Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hmm o degilde bu prequel anlatan cizgiroman bitmemis daha, chapter 18 cikmis dahada devam edicek diyor, oyun cikinca biter heralde diyordum http://getcomics.info/share/uploads/2015/06/Batman-Arkham-Knight-18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FX1uGqXD2n8 amd kartlarda birtakim sorunlar varmis lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Norak said: hmm o degilde bu prequel anlatan cizgiroman bitmemis daha, chapter 18 cikmis dahada devam edicek diyor, oyun cikinca biter heralde diyordum http://getcomics.info/share/uploads/2015/06/Batman-Arkham-Knight-18.jpg Nerden okuyoruz bunlari ? Ucretli mi ucretsiz mi detay plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 350 ile çekiyo 3 güne anca indiririm ameno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 normal comics iste dc satiyor digital yada "diger" yerlerden bulunabilir :P zaten kisa kisa, hepsini yarim saatte okursunuz. Arkham Citynin tam bittigi sahneden basliyor bu seri. - simdi yavastir dl ya herkes uyandi indiriyordur ben geceden birakmistim 4-5 mb ile 2-3 saatte bitti. zaten acelesi yok yarin aksam 9 da acilacak store sayfasi dogru ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 GONDARCENGIZ said: 350 ile çekiyo 3 güne anca indiririm ameno zaa fakirler ölsün. http://i.hizliresim.com/RYlLpZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 50mbit'le hava atmanin devri geceli cok oluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 üşengeçliğimden hala uydunete geçemedim ki ameno gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ps de oynamak istiyorum fekat cok peheli =( daha yeni eso aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 di said: 50mbit'le hava atmanin devri geceli cok oluyo lan. SEN YURT DIŞINDAN KONUŞMA PLX, TR ŞARTLARINDA HAVA ATIYORUZ SUS onun dışında bu ne zaman açılacak steam'de ? çektim bekliyorum halen sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 acildi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 DarKRideR said: di said: 50mbit'le hava atmanin devri geceli cok oluyo lan. SEN YURT DIŞINDAN KONUŞMA PLX, TR ŞARTLARINDA HAVA ATIYORUZ SUS onun dışında bu ne zaman açılacak steam'de ? çektim bekliyorum halen sdaf Steam'in malligi, restart edince cikiyo PRE-LOAD butonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yok pre-load etmiştim zaten, otomatik unpack başladı yarım saat önce halen açıyor bakalım sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 load ve unpack bitti de iki kere crash verdi daha açılmadan. bakim şimdi optimize ediyorum experience'e ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 missing executeable hatasi verdi, oyunu bastan cektiriyor steam. ah gozunu sevdigimin sony, 3 gun onceden preload baslatir, rest-mode'da indirir, oyun cikincada X tusuna basip oynatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 keşke ben de ps4 alsaydım ya, high'ta feci kasıyor pc texture detail düşürmek gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evet 720p low da bile çalışmıyor. ya optimizasyon sorunu var ya pc'mde bir sorun var. driver güncellemesi bile yaptım bayağı kasıyor aralarda falan oynanmaz... keşke konsola alsaydım ake ya, alırken korka korka buy demiştim zaten kafama sokayım... konsolun gözünü yiyeyim. en azından 2.5 senede aldığın high alet çöpe dönüşmüyor, öyle ya da böyle oyununu en iyi şekilde açıp oynattırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 totalbisquit birkaç gün önce "hiç PC versiyon review code'u yok ortada, pre-order etmeyin" demişti twitter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ya recommend'leri karşılayan sistem var, high değil belki ama low da bu kadar kasması direkt optimizasyon sorununu da aklıma getiriyor da bilemedim. sokarım arkadaş belamı aradım da pc'ye aldım bu oyunu zaten suç ben de orası ayrı da... ps4'ün varken ne diye alıyorsun ki buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 kinguin'den aldım, refund olmuyor. Kendimi Anhora gibi hissediyorum aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hizli baglantim olmasa suan napardim bilmiyorum, oyunu bir kez daha indirdim bu sefer problemsiz acti. harley quinn dlc'ye hemen daldim yarim saat surmuyor bitmesi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 patch'i indirdim, nvidia patch yayınladı sorry bozuk oyun diye önce çok kral aktı oyun, oha süper dedim. bölge değiştirince direkt kastı ve kendine gelmedi. özellikle batmobile de resmen optimizasyon SIFIR. batmobile olmadan dövüşler vs. yine aktı ama özellikle seri hareket kısımlarında feci sıçıyor. neyse ben ümidi kestim bu oyundan pc için. sanırım fifa verip konsola alacağım tekrar takasla bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 neden 60 fps alamiyorum diyen arkadaslar olursa sayet, pc versiyonu 30 fps lock ayarli. degistirmek icin oyunun yuklu oldugu klasorden batman arkham knightbmgameconfigbmSystemSettings.ini den maxfps=30 ayarini degistirmek gerekiyor. bunun haricinde oyunda batmobilei surerken ciddi stutter problemi var. sanirim texturelari normalden daha hizli yuklediginden kaynaklaniyor. amd kart kullananlar oyunu acmayi denemesin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ulan oyun cikti bi tane icerik hakkinda yorum yok, almam pcye ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar