Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham Knight

knox

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

hmm o degilde bu prequel anlatan cizgiroman bitmemis daha, chapter 18 cikmis dahada devam edicek diyor, oyun cikinca biter heralde diyordum

http://getcomics.info/share/uploads/2015/06/Batman-Arkham-Knight-18.jpg

Nerden okuyoruz bunlari ? Ucretli mi ucretsiz mi detay plz.
Sosyal ağlarda paylaş

normal comics iste dc satiyor digital yada "diger" yerlerden bulunabilir :P zaten kisa kisa, hepsini yarim saatte okursunuz. Arkham Citynin tam bittigi sahneden basliyor bu seri.
-
simdi yavastir dl ya herkes uyandi indiriyordur ben geceden birakmistim 4-5 mb ile 2-3 saatte bitti.

zaten acelesi yok yarin aksam 9 da acilacak store sayfasi dogru ise.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

di said:

50mbit'le hava atmanin devri geceli cok oluyo lan.

SEN YURT DIŞINDAN KONUŞMA PLX, TR ŞARTLARINDA HAVA ATIYORUZ SUS

onun dışında bu ne zaman açılacak steam'de ? çektim bekliyorum halen sdaf

Steam'in malligi, restart edince cikiyo PRE-LOAD butonu.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 720p low da bile çalışmıyor. ya optimizasyon sorunu var ya pc'mde bir sorun var. driver güncellemesi bile yaptım bayağı kasıyor aralarda falan oynanmaz...

keşke konsola alsaydım ake ya, alırken korka korka buy demiştim zaten kafama sokayım...

konsolun gözünü yiyeyim. en azından 2.5 senede aldığın high alet çöpe dönüşmüyor, öyle ya da böyle oyununu en iyi şekilde açıp oynattırıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

patch'i indirdim, nvidia patch yayınladı sorry bozuk oyun diye

önce çok kral aktı oyun, oha süper dedim. bölge değiştirince direkt kastı ve kendine gelmedi. özellikle batmobile de resmen optimizasyon SIFIR. batmobile olmadan dövüşler vs. yine aktı ama özellikle seri hareket kısımlarında feci sıçıyor.

neyse ben ümidi kestim bu oyundan pc için. sanırım fifa verip konsola alacağım tekrar takasla bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

neden 60 fps alamiyorum diyen arkadaslar olursa sayet, pc versiyonu 30 fps lock ayarli. degistirmek icin oyunun yuklu oldugu klasorden batman arkham knightbmgameconfigbmSystemSettings.ini den maxfps=30 ayarini degistirmek gerekiyor.

bunun haricinde oyunda batmobilei surerken ciddi stutter problemi var. sanirim texturelari normalden daha hizli yuklediginden kaynaklaniyor.

amd kart kullananlar oyunu acmayi denemesin bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...