Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrıs'a gidip çalışılır mı ?

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum buraya yazıp görüş almanın saçma olduğunu. Ne biliyim Kıbrıs'da yaşayan veya yaşamış birileri fikir verir belki. Şu anki kazandığım paranın iki katını sunuyorlar ve sezonluk olmayan sürekli bir iş. Suşi yapıcam bi restoranda. Ama Kıbrıs'da sıkıntıdan öleceğimi düşünüyorum bi yandan. Yaşanır mı Kıbrıs'da ? (şu an Antalya'dayım) Askerlik tarzı bi yaşam istemiyorum. Uyuyamıyorum la düşünmekten. Para her şey midir ? Sırf para için çekilir mi Kıbrıs ?
Sosyal ağlarda paylaş

kıbrısta 5 senemi geçerdim, allah bana daha büyük dert verir mi lan diye düşündüm, askerlik oraya çıktı.

aldığın paranın 2 katını mı veriyorlarmış ahahaha.
domatesin kilosu türkiyenin 2.5 katı, hayat şartları 2 katı olduğu için kıbrısta maaşlar pahalı.
biraz daha düşün araştır genç çok hevesli gördüm seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru söylüyorsun kardeşim. Ben de öyle düşünüyordum az önce bu rus ortaklı şirket tarafından işletilecek olan restoranın Sırp genel müdürüyle konuştum. Adam profesyonelce konuşmasıyla beni ikna etti zaten. Şefimiz şu an uluslararası aşçılık yarışmalarında görev yapan biriymiş. Bunu duyunca da ikna olmam çok zor olmadı.

İstediğim ürünü ve malzemeyi, bıçağına kadar alıcaklarını belirtti. Hatta vize-bilet gibi ne kadar işlem varsa karşılanacağını söyledi. İkna olmamışım gibi sanki bi de Rusya'dan garsonların getirileceğini söylüyor. (skicek mi lan yoksa bu adamlar beni ?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...