Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyaz saç telini koparmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyaz saç telini koparınca daha fazla çıkar deniyor bunun bir doğruluğu var mı? Saçımda 10-15 tane beyaz tel koparmıştım şimdi artmış gibi geliyor bana mı öyle geliyor bilemedim.
Mesaj tarihi:
niye artıyor peki bilimsel bir açıklaması var mı ya çok moralimi bozdu bu durum şimdi boyatayım desem her bölgede ufak tefek beyaz tel var saçlarım da bayağı gür, simsiyah boyanmaz da..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aslinda saci beyazlamis olan herkesin saci kopardiklari icin beyazliyor. Benim kafamda bir tane beyaz tel, yillardir kopmasin diye gozum gibi koruyorum. Kopsa cogalacak.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

ölümsüz oluyomuşun

hayır sadece kopardığın beyaz saç telini yak sütü ile kaynatıp yanında jackfruit ile beraber tüketirsen ölümsüz olabilirsin.
Mesaj tarihi:
abi şimdi bi kere çıktıysa beyaz saç teli devamı gelcek demektir öyle durduk yere niye çıksın, sen koparsan da koparmasan da çoğalıcak o beyaz tel, koparmak ekstradan hızlandırır mı bilemicem
Mesaj tarihi:

BEYAZ SAÇ İYİDİR

hatayı 'beyaz' ı düşman olarak görerek yapıyorsunuz. beyaz saçlar dökülmeyip sizinle yaşlanacak olan saçlardır.
2 seçeneği var saçın ya dökülüyor ya da beyazlıyor. İlerde saçınızın ortası boş olsun istiyorsanız beyazlamaması için elinizden geleni yapın.

cinsel içerikli örnekler için tıklayınız

beyaz saçlarınıza iyi bakarsanız, 50 yaşında hepsini tarayabilirsiniz. yeri gelir jölelersiniz bile

seksi resimler için tıklayın

Mesaj tarihi:
said:
Saç ağarması, saça renk veren pigment boya maddesinin zamanla azalmasından ileri gelir. Saçların birden beyazlaşması renk değişiminden olmayıp, siyah kılların dökülmesi ve daha dayanıklı beyaz saçların kalmasından ileri gelir.

vikiye bakayım dedim de bisi anlamadım nan.
Mesaj tarihi:
ahahah bu yazı hangi kafa yapısının eseri acaba sdfs

benim saçımda beyaz tam beyaz siyah da tam siyah ve her bölgede tek tük var direkt sırıtıyor hiç estetik bir görünüşü yok. Şimdi kontrol ettimde çok fazla beyaz çıkmış son 1 yıla göre
  • Yeni Oluştur...