Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=563964373699531 Oluyormuş valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yorumları görünce memleketten soğudum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 oha yuh. yalnız insan bi süre sonra yatağı indir kaldır, onu it bunu çek sıkılır gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Yaşıyoruz bi kutunun içinde Kim tıktı bizi, soram kime ? Para esir aldı kalmadı başka gaye Patlat ordan bi kibariye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 müstakil ev lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Halı büyük göstermiş evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bu videoyu paticikte izlemiştim daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ohoo bizde olsa orayı 4 e bölüp 8 ranzayı 16 öğrenciye kiralarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ya böyle adamlar yapmışda öyle bi yerde yaşamak istemem ya. Harbi hücre gibi. Bide paso bi onu çek bi bunu çek insanı bayar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bizde olsa çamaşır makinası koyacak yer olmadığı için işe yaramaz. Buzdolabını da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bu kadar özelliği akılda tutmak zor :D evi aldığımızda kullanma klavuzu gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yatağı açarım öyle kalır, uğraşamam paso aç kapa topla et. bi de ocağı alt çekmeceye saklamak nedir lan ocak bu ocak! hep ortada olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi 2 milyon dolar falan harcamıştır eve herhalde. 1 milyonluk villada 1 milyonluk eşyalarla geniş geniş yaşarım bu ne anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 100k dan fazla harcamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 2 milyon dolarlık ne gordun evde acaba? zaten ic mimar ogrencisi falan bu herhalde, proje gibi bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 adamın baya canı sıkılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 toggie said: zaten ic mimar ogrencisi falan bu herhalde, proje gibi bi sey. adam zengin, evi yapanlar ogrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 basar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 zengin adamın o evde işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 zaidral said: toggie said: zaten ic mimar ogrencisi falan bu herhalde, proje gibi bi sey. adam zengin, evi yapanlar ogrenci. adam kim? funding okuldandır. kasmayın bu kadar, para edecek bir sey yok o evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 asasffas ben küçükken " amerika bizden 100 yıl ileri" geyiği vardı,hala varmı acaba çocuklar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 treehugger.com kurucuymus adam. bir freegan degil ama trendsetter iste. bir de soho'da en dandik ev yarim milyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 En büyük sorunu çamaşır makinesi ve ocak olarak duruyor , elektrikli indüktör ocak ord aişe yarar ama dünyada elektriğe güvenemeyeceğin bir sürü yer var.çamaşır makinesine gelince amerikada çamaşırhaneler yaygın o yüzden hiç düşünmemişlerdir bile diye tahmin ediyorum Buna mırın kırın edenler birde tokyodaki kapsül oteli görse ne yapardı bilmiyorum ,resmen tüpün içine giriyor millet yatmak için . https://www.youtube.com/watch?v=1xFEWbelt88 toggie said: Bizde olsa çamaşır makinası koyacak yer olmadığı için işe yaramaz. Buzdolabını da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Liebe said: abi 2 milyon dolar falan harcamıştır eve herhalde. 1 milyonluk villada 1 milyonluk eşyalarla geniş geniş yaşarım bu ne anasını satiim. shdufhas o ne lan. 2 milyon dolar.... şu kadarcık bir evin içine değerli eşya almadan 2 milyon dolar harcayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paran varsa ile başlayan atasözü geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar