ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 istinye parktaki samsung'a gelmiş bu cihaz. S4 daha güzel bundan. m8 ile karşılaştırmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 s5 gerçekten hayal kırıklığı. Yeni telefon alıcam xperia z2 ile m8 arasında gidip geliyorum çok zor karar vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 iphone 6 bekliyorum, daha doğrusu 5 inc ekran bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 2200 liraya satılıyor oha. 1500 liraya mis gibi z1 compact varken bu plastik yığını alınmaz üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kaplamalı gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Chastor said: s5 gerçekten hayal kırıklığı. Yeni telefon alıcam xperia z2 ile m8 arasında gidip geliyorum çok zor karar vermek galaxy s2 telefonumu artık değiştireyim diyorum, hala sağlam ama uygulamaların yavaşlığı iyice sıktı. s5 gayet güzel duruyo, özellikleri vsvs.. Neden hayal kırıklığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kötü yazılım&donanim. 2200 hiç etmez. Bunun yerine 1600'e m7 daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Samsung alınmaz artık ya tam bir çin malı oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bugün biraz deneme fırsatım oldu da, arayüzü berbat. Diğer bütün telefon markaları arasında en yüksek ram kullanımına sahip. "Yenilik" diye öne sürdükleri arkadaki yarabandından hallice yüzey komik derecede kalitesiz. Sonuç: Yurtdışında 500 dolara satılan telefona 2000 lira verip sınıf atladığını sanan Türk insanı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 s4le s5 arasında ne fark var ki zaten? performans olarak aynı olduğu kesin de. başka ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 s5 suya ve toza dayanıklı parmak izi okumaz zımbırtsı var kamera daha gelişmiş,ek 1-2 özelliği var kalp ritmi ölçüyomuş(artık neye yarıyıcaksa) bide arayüzü çok değiştirmişler, ayfona dönmüş, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 O nabız ölçme şeysi de doğru düzgün çalışmıyor zaten. Bazen 200 gösteriyor, bazen 50, bazen de 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 samsung telefonda bisey duzgun calissa sasarim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fh,kfjadjgkajh ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bi alay iphone fanboi çökmüş topiğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Bu telefon yüzünden Samsung’un hisseleri %1.9 değer kaybetmiş. İyi de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Kötü mü bu S5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 muadillerine göre evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kotu degil, muaddilerine gorede degil. sikintisi ayni form, ayni plastik uretim, ayni bilinen samsung ui.. yoksa donanim olarak gene en ustlerde. ekrani en iyi hatta gunesde gorunurluk vs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aynen. ve ayrıca hep dediğim gibi telefonu ben kullanmak için alıyorum. masanın üstüne koyduğumda millet "vauv güzel telefonmuş" desin diye değil. plastik olması hatta yere düştüğü zaman avantaj oluyor, hem daha hafif olduğu için hem de arka kapak çıkıp, pil de fırladığı için. ha ama apple bunlara dava açtığından beri S serisinde, dizayn olarak htc one'ın falan gerisinde kalıyor samsung o ayrı. Note'larda ama bir problem olduğunu düşünmüyorum bu konuda. göze hoş geliyor yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 samsung critlemiş http://www.youtube.com/watch?v=mzMUTrTYD9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ahaha büyük critlemiş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Yerden yere vurmuş "pil değişmeyen über ultra mükemmel" smartphoneları. Kanırtmış adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Cok ezik ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar