Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 beyaz saç telini koparınca daha fazla çıkar deniyor bunun bir doğruluğu var mı? Saçımda 10-15 tane beyaz tel koparmıştım şimdi artmış gibi geliyor bana mı öyle geliyor bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yaşlanıyorsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 aslında beyaz saç tellerini kopartarak ölümsüz oluyomuşun tabiki de artıcak abi sayısı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 niye artıyor peki bilimsel bir açıklaması var mı ya çok moralimi bozdu bu durum şimdi boyatayım desem her bölgede ufak tefek beyaz tel var saçlarım da bayağı gür, simsiyah boyanmaz da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 mantıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben bunu burunda yaptım, burnum beyaz kıl doldu şayze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 neden boyatıyorsun ki. olgun gösterirsin. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 beyaz saç iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Aslinda saci beyazlamis olan herkesin saci kopardiklari icin beyazliyor. Benim kafamda bir tane beyaz tel, yillardir kopmasin diye gozum gibi koruyorum. Kopsa cogalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kendisi de dökülmesin. dikkat edin. uhu prit sürebilirsiniz. sıvı uhu tortu bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 dalga geçmeyin hepiniz beyaz telleri koparırken bi "lan yoksa?" diye aklınızdan geçirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Hic koparmadim ben, niye sacimi koparayim ki, cogalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 sakın koparmasaydın şimdi çogalcaklar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Jaegerjaquez said: ölümsüz oluyomuşun hayır sadece kopardığın beyaz saç telini yak sütü ile kaynatıp yanında jackfruit ile beraber tüketirsen ölümsüz olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 koparınca kökün suyu diğerlerine sıçrıyor falan diye bir tevatür var, ama doğru mudur şehir efsanesi midir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 beyaz sac teli koparmanin albinoya kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ulan ben hiç koparmıyorum zangır zangır artıyor, 22 yaşında başladı 8 sene oldu. on sağ full beyaz. sol temiz. freak gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi şimdi bi kere çıktıysa beyaz saç teli devamı gelcek demektir öyle durduk yere niye çıksın, sen koparsan da koparmasan da çoğalıcak o beyaz tel, koparmak ekstradan hızlandırır mı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 benim de saçlarım beyazlasada yaldır yaldır gezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 BEYAZ SAÇ İYİDİR hatayı 'beyaz' ı düşman olarak görerek yapıyorsunuz. beyaz saçlar dökülmeyip sizinle yaşlanacak olan saçlardır. 2 seçeneği var saçın ya dökülüyor ya da beyazlıyor. İlerde saçınızın ortası boş olsun istiyorsanız beyazlamaması için elinizden geleni yapın. cinsel içerikli örnekler için tıklayınız beyaz saçlarınıza iyi bakarsanız, 50 yaşında hepsini tarayabilirsiniz. yeri gelir jölelersiniz bile seksi resimler için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 said: Saç ağarması, saça renk veren pigment boya maddesinin zamanla azalmasından ileri gelir. Saçların birden beyazlaşması renk değişiminden olmayıp, siyah kılların dökülmesi ve daha dayanıklı beyaz saçların kalmasından ileri gelir. vikiye bakayım dedim de bisi anlamadım nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ahahah bu yazı hangi kafa yapısının eseri acaba sdfs benim saçımda beyaz tam beyaz siyah da tam siyah ve her bölgede tek tük var direkt sırıtıyor hiç estetik bir görünüşü yok. Şimdi kontrol ettimde çok fazla beyaz çıkmış son 1 yıla göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ABİ NİYE GÖKMEN ÖZDENAK YA NİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 asdasfas 1 saat aradım adamın adı neydı dıye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar