moriarty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aldım oyunu akşam dominyondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Londra'ya getirdiğim iş laptoptunda deneyeyim dedim. Alet oyunu açıyo ama karakter yaratımını kaldırmıyo, farklı saç modeli seçince hata verip kapanıyo sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Abi ben ultra high ayarlarda ortalama 50 fps ile oynuyorum.. siz önceki sayfalarda niye bu kadar fps'den yana dert yandınız.. düzelttiler sanırım o işi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 amd/ati sahipleri genelde dusuk fps den yakiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 farside çok iyi dizayn edilmiş bir bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 YZ0CD28PE8ELFD5QVDP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yazma lan bana ver birini, hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bana gelmesi gerek atarım bir tanesini. demin aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 region ayirmislar, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 sevdim oyunu. madiarty / exile / mordesh stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ravenous'da açtım bende spellslinger - dominion - "Democritus" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hazak duzelmeye başladı bu aksam 1 saatten az sıra bekledım.. eve gelince zaten yemektı... cocuklarla boğusmaydı filan zaten zaman lazım.. o arada sıra gelmiş oluyor eskisi gibi 3-4 saat bekleme yok.. bu arada 35 oldum oyun cok sardı :)2004 wow yılları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ah bu oyunda, saglam bir lore olacakti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ya aynen lore kısmı çok traş geldi hiç okumuyorum bile yazılanları =P yani ciddi bir lore yapsalar güzel olurmuş ya da güzel de benim öküzlügüm ama traş gibi geldi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 mekanlar ugrasılmıs güzel ama ölcek sorunlu, o yüzden dekor gibi duruyo her her yer, ya genelde cok ufaklar veya tavan yükseklikleri sorunlu, veya yükseklikler alcaklıklar bi sorunlu, hanı onundeki dağ dağ gibi deil duvar gbi duruyo vs vs tam cözemedi neden ama ciddi bi dekor hali var mekanlarda ve baya tad kacırıyo, atmosfer kırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 gorsel olarak benim de adlandiramadigim bi acayiplik var. aydinlatma mi sikintili, kaplamalar mi bi garip, golgeler mi olmamis, renk paletinden mi tam oturtamiyorum ama rahatsiz ediyo bakinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Aynen, ölçek sorunu var. Aynı şekilde beni de rahatsız etti oldukça. Ayarlayamıyorum rahat bir kamera açısı resmen. FOV'dan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ulan o muhabbet bi tek bende mi var acaba diyodum.. yalnız degilmişim.. Böle renkler gölgeler parlaklık falan entresan geliyor yani.. Wow daki gibi olmasını istiyorum mesela ben.. pastel falan.. wow gibi yorucu olmayan daha pastel bir tarz olması gerekirken bunda heryer fener alayı gibi.. Acaba video ayarlarından bişeyleri açıp kapamak mı lazım.. hiçte bakmadım ki.. çaktım ultra high geçtim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Malesef cekemiycem simdi ust uste ikinci tpark. Cok cocuksu dayanamiyorum kisa falan acar bakarim belki dursun kenarda simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 LathspeLL said: Aynen, ölçek sorunu var. Aynı şekilde beni de rahatsız etti oldukça. Ayarlayamıyorum rahat bir kamera açısı resmen. FOV'dan olabilir belki. fov'dan ziyade kamera açısından kaynaklı sorun da var. zoom yapınca karakterin sadece kafasını görüyorsun, hele mordesh flan gibi uzun değilse karakter hepten yok oluyor chuachua gibiler. kamera yüksekliği vs. de problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Customfov diye addon var basarili. http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220180-customfov Oyun icinden /setfov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 FOV`u custom değiştirebiliyorsunuz, default 50 olması gerekiyor ben 75 ile oynuyorum. customfov addonun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Diablo mu bf mi yoksa diye dolaşırken bu geldi aklıma , oyun çıkmış bile var mı guest pass ı olan bi deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ya bi sorun var user ve şifre hatalı diyo oyunda ama sitesinden login olabiliyorum. Edit: Neyse launcher'ın setup'ından repair edince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 e-mail adresini kullan user'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar