Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 o kadar dlc ye ne para vercem indirime girince alırım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 grafiklerdeki detaylar ne kadar iyi yahu. ubisoft'un soz verip de yapamadıgı her seyi yapmıs adamlar. bi de konsolmus. pc'yi dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 su cizgiromana baktimda simdi ilk 1-2 sayi, tam City'nin bittigi sahneden basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 whoops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uqmexHnHR0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ahah Collector's Edition vardi bi icinde batmobile olan, cikisa 1 hafta kala iptal etmisler onu: http://assets.vg247.com/current//2014/09/01_nobox2_MULTI_nologo_ENG-Copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1 hafta kala iptal etmek nedir. kalite sorunuysa cidden iptal nedenleri bunu cok daha onceden gormeleri gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 20dk gameplay, tum oyun 1 gecede geciyormus gene oncekiler gibi, her ay 1 dlc gelcekmis. http://www.youtube.com/watch?v=o2qWl7Fstww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gameplay kısa, pc exclusive değil. çok şey beklememek lazım gibi geliyor. zaten combatı button smash gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 önümüzdeki winter sale %33 yer 50 tl'den alınır. o da çok diyen gelecek summer sale ile %60 indirimli alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Norak said: ahah Collector's Edition vardi bi icinde batmobile olan, cikisa 1 hafta kala iptal etmisler onu: http://assets.vg247.com/current//2014/09/01_nobox2_MULTI_nologo_ENG-Copy.jpg iptal etmemi yoksa artık yok mu? japonlar bunu yapar. pre-order açarlar satarlar satarlar sonra bir anda tak diye sonlandırırlar satışı kalırsın daha da bulamazsın. ama sattıkları kadar üretip yollarlar figür vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 iptal etmisler arabali versiyonu iste, cikmayacakmis o CE, pre-order yapan yerler mail atmis alanlara siparisiniz gg olmustur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kolektifinsan said: gameplay kısa, pc exclusive değil. çok şey beklememek lazım gibi geliyor. zaten combatı button smash gibi geldi bana peki. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bide oyun Asylum ve City'nin toplamından daha uzunmuş ve gösterdikleri nerdeyse herşey oyunun başlarındanmış. season pass alınca da o retailer exclusive dlclerde geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kolektifinsan said: gameplay kısa, pc exclusive değil. çok şey beklememek lazım gibi geliyor. zaten combatı button smash gibi geldi bana 4. oyun artık abi, tahmin yürütmene gerek yok combat hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 riddler bulmacalari duzgun olsun pls, hepsini cozuyorum ben onlarin:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bütün riddler bulmacaları çözünce oyunun farklı sonu açılıyor diyorlardı Neogafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 originsdeki cok dandikti de, oncekiler iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hiç birinde tamamını yapmaya sabrım yetmediydi benim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ilk iki oyunu full plat'lamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 progamer said: bütün riddler bulmacaları çözünce oyunun farklı sonu açılıyor diyorlardı Neogafta. arkham knight'da mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Xaenin said: kolektifinsan said: gameplay kısa, pc exclusive değil. çok şey beklememek lazım gibi geliyor. zaten combatı button smash gibi geldi bana 4. oyun artık abi, tahmin yürütmene gerek yok combat hakkında. ben hiç oynamadım ki bu seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 knox said: progamer said: bütün riddler bulmacaları çözünce oyunun farklı sonu açılıyor diyorlardı Neogafta. arkham knight'da mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kolektifinsan said: Xaenin said: kolektifinsan said: gameplay kısa, pc exclusive değil. çok şey beklememek lazım gibi geliyor. zaten combatı button smash gibi geldi bana 4. oyun artık abi, tahmin yürütmene gerek yok combat hakkında. ben hiç oynamadım ki bu seriyi SonuncU oyundan baslama, en bastan basla. Raht 50 saat gameplay var toplamda, tadindan yenmez. Steam'de de indirime girmis bu arada franchise olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar