DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://i.imgur.com/zaZFFUC.png Gabe helal olsun sana 803 oyunumu artik arkadaslarim ile paylasabilecegim :) Bugun baslamis olan uygulama ile artik oyun kutuphanemizi (max 5 acc ve 10 pc olmak kosuluyla) arkadaslarimizla paylasabiliyoruz. Ayni anda ayni oyun oynanamiyor tabii ki onun disinda hersey serbest. Ana hesap sahibi yani oyunlar aslinda kime ait ise oynama onceligi onda oluyor hali hazirda oyunda olan kisi o esnada oyunda kopuyor ve magaza sayfasina gitmek istemedigi soruluyor. Sorusu olana detayli bilgi verebilirim. http://store.steampowered.com/sharing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 benim kardeşime şifremi vermemden tek farkı şimdi vermeyecek olmam mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Evet o acctu aile listesine ekliyorsun. Ama once o pcde oturum acman gerek ben teamviewer ile o isi gordum. 10snlik is. En azindan oynamadigim oyunlari oynar benim yerime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 açılmışı var lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Açılmışı var derken? Topik olarak bulamadim di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 mesela ben CS-GO oynarken kardeşim Bioshock oynayabilecek mi bana bunla gel ? sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Ben aynı anda başka bile olsa oyun oynanamıyor sanmıştım, eğer oluyorsa st gaben ayağı öpülecek insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 CAN TWO USERS SHARE A LIBRARY AND BOTH PLAY AT THE SAME TIME? No, a shared library may only be accessed by one user at a time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 aynı anda oynatmıyorsa şifre vermekten farkı yokki meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 DareJedi said: Açılmışı var derken? Topik olarak bulamadim di. steam family yazınca direk çıkıyo aramaya be :D http://forum.paticik.com/read.php?35,7019712,7019712#msg-7019712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 olayı tek kopyayı çoğaltma değil zaten, o tek kopya için birden fazla kullanıcı için farklı steamcloud save, achievement progress, vs yapılabilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Ayni oyun hayir ama farkli oyunlar oynanabiliyor kanimca. Aksama test ederim o kolay. Evet topik varmis ya :( 2013 yili olunca ben o kadar geriye gitmedim di yeni cikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aynı anda farklı oyun da oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 olsun yine de elini öperiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 her türlü takdir edilesi bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/539/743/ecd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ayni anda farkli oyun oynanabilse ztn 3-4 kisi bir araya gelir sp oyunlar icin tren yapardik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 forum.donanimhaber'de konuları şimdiden görür gibiyim. 500 oyunlu steam hesabıma aile giriş hakkı! ben oynamadığım her an istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz!!! aylık sadece 200 liraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bence de mantıksızdı da o yüzden şaşırdım öyle mesajlar gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bende tüm steam var gerek yoktu lord gabenın böyle bi şey getirmesine ama garibanları sevindirmeyi seviyor adam napsın. ona hırsız diyorlar doğru çünkü kalbimizi çaldı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 beni ailene alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 kardeşimi bile almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Hmm evet farkli oyun da olsa ayni anda oynatmiyor. Ben oyun actigim an karsi tarafa mesaj gidiyor asagidaki gibin. Edit: Olsun bu bile bir gelisme sonucta bu ara WOT takiliyorum en azindan baskasi nimetlenmis olur. Silphatos seni de yakalayacagim az kaldi sen 9 yilda yapmissin ben 4 yilda 800 u devirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 azicik oyunum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Eger o 5 dk icinde ben oynamayi kesersem karsidaki oyununa devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar