Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mortis said: ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için. giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum. Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :( beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım. Aynı durumdayım ya, işten zamanım yok ama herşeyi yapmaya çalışıyorum. 20 lvl'im bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Burası da 2000 olunca bi konu başlığı açılır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 #3 olur en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hadi abi alın hevesinizi de archeage'de çalışcak çiftçi/ırgat lazım, oraya alalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 131 sayfaya hiç bakmadım da son mesaja baktım canım çekti oyunu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ravenous (EU) mu hazzak mı peki? annen inc. e mi girelim? yoksa hazzakta malum isimli guild var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 VAY AK kurulmadı bu oyunda henüz. Annen'de birlik olduk, Annen'e gönül verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 wtf! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 VAY AK'nin kurulması için viktor'un kaede, xunn nun falan katılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 buda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ravenous'da Morcus diye char açtım exile'da oynayan varsa eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Evdeki laptopta quess pass le oynamaya calismistim. 15-20 fps olunca bi anlami olmamisti oyunun. Bir aksilik olmazsa yarin yeni pc gelecek, sansimi yeniden denemek istiyorum. Bu yuzden quess pass i olan varsa rica edicem. Ozel mesaj olarak atarsaniz cok makbule gecer. Bu arada begendim diyelim oyunu kaldigim yerden satin alip devam edebiliyorum degil mi wow gibi? Paticik nerdeyse orda acicam karakteri dancinlarda populasyon artsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 quess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 queue + guest + guess = quess Hepsi ilgili, hepsi alakalı. Dont diss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aquila said: quess arkadaş saolsun yardımcı olmuş. anlayamayan olursa düzelteyim de guest pass'i olan varsa özel mesajla gönderirse sevinirim demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2. bi account gerekcek 2 kere aktif edemiyorsun. bende guest pass yok hiç sondradan aldım. patinin server ravenous exile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 CuteButPsycho said: Evdeki laptopta quess pass le oynamaya calismistim. 15-20 fps olunca bi anlami olmamisti oyunun. Bir aksilik olmazsa yarin yeni pc gelecek, sansimi yeniden denemek istiyorum. Bu yuzden quess pass i olan varsa rica edicem. Ozel mesaj olarak atarsaniz cok makbule gecer. Bu arada begendim diyelim oyunu kaldigim yerden satin alip devam edebiliyorum degil mi wow gibi? Paticik nerdeyse orda acicam karakteri dancinlarda populasyon artsin. aynen devam edebiliyorsun bende onu yapıcam şuan başlayacağım hatta, sağolsun patilerim kırmadı bi guest pass aldık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2. accountu alırım ya, 8-9 level olmuştum sanırım laptopta denediğim accountta ama problem değil. Muhtemelen alıcam zaten de en azından parayı vermeden bi denemek istiyorum yeni pc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dungeonların sorunu şu, adventureları tamamlayıp orada gear ve deneyim elde etmeden dungeona gelmeye çalışıyorlar. ortalama bir takımda ne adam gibi dps çıkıyor, ne tank tutabiliyor haliyle olağandan daha zor bir hal alıyor. adventureları uzun yapmışlar güzel özellikle trail olana girmeden yanına su ve bol glikozlu yiyecekler almak lazım yoksa bir süre sonra yorulmaya başlıyorsun ve dikkat dağıldığı için bir anda karavanı gankliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 off yine ne eğlendik belli değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ruins of kel voreth'daki son 2 boss fight aşırı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 oyun bağımlılık yaptı ya çok fazla şey var uğraşacak çıkamadım, allahtan yarın işe geç gitcem biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 // twitch bug var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 i7 3.4 ghz 12 gb ram gt650m low ayarlarda dahi bol ışıklı yerlerde hafif kassada beğendim gibi oyunu aslında. da pvp ne öyle ya 10 level oldum arkadaş healerlar çok mu op bana mı öyle geliyor? ^^ exile spellslinger açtım bir de stalker deneyesim var hoş duruyor. questler falan derken bende okumaya üşenince az karıştı tabi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 burstleyemezsen healerı çoğunlukla öldüremiyorsun pc'si kasanlar view distance'ı sonuna kadar kıssınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar