_hione_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 selamlar, oyunu denemek istiyorumda sanırım hali hazırda oyunu satın almış birinden quest pass temin etmem gerekmekte bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 madcow said: ravenous exile: Screwy eklersiniz guild circle falan Kafam çok karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Oyun güzel olmuş da, yalnız oynanmıyor. her mmo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ne açıdan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ravenous'da exile açtım - Tyrandeis. Eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Pugla birşey yapmaya kalktığın da canından beziyorsun, TS olmadan low level dungeon bile yapılmıyor. Raidleri falan düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bi stalker buildi yaptım. 21 level için. akıyor. %90a filan inmiyorum sanırım. aoe single farketmeden lel. iyiymiş baya stalker. mini bossları nah keser ama. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Neyse birde PvP realmini deneyeyim bari, bir tane Exile spellslinger açtım Janene adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 spellslinger dps için capsler nedir acaba böyle classların 50 den sonra dungeon ve raidler için bi caps oranlarını filan veren bi site yok mu acaba ya bulamadım ben.. crit hit kaç olmalı, striketrought .. assaultpower filan bunlar ne olmalı.. bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Arzamar'ı eklesenize Ravenous Cricle'a. Online olmak mı gerekiyor illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 guest pass yokmu agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 aa çıkmış bu sanırım hiç duymadığıoma göre patladı mı lkdghslkghdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Baya iyi suanda. Patlamaz daha uzun sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bizden geçer not aldı, birlikte oynaması çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Oyunda creed şuan ucuz durumda. İmkan bulursanız alın bedava oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ravenous exile'da mühendis olarak görev yapıyorum, circle'a alabilirseniz sevinirim :) Stanne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 randomlarla dungeon'a girdim ahaha wow kafasında olan tipler direkt sivri sinek gibi ezildi falan çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 lvl 20'de her fightin skill check olması da nasıl bir hardcoreluktur belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 wow kafası da değil tam. eski wow kafası olsa ok de son zamanlardaki raiderlar gibi. bodos dalmaya calisiyorlar. loss pullmus, patrol watch mus. hiç birşey yok. hatta tank 1-2m geriye cekmediginden biz soyleyene kadar, dalamadık bile npc ye kırk saat. cok feci cok. bildigin randomlarla raidi bırak heroic yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ben 3. dk'da grubun notunu verir hale geldim ya, eğer olmayacaksa basıyorum quiti adssad healerin 80% i net overwhelm oluyor zaten ama favorim 40 yarddan dps yapmaya alışmış plebler hahaha, garibim 40 yardda oturup dps yapacak sanıyor, bir telegraph geliyor sonrasında heal falan da gelmiyor tabii oor olduğu için sinek gibi yatıyorlar asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Oyunu almak için en uygun site hangisi şu an? Araldan almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ilk dungeon, ilk boss, ilk wipe sonrası adamlar çıktı gruptan. işin komiği işini yapan tek ben varım, belki biraz da healer. ve ben beklerken, şans verirken herifler çıktı. adam ben telegraphlardan kaçtıkça, kendi telegraphlarını da bana vurdurdu sdfs. çok kötüler ya. hemen guild kurup düğzgün insanları toplamak lazım. bildiğin 3-4 guild anca çıkacak yapabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu arada daha hiçbir gruptai ister miniboss, ister adventure, isterse de dungeon olsun, hiçbirinde benim dışında dash kullanıp hız gerektiren telegraphlardan kacanı gormedim. adamlar baya baya sallamayıp yiyor o damageı. healer oynamadım ama ona mana mı dayanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 oyunu patlatacak olan sey dungeonlar :) lfr ile hicbisey yapilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 senin girdigin puglar baya en kotuymuste, bu oyun pug grpla falan oynamak baya zor, vet dungeonlar vs zaten imkansiz. sesli iletisimle oynamak lazim bu oyunu, CC'ler MoO olayi vs cok muhim. ben zaten pek anlam veremedim dungeonlar bu haldeyken, neden group finder koymuslar ki oyuna. bilmiyorum ya widstar gereginden fazla zaman isteyen bir oyun, zaten hedef kitlesi 8-10 sene onceki wow oyunculari oldugundan normal ama o oyuncular bu oyun ne kadar yurur orasi kocaman bir soru isareti iste. f2p gecmesine %100 gozuyle baktigim bir oyun kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar