Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

nienna said:

photographer said:

i7 4700mq 2.4 işlemci
nvidia gtx765
16gb ram
ile oyun medium ayarlarda kasıyor arkadaş
notebookla oyun oynanmazmış ben bunu anladım.
Ama enteresan bir kasış böyle biyere bakarken 50 fps olan oyun kafayı çevirip başka biyere bakınca 10 fps'e düşüyor...

bu ne ya. ben 2 gb ile oynamaya kasıyorum bi de.

bende i5 8gb ramli gtx860m notebook var fps de düşme filan yok.. sanırım i7 ve i5 den kaynaklı bir sıkıntı var...
Sosyal ağlarda paylaş

açtım exile human Medic, dediğiniz serverda , nickim Mortiss , 2 S ile ^^ ekleyin istiosanız.

level 6 yım, ilk büyük zonea geldim, binlerce tıklanacak şey 10 larca queste boğuldum bi an haritaya baktım her yerde bişey var. böyle olunca çok bayıorum böhühü :(

ama bi şekilde yapacaz artık sonuçta mmorpg bu, İŞ yani
Sosyal ağlarda paylaş

ekledim ben

bu arada bir şeyi fark ettim, doğrusu ikinci kere bu farkındalığı baştan yaşadım, betada da aynısını yazmıştım:

level kasarken yaptığınız questlerin levellarına çok dikkat edin. klasik mmo mantığıyla hub'a girip, questleri toplayıp, hepsini yapma gereği duyuyoruz fakat oyunda tasklar ve storyler var. aslında ihtiyacın olandan ÇOK daha fazla quest var hublarda.

hubları tamamlaya tamamlaya ilerlediğin zaman hubların level olarak üstünde kalmaya başlıyorsun. atıyorum lvl 12'de hala lvl 9-10 questler ve moblarla uğraşıyorsun. diğer mmo'larda bu durum çok fark etmiyor çünkü quest tamamladığında gelen exp seni level'a taşıyor. wildstar'da ise enteresan bir şekilde moblar seni level'a taşıyor, questlerden ziyade ve işin daha da ilginç olan tarafı kendinden düşük level mob kesmenin exp penaltysi baya acımasız. level 12'de lvl 12 mob kesmekten 1.0% exp alıyorsan, atıyorum lvl 10 mob kesmekten 0.6% alıyorsun.

zaten çoğu zaman kendi levelin mobları 3v1 bile kesebiliyorsun doğru interrupt ve avoidları yaptığın sürece. düşük levelları daha hızlı kesiyorsun ama mobtan moba koşma ve questleri hızlı yapmaktan dolayı yine git/gel trafiği oluyor.

atıyorum level 10'sanız ve elinizdeki questler 7-8 ise direkt bırakın ve bir sonraki hub'a geçin. ben 12'den beri 3 hub falan skipledim. hatta bir ara 2 level üstüme kadar çıktım. level inanılmaz hızlı gelmeye başlıyor. normal düzenden min. 30-40% daha hızlı level atlıyorsun.

hızlı level atlamayı isteyenlere tavsiye ederim. hele duo falan yaparken 2 level üstü hiç problem olmaz. her yerde prime mob var aslında onlara çok halleniyorum da yok ki duo yapacak bir adam. mortis the patates beni yakalayamaz herhalde asdasd. lvl 16 olmak üzereyim yok mu bir baba yiğit duo yapacak?
Sosyal ağlarda paylaş

ya arada oyun sarıyor gibi , böyle yeni ability vs. bir achievemetn hissi falan , sonra haritaya bakıyorum binlerce orada burada quest görüyorum.

sadece haritada bulunan işaretleri kovalio hissiyatı yakalıyorum 0 immersionsız. o zaman bayiorum.

sonra biraz daha oynuorum tekrar hoşuma gidiyor falan garip yani.

hani wow gibi lore'unu karakterlini tanıdıım bir ortam olsa ok de. Böyle bir zone'a her şeyi atmışlar gibi gözüküyor. Bi konsepti de yok benim gördüğüm o yüzden immersion 0

bana open zone versinler, quest marker vermesinler. Az quest ve ve zor görevler versinler. Gerektiinde büyük bi düşman headquarterı temizlemeli ve sonundaki bosstan item almalı gibi. Bitirince de bol bol xp versinler. Ama nereye gitmem gerektiğini sadece yön ile belirtsinler ben gidip bulayım arayayım, başka npclerden öğreneyim vs. İşte o zaman okurum daha çok sararım. her yerini dolanırım her questi yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...