Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir durumum var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Op i okudum, yazdigin sey bende de var oyle rahatsizlik veya bir problem oldugunu dusunmuyorum. Insanin yapisiyla ilgili bir durum. Iste calisirken de bu kafa yapisinda calisiyorum gayet guzel sonuclar cikiyor.

Reisin dedigi gibi genc yasta rts ve turn based cok oynamisligin pasif bir trigger etkisi olabilir hehe
Mesaj tarihi:
eğer "bu şekilde düşünmeyeyim" diyip, hakkaten düşünmeden durabiliyorsan sorun yok.
ama düşünmeden yapamıyorsan obsesyon.
saati 200 liradan destek alman lazım.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

uyku sorunu da varsa istemeden erken uyanma veya yorgun kalkma gibi direkt git bence psikatr a falan

erken bosalma bence sorun, enerji fazlaligi
Mesaj tarihi:
Hafta içi iş dönemi osuracağım dakikaya varınca planlıyorum ama, Hafta sonu tam anlamı ile carpediem yeşillikte otlayan öküzden farksız yaşıyorum mutluyum.
Mesaj tarihi:
Olan bir durum, her sabah yataktan kalkarken 2 günlük yaşama ve iş planı yapıyorum mesela.

Yaşadığının yanlış bir şey olduğunu düşündüğün için gözüne batmış hareket tarzın; yoksa bulutlu bir günde dışarı çıkarken bile en az 10 15 tane detaylı karar alıp harekete geçiriyor insan farkında olmadan.
Mesaj tarihi:
Abi işte bende ki acaip durum , hayata dair önemli şeylerde bu şekilde plan yapmayıp; böyle saçma salak şeylere bu şekilde kafamı yormam.. anlamatamadım galiba :)
Mesaj tarihi:
biraz daha ilerlediginde bunları gene dusuneceksin üstüne bir de arkadan böyle kendi sesini duyacaksın "ne kadar bunları hesaplarsan hesapla bişeyleri unutacaksın diye" gibi ondan sonra gg normk
  • Yeni Oluştur...