Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bir de bugun bi headset al gozunu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 spellslinger oynayıp 50 olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hype a gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ravede exile tarafındayım bende, ign: Shopar. Dungeon ve operasyonlarda adam lazım olduğunda gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 annen'i kurduk bu arada, ravenous exile'da 10 kişi falanız. xaenin'e veya immovable'a msj atarsınız oyunda gördüğünüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 tinu said: spellslinger oynayıp 50 olan var mı? Ne soracaktın. Benim arkadas oldu. Konuşuyoruz class dengesi filan arada. Öyle bisiyse cevapliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Harcamalarım yüzünden oyunu Eylülde alıcam ama o zamana kadar Pati hypeı biter sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 spellslinger'dan nefret ettiğim kadar hiçbir class'dan nefret etmiyorum. healerları genelde patates oluyor dungeonda süründürüyor. pvp'e giriyorsun bu sefer pvp'de süründürüyor, full mobile - deli utility - öküz gibi dps. götler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 1 aylık üyelik kac golda patlıyor suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4 plat tı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Oha. Çokmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 3 ay sürer o fiyatların oturması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak said: spellslinger'dan nefret ettiğim kadar hiçbir class'dan nefret etmiyorum. healerları genelde patates oluyor dungeonda süründürüyor. pvp'e giriyorsun bu sefer pvp'de süründürüyor, full mobile - deli utility - öküz gibi dps. götler. ilk patchte nerflerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 1 plat = 100 gold değil mi? eve gidip oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 spellsurge ile quick draw'un 100% armor ignore etmelerini nerflemeleri lazım. adam warrior'u koyun gibi kesiyor. evet 1 plat 100g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 50 level heroiclere başlasak 1 ayda kac plat farmlarim acaba. Ah ve craft ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 para kasmak baya kolay ama daha piyasalar oturmadı. piyasa otursun ondan sonra bakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu ayıda beleşe mi getirsem bilemedim şimdiden 3.5 plat var :D. Bide şu solo olarak starshiplerle çıktığımız adventureler oluyor ya onlarda veteran iş görüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 barbu said: tinu said: spellslinger oynayıp 50 olan var mı? Ne soracaktın. Benim arkadas oldu. Konuşuyoruz class dengesi filan arada. Öyle bisiyse cevapliyim sdf dps de ne yapıyor dıye konuscaktım rotasyon olarak. bir de strikethrougt , crit, ap oranına bakıcaktım.. sanırım 20 man için strikethrough oranın %10 olması lazımmış.. veteran dungeonlar için %7 yeterli diye okudum.. crit 20 de yeterli diyorlar.. işte tam bunları yazan bi yer bulamadığım için oynayan biriyle konuşayım dedim.. bu arada benim son durum aşağıdaki gibi.. dungeon da dps bayaa arttı.. şimdi skill rotasyonda bazı denemeler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Sorarım arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bana da medic olarak guidance sağlayacak bir kaynak var mı ya, questing vs. yapıyoruz sorun yok da, dungeonlara girecem yakında skill set vs. nedir en efficient healleme yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Spellslinger DPS'i için ağlıyorlar baya forumlarda. Chartlarda sondan 2. şu bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 abi çok kötü bu konsept ya, elinde de iki tane ışın dabancası bide. acaiyp gözüme batıyor benim böle şirin şirin tasarımlar fln, herkes mi çok sevdi bu konsepti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ya bu open beta oncesi betaya katılanlara hoverboard vermisler. Hatta iki arkadasım sadece open betaya katıldılar. Onlara da verdiler. Ben bi bok almadım. open beta oncesi katılmama ragmen (22 subat). Open betada da katıldım. Ticket açtım 7 gün oldu. 6. gün ilk defa otomatik cevap dışında biri birşey yazdı. o da belli ki okumamış mailimi. yazdığı şu. said: The Flux Hoverboard is a reward for participating specifically in the Winter Beta event (November 11, 2013 to March 16, 2014). Players who did not participate in this event will not receive this item through their account inventory. lan alamıyorum bildiğin itemımı ya. oyun güzel, hoş ama iki ticket açtım. 1 haftada anca geri döndüler. bir tanesinde kullanıcı sozlesmesi ve yasal konularla ilgili birsey sordum. adamlar zor soru anca bulduk filan diyuolar. zor mor değildi de. sadece okumak gerekiyordu. Hadi ben üşendim okumadım. Ulan bunu siz yazdınız. siz de mi bilmiyosyunuz da 1 hafta suruyor. hele şu item geyiği iyice fena. 7 gün geçti. hala düzgün cevap yok. oyun güzel. Çok sevdim. ama customer support en kötüsü gördüğüm. ve çok oyun gördüm. Var mı başka benim durumumda olan bu hoverboard konusunda? İşin komik yanı sadece o yok. Diğer itemlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aa ben de katılmıştım ona ya ben de isterim hoverboard vermeyeyim 11 gold bi daha mounta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar