımda ve işimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 mimarlar her seyi dusunuyorlar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 mimarın tabela ile ilgisi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 @subziro normali bu zaten uzun uzadıya yazınca eziyet gibi durmuş seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bazı insanlara laf anlatmaya calistigimda geldigim nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bunda da mı mimar hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Borastus said: uyku sorunu da varsa istemeden erken uyanma veya yorgun kalkma gibi direkt git bence psikatr a falan erken bosalma bence sorun, enerji fazlaligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 @pascal çok güzel resimler arayıp buluyorsun. kendini bir şey sanan göt lalesi resminide bulup bakıver bir zahmet . yabancı gelmiyecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 aglama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ilk postu okudum da kafam yamuldu yahu arkadaşlar herkes böyle yaşamıyo mu hayatını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Hafta içi iş dönemi osuracağım dakikaya varınca planlıyorum ama, Hafta sonu tam anlamı ile carpediem yeşillikte otlayan öküzden farksız yaşıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 stormeagle said: http://www.nsu.com.tr/urunler/alora_kutu_renkli.jpg çok dandik bu uyutmuyor almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Olan bir durum, her sabah yataktan kalkarken 2 günlük yaşama ve iş planı yapıyorum mesela. Yaşadığının yanlış bir şey olduğunu düşündüğün için gözüne batmış hareket tarzın; yoksa bulutlu bir günde dışarı çıkarken bile en az 10 15 tane detaylı karar alıp harekete geçiriyor insan farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 düzenli titiz olan insanlar aptal olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Abi işte bende ki acaip durum , hayata dair önemli şeylerde bu şekilde plan yapmayıp; böyle saçma salak şeylere bu şekilde kafamı yormam.. anlamatamadım galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 sende acayip bi durum yok diyoruz hala acayip bi durum diyip takıyorsun kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 adam sorunlu olduğuna inanmak istiyorsa bırakın beyler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 biraz daha ilerlediginde bunları gene dusuneceksin üstüne bir de arkadan böyle kendi sesini duyacaksın "ne kadar bunları hesaplarsan hesapla bişeyleri unutacaksın diye" gibi ondan sonra gg normk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar