Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

mekanlar ugrasılmıs güzel ama ölcek sorunlu, o yüzden dekor gibi duruyo her her yer, ya genelde cok ufaklar veya tavan yükseklikleri sorunlu, veya yükseklikler alcaklıklar bi sorunlu, hanı onundeki dağ dağ gibi deil duvar gbi duruyo vs vs

tam cözemedi neden ama ciddi bi dekor hali var mekanlarda ve baya tad kacırıyo, atmosfer kırıyo
Sosyal ağlarda paylaş

ulan o muhabbet bi tek bende mi var acaba diyodum.. yalnız degilmişim.. Böle renkler gölgeler parlaklık falan entresan geliyor yani.. Wow daki gibi olmasını istiyorum mesela ben.. pastel falan.. wow gibi yorucu olmayan daha pastel bir tarz olması gerekirken bunda heryer fener alayı gibi..
Acaba video ayarlarından bişeyleri açıp kapamak mı lazım.. hiçte bakmadım ki.. çaktım ultra high geçtim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Aynen, ölçek sorunu var. Aynı şekilde beni de rahatsız etti oldukça. Ayarlayamıyorum rahat bir kamera açısı resmen. FOV'dan olabilir belki.

fov'dan ziyade kamera açısından kaynaklı sorun da var. zoom yapınca karakterin sadece kafasını görüyorsun, hele mordesh flan gibi uzun değilse karakter hepten yok oluyor chuachua gibiler.

kamera yüksekliği vs. de problemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...