Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

tinu said:

spellslinger oynayıp 50 olan var mı?

Ne soracaktın. Benim arkadas oldu. Konuşuyoruz class dengesi filan arada. Öyle bisiyse cevapliyim sdf

dps de ne yapıyor dıye konuscaktım rotasyon olarak. bir de strikethrougt , crit, ap oranına bakıcaktım.. sanırım 20 man için
strikethrough oranın %10 olması lazımmış.. veteran dungeonlar için %7 yeterli diye okudum.. crit 20 de yeterli diyorlar.. işte tam bunları yazan bi yer bulamadığım için oynayan biriyle konuşayım dedim..

bu arada benim son durum aşağıdaki gibi.. dungeon da dps bayaa arttı.. şimdi skill rotasyonda bazı denemeler yapıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

ya bu open beta oncesi betaya katılanlara hoverboard vermisler. Hatta iki arkadasım sadece open betaya katıldılar. Onlara da verdiler. Ben bi bok almadım. open beta oncesi katılmama ragmen (22 subat). Open betada da katıldım.

Ticket açtım 7 gün oldu. 6. gün ilk defa otomatik cevap dışında biri birşey yazdı. o da belli ki okumamış mailimi. yazdığı şu.

said:
The Flux Hoverboard is a reward for participating specifically in the Winter Beta event (November 11, 2013 to March 16, 2014). Players who did not participate in this event will not receive this item through their account inventory.

lan alamıyorum bildiğin itemımı ya. oyun güzel, hoş ama iki ticket açtım. 1 haftada anca geri döndüler. bir tanesinde kullanıcı sozlesmesi ve yasal konularla ilgili birsey sordum. adamlar zor soru anca bulduk filan diyuolar. zor mor değildi de. sadece okumak gerekiyordu. Hadi ben üşendim okumadım. Ulan bunu siz yazdınız. siz de mi bilmiyosyunuz da 1 hafta suruyor.

hele şu item geyiği iyice fena. 7 gün geçti. hala düzgün cevap yok.

oyun güzel. Çok sevdim. ama customer support en kötüsü gördüğüm. ve çok oyun gördüm.

Var mı başka benim durumumda olan bu hoverboard konusunda? İşin komik yanı sadece o yok. Diğer itemlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...