Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

wow kafası da değil tam. eski wow kafası olsa ok de son zamanlardaki raiderlar gibi. bodos dalmaya calisiyorlar. loss pullmus, patrol watch mus. hiç birşey yok. hatta tank 1-2m geriye cekmediginden biz soyleyene kadar, dalamadık bile npc ye kırk saat.

cok feci cok. bildigin randomlarla raidi bırak heroic yapılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3. dk'da grubun notunu verir hale geldim ya, eğer olmayacaksa basıyorum quiti adssad

healerin 80% i net overwhelm oluyor zaten

ama favorim 40 yarddan dps yapmaya alışmış plebler hahaha, garibim 40 yardda oturup dps yapacak sanıyor, bir telegraph geliyor sonrasında heal falan da gelmiyor tabii oor olduğu için sinek gibi yatıyorlar asdadsasd
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dungeon, ilk boss, ilk wipe sonrası adamlar çıktı gruptan.

işin komiği işini yapan tek ben varım, belki biraz da healer. ve ben beklerken, şans verirken herifler çıktı.

adam ben telegraphlardan kaçtıkça, kendi telegraphlarını da bana vurdurdu sdfs.

çok kötüler ya. hemen guild kurup düğzgün insanları toplamak lazım. bildiğin 3-4 guild anca çıkacak yapabilen.
Sosyal ağlarda paylaş

senin girdigin puglar baya en kotuymuste,

bu oyun pug grpla falan oynamak baya zor, vet dungeonlar vs zaten imkansiz. sesli iletisimle oynamak lazim bu oyunu, CC'ler MoO olayi vs cok muhim. ben zaten pek anlam veremedim dungeonlar bu haldeyken, neden group finder koymuslar ki oyuna.

bilmiyorum ya widstar gereginden fazla zaman isteyen bir oyun, zaten hedef kitlesi 8-10 sene onceki wow oyunculari oldugundan normal ama o oyuncular bu oyun ne kadar yurur orasi kocaman bir soru isareti iste.

f2p gecmesine %100 gozuyle baktigim bir oyun kisaca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...