Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kozalak said: kardeş şirket demişsin ama orası market. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kendi isini kur ve sonra zenci kizlarla cik. adamda ne mal varmis hem sirket kurdu yetmedi zenci kizlarla cikiyor desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 şirket kur ve görüşmelerde insanları pırlanta küpe düşmüş sandalyelerin yanına oturt. görüp sana verenleri sandalyeye bağlı kıskançlık titreşimi ölçer testinden geçir. temiz çıkanlar ile tatillerde bahamalara falan gidin şüphesiz ki onlar paradan değil işten zevk alıyorlardır (business34) not: böyle birşey olursa bana pm atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alıp cebine atarsa noluyo :( ben mesela öyle bişi görsem çaktırmadan ayakkabıyı çıkarıp BARNAK ARASIYNAN ayakkabının içine atar çıkar giderim ofisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 avize camından pırlantan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pırlanta takıp birbirini elleyen erkeklerin olduğu departman var. alanları oraya yönlendiriyoruz iş görüşmesine. şu pırlantaya verilen değeri hiç anlaymadım lan. mesela ayfon7 düşse insan bi düşünür. alıp kullansam mı? sızdırsam mı? leak ile tehtid falan edip daha fazla mı snapshot istesem? ya da not kağıdında "ben emma stone bu akşam çok canım sıkılıyor. işte numaram 758 3434234" yazsa bi düşünürsün.. lan acaba?? diye. ama pırlanta öyle değil. pırlanta = para. çok sığ ve banal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Patide olup da bizim şirkette çalışan var mı acaba? Ona göre şirkete sövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yakın zamanda bende benzer bir firmada çalışıyordum, ayrıldım geçen hafta, işsizim ama kafam rahat. kendi iş yerimi açmayı düşünüyorum yakında. iş yeri artık sana bir şey katamamaya başladığında, yükselme imkanı olmadığında ve maaş tatmin etmediğinde, çalışma şartlarından da memnun değilsen durmanın hiç bir mantığı kalmıyor zaten, niye buradayım ben diye soruyorsun sürekli kendine. başka iş bulamıyorsan da bir süre işsiz kalmak, kafanı toparlamak ve ne yapacağına karar vermek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iş fikirlerini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bana bi iş bulmadınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gelin 3 ortak manifaturacı olalım kumaş kokusu hhmffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 chrome said: kendi isini kur ve sonra zenci kizlarla cik. adamda ne mal varmis hem sirket kurdu yetmedi zenci kizlarla cikiyor desinler. aytunç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 en güzeli ps3 salonu açalım. iş yapamzsak pes'te birbirimze koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pes ne ya ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 izmirde fifaya pes mi diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Çalışma burda, madem kendine güveniyorsun, doğru düzgün iş yapıyorsun vaktini ve emeğini bunlara harcama. Adam gibi bi yere geç, bu tip şirketler de kaliteli eleman bulamayıp zamanla batsın böyle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cons said: pes ne ya ezik 10 senedir fifanın eline veren oyun 2 dönemdir düşüşte diye satmayız lan. fifa ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ridvan tirto cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pesi eziklemek moda 2 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 fifayı sadece galatasaraylılar ve eziklik psikolojisi olanlar oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 video oyunlarıyla son 10 yılda tanışmış köylüler daha takımların isimleri olmayan oyunları hoş karşılayabilir tabi LONDON NORTH LOL http://www.vizzed.com/vizzedboard/retro/user_screenshots/saves7/73731/FIFA%20Soccer%2095_Jan1%2017_16_48.png köpekler dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 fenerlilerin fifayı sevmemesi normal tabi şikeci oldukları için almıyorlar feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 SDFJSHDASDASSasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sdfgahaasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Theridone said: fifayı sadece galatasaraylılar ve eziklik psikolojisi olanlar oynar. abi naptın? 2008'den beri fifa ya ): rıdvan çok üzgünüm. gerçekten... orçun...haklı... hak..lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar