samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 haikyu cogiyiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bi an 11 cikti sandim gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi ping pong süper, bütün bölüm boyunca yüzümde gülümseme ile izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 şitto, bahar sezonu da bitiyor haftaya ;w; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bitsin bu sezon hayal kırıklığıydı zaten akuma no riddle'ı dropladıysanız bir daha arkanıza bile bakmayın. yazarı da katıksız malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bikaç bölümdür indirip izlemiyodum sileyim bari direk baymıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Akuma no riddle Supernatural ability filan diye bağlamaları benim de pek hoşuma gitmedi ama immortal hatun ve cyborg hatun beni daha çok rahatsız etmişti, onlara ne alaka ya niye böyle bi saçmalık ekleme ihtiyacı duydunuz ki demiştim. Haru yu yine konuya iyi kötü bağladılar ona pek itirazım yok. Onun haricinde bölüm sonunda Tokaku nun kartı çıkarması filan bayağı hoşuma gitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 mahouka'da tatsuya sürtündüğü bütün karakterler stu-ness bulaştırmış akuma no riddle, her hafta takip ettiğim ama geçen hafta ki bölümü hatırlayamadım ilk anime olabilr. son bölümlere doğru baya saçmaladı, son bölümde hayal kırılığıydı bence. ShadowFury hani sahne iyi olabilir zaten finale kadar tokaku vs haru göreceğimiz kesindi ama öyle bağlamaları da saçma olmuş. sebebi neydi ki? zaten kazanmışsın dsdsf, haru'nun birşeyler saklıyormuş gibi takınması falan. birşey bildiği yok. hani şu son sahnenin altından birşey çıkar, ne biliyim nio hormon salgılayıp, tokaku'ya haru'yu öldürtmeye çalışıyordur o şekilde bir türlü kurtabilir. bu şekilde çok saçma. birşey çıkmazsa önümüzdeki bölümü tahmin edeyim. yarısına kadar dövüşürseler sonra haru mıymıy birşeyler söyler, tokaku öldüremez hadi gidelim burdan yavrum der, ordan nio haruya clandan anca cesedin çıkar der, bunlara saldırır ve gg olur. finalde teyzeyi ve hocayı keserler tamam sonra öpüşürler bitti gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 piyano girince kemerleri takiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 haikyuu! ilk defa uzdu bu hafta. bekledigim verimi alamadim cok yavas gecti. bebeyle olan muhabbetin sonunda ne olacagi da bariz belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bokura wa minna kawaisou Animelerin bir awesomeness sınırı olması lazım... Bölümün ortasından itibaren... Bence boş değildi o kadar haikyuu. Önümüzdeki hafta fazlasıyla doldurur o eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Shingeki no Tentacle çok iyi ya (tu) Setting de çok iyi, ama asıl arada ufak detaylarla filan sci-fi izleyicisini doyurması filan çok daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 neko vs karasuno hype hype hype, mangaka to assistant epey değişikti bu bölüm, bokura wa minna bitmese keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 little giant acaba gözlüklü hoca da noob rp'si mi yapıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bokura wa minna kawaisou 11 Abi doktorlar ve odamda birini bağlamak istiyorum demesi ve ardından yaşananlar... Kahretsin ya. Bir de tavşan nedir abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Xenus said: little giant acaba gözlüklü hoca da noob rp'si mi yapıyor acaba AAAAAAAAAAAA düşündüm de öyle bir durumu tüylerim diken diken oldu.. ama yok lan değildir yani okulda onu tanıyan illaki birileri çıkardı ya 6 sene öncesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mekakucity'de ne olup bittiği ortaya çıkmaya başladı sonuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bokura wa ilk 3 bölüm "the fuck is this?" dedirtmişti de dün akşam oturup 6 bölüm üst üste izledim gecenin biri olmuş "aaa başka bölüm kalmadı mı lan?" diye mala bağlayıp uyudum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Hitsugi no Chaika 11 http://i.imgur.com/RLt9yKx.png WTF IS THIS? MAMI IS THAT YOU? allahsız BETA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ping pong 11 bu butterfly joe hikayesi felan orjinal hikayede yoktu,biraz korkuyordum maçın gidişatını değiştirirler mi diye (smile bilerek yenilebilirdi falan) neyse ki öyle yapmamışlar, gayet dişediş kapıştılar. animede bazı kısımları mangadan daha iyi olmuş, o ilk sayı özellikle. bu blood tastes like iron kalıbını tam anlayamamıştım, smile'ın robotluğuna mı gönderme acaba diye, meğer tam tersiymiş. kong'a da sanırım fanbase'inden dolayı bi kıyak geçmişler endingde :D özetle çok beğendim, süper seriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 e bitti mi simdi masa tenisi :( iyiyidik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 cok guzel bitti ama tsukimoto'nun kazanmasıyla bitse daha iyidi olurdu, gerisii aynı kalıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0328258/ ping pong'un filmi de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bokura wa minna kawaisou hoş bitti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mangaka 11 çok iyiydi. özellikle ilk kısım inanılmazdı ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar