Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk iş hayatı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

şirket kur ve görüşmelerde insanları pırlanta küpe düşmüş sandalyelerin yanına oturt. görüp sana verenleri sandalyeye bağlı kıskançlık titreşimi ölçer testinden geçir.

temiz çıkanlar ile tatillerde bahamalara falan gidin şüphesiz ki onlar paradan değil işten zevk alıyorlardır (business34)

not: böyle birşey olursa bana pm atıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

pırlanta takıp birbirini elleyen erkeklerin olduğu departman var. alanları oraya yönlendiriyoruz iş görüşmesine.

şu pırlantaya verilen değeri hiç anlaymadım lan.

mesela ayfon7 düşse insan bi düşünür. alıp kullansam mı? sızdırsam mı? leak ile tehtid falan edip daha fazla mı snapshot istesem?

ya da not kağıdında "ben emma stone bu akşam çok canım sıkılıyor. işte numaram 758 3434234" yazsa bi düşünürsün.. lan acaba?? diye.

ama pırlanta öyle değil. pırlanta = para. çok sığ ve banal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın zamanda bende benzer bir firmada çalışıyordum, ayrıldım geçen hafta, işsizim ama kafam rahat. kendi iş yerimi açmayı düşünüyorum yakında.

iş yeri artık sana bir şey katamamaya başladığında, yükselme imkanı olmadığında ve maaş tatmin etmediğinde, çalışma şartlarından da memnun değilsen durmanın hiç bir mantığı kalmıyor zaten, niye buradayım ben diye soruyorsun sürekli kendine. başka iş bulamıyorsan da bir süre işsiz kalmak, kafanı toparlamak ve ne yapacağına karar vermek daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

video oyunlarıyla son 10 yılda tanışmış köylüler daha takımların isimleri olmayan oyunları hoş karşılayabilir tabi
LONDON NORTH LOL

http://www.vizzed.com/vizzedboard/retro/user_screenshots/saves7/73731/FIFA%20Soccer%2095_Jan1%2017_16_48.png

köpekler dışarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...