knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 klasik harley quinn(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 catwoman'ın sesi teenager gibi geilyor. sonuçta arkham city'de catwoman ile oynuyoduk aynı seksapeliteyi, zekayı, tavırları koysalarmış. 70'lerden çıkmış gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ses aynı ses ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sıkıntı yazarın değişmiş olması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 oo iyiki baslamamisim henuz agustosta tim burton skinleri geliyormus asd bunlarla oynarim http://i.imgur.com/vSxcFlL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 fakirleri düşünüp biraz fiyat kısarlarsa biz de oynayacağız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Seru said: catwoman'ın sesi teenager gibi geilyor. sonuçta arkham city'de catwoman ile oynuyoduk aynı seksapeliteyi, zekayı, tavırları koysalarmış. 70'lerden çıkmış gibi duruyo. Grey DeLisle seslendirmis arkham city de. hayret, bana ses hep wendy lee ninkini (cowboy beebop daki sesini) andiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Norak said: oo iyiki baslamamisim henuz agustosta tim burton skinleri geliyormus asd bunlarla oynarim http://i.imgur.com/vSxcFlL.jpg kafasi biraz garip gozukuyor onun haricinde oyundaki cogu skiden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ne oldu fixledilermi bunu? batgirl hatrina alasim vardida satislar kapali ve dlc yi oyunu fixledikten sonra cikaricaz pc ye demisler heh so much for mustard race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 batgirl hatrina alacaksan hic alma. dlc bayada kisaymis http://www.eurogamer.net/articles/2015-07-15-arkham-knight-batgirl-dlc WB dlclerin bokunu cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 default dlc çıkmıyor mu içinden zaten ya ben düz oyunu aldım 4 tane kagıt cıktı içinden lol season pass harley scarecrow batgirl storypack missions falan sdf duzgun content eklerlerse season passi patlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Harley Quinn dlcside gene baya kisaydi galiba? lel 2 oda 1 koridor dlc yapip birakiyor adamlar darksiders misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 harley quinn 30 dk bile surmuyordu. isin en aci tarafi combat challengelarda bile harley ile oynayamamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Oyunun PC sorunları sonbahara kadar düzeltilemeyecek. Avustralya kotaku nin ulaştığı gizli maile göre. Mail WB Tarafından EBGames e gönderilmiş. EBGAmes tüm pc kutulu oyunları toplayıp firmaya iade kararı almış. Oyun tarihinin en büyük rezilliklerinden biri devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Lanet olası konsollar ve kullanıcıları -.- hepsinin makinaları cayır cayır yanar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 doğum günü hediyesi olarak aldırayım diyorum ama 60 dolara aldırsam store'dan 50gb dl var, akk aktif, gelmez. yarın çeksem bu sefer ilk günden 50gb kota yemiş olacak. dnr'dan aldırsam 60 tl daha pahalı. napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 nitro aç indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Uykusuz fln gibi hizmeti yok mu issde? Uydunet bu yuzden cok keyifli oluyor gerektiginde nitro ile 100mbps bir de uykusuz paketi aldinmi gece kullandigin kotadan dusmuyor ooooh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 abi fiber'e var da hiperde (lel) yok.. bu arada cuma indirdim, bütün ctesi oynadım. nasıl bir oyun yapmış lan adamlar. ps4 performansı da saçma sapan iyi. yani bu grafiklerle bu kadar smooth gameplay ps4 donanımda nasıl yakalamışlar anlamadım gerçekten. ağzım açık oynadım oyunu. kombata fln bir yorum yapmayacağım, zaten biliyor önceden oynayanlar, aynı bokun mavisi FAKAT: şehir genel ambiyans kostüm, modelleme müzikler overall animasyonlar batmobile karakterler jump scareler seslendirmeler SAÇ MA LA MIŞ gameplay 1-2 nokta dışında inanılmaz keyifli. yağ gibi akıyor karakter oyun dünyasında. geçişler, karakterin dünya ile etkileşimi o kadar iyi ki. bütün karakterlerin modellemeleri şaka gibi detaylı. baya baya bütün karakterler korkunç oyunda. jump scarelerde bildiğin oturduğum yerde zıpladım. bat-tank ayrı bir saçmalamış. tank ile finisher mı olur lan. çok iyi abi. oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 questler sürekli buglanıyor ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 10 saatte bir tane quest buglanmadı ama patchlenmiş versiyonu fln olabilir daha önceden oynadıysan overall progress daha 16% mı ne tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 45% te buglandı save i sildim bi daha basladım sdfdsf 3% gene buglandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 oha 45% dediğin bir ömür zaten, çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar