Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için.

giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum.

Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :(

beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım.

Aynı durumdayım ya, işten zamanım yok ama herşeyi yapmaya çalışıyorum. 20 lvl'im bende
Sosyal ağlarda paylaş

Evdeki laptopta quess pass le oynamaya calismistim. 15-20 fps olunca bi anlami olmamisti oyunun. Bir aksilik olmazsa yarin yeni pc gelecek, sansimi yeniden denemek istiyorum.
Bu yuzden quess pass i olan varsa rica edicem. Ozel mesaj olarak atarsaniz cok makbule gecer.

Bu arada begendim diyelim oyunu kaldigim yerden satin alip devam edebiliyorum degil mi wow gibi? Paticik nerdeyse orda acicam karakteri dancinlarda populasyon artsin.
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

Evdeki laptopta quess pass le oynamaya calismistim. 15-20 fps olunca bi anlami olmamisti oyunun. Bir aksilik olmazsa yarin yeni pc gelecek, sansimi yeniden denemek istiyorum.
Bu yuzden quess pass i olan varsa rica edicem. Ozel mesaj olarak atarsaniz cok makbule gecer.

Bu arada begendim diyelim oyunu kaldigim yerden satin alip devam edebiliyorum degil mi wow gibi? Paticik nerdeyse orda acicam karakteri dancinlarda populasyon artsin.

aynen devam edebiliyorsun bende onu yapıcam şuan başlayacağım hatta, sağolsun patilerim kırmadı bi guest pass aldık ^^
Sosyal ağlarda paylaş

dungeonların sorunu şu, adventureları tamamlayıp orada gear ve deneyim elde etmeden dungeona gelmeye çalışıyorlar. ortalama bir takımda ne adam gibi dps çıkıyor, ne tank tutabiliyor haliyle olağandan daha zor bir hal alıyor.

adventureları uzun yapmışlar güzel özellikle trail olana girmeden yanına su ve bol glikozlu yiyecekler almak lazım yoksa bir süre sonra yorulmaya başlıyorsun ve dikkat dağıldığı için bir anda karavanı gankliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

i7 3.4 ghz

12 gb ram

gt650m

low ayarlarda dahi bol ışıklı yerlerde hafif kassada beğendim gibi oyunu aslında.

da pvp ne öyle ya 10 level oldum arkadaş healerlar çok mu op bana mı öyle geliyor? ^^

exile spellslinger açtım bir de stalker deneyesim var hoş duruyor.

questler falan derken bende okumaya üşenince az karıştı tabi çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...