nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 3-5 adam gerektiren questlerin bolluğu da çok iyi. kimse op değil illa ki ihtiyaç duyuyorsun. elite quest için lf dredgerrr falan diyorlar bütün gün. bi de healer oynayanlara tavsiyem eğer solo takılıyorsanız 10-15 arası bg takılın çok hızlı level geliyor. 15'te sağlam dps skilleri açılıyor sonra sololarsınız kolay. (medic) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Seksi karakterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Elindekileri baston sandım ilk bakışta oha kötürüm char varmış dedim off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 esperler pvp de çok tırt olacak gibime geliyor mobility olmadığından dolayı var mı esper pvp si yapan hiç? CB'de hiç uğraşmamıştım pvp ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 builder olarak physic frenzy kullaniyorsun pvp de mobility icin.end game nasil olur bilmiyorum ama lvl 25 itibari ile whitevale de solo gang izlenimlerim bayagi olumlu.soyle bir build yaptim A/U da shocked,no remorse,slow it down ile devam edip Assault dan dps ile desteklemeyi dusunuyorum lvl aldikca. http://ws-base.com/builds/generator/esper#KCvqCvMKvwv1v1/495.496.497.383.396.397.974.388.434.942.460.461.462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 psyhic frenzy artık verimli bir şekilde çalışıyor mu? betada saçmalıyordu, optimum bir şekilde kullanamıyordun. bir de range'inin çok kısa olması biraz karın ağrısı yaratabilir diye düşünüyorum. ama hiç mobility sahibi olmamaktan iyidir ya. oha t4 upgrade'i çılgınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 abi o bounce back nasıl saçma bir amp'dir, nasıl ölüyorsun onu alıp? crit yiyince 25% şansla 35% hp doldurmak nedir. ölmezsin ki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 PF miss gibi ya.Melee de oynuyorsun eet o yuzden snare/defans agirlikli build zaten.Hizli PP biriktirip mind burst ile nukeluyorsun surekli.Amp lerden gelen defans ve bolster bayagi bir survivalibity sagliyor.Dps de yerinde.Bolster ayni zamanda PP build icinde on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 olmuyorsun pek eet fdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sunu da koyim, dursun burda. lvl 50 icin http://ws-base.com/builds/generator/esper#KpvqpvpKKvwv1v1/495.496.497.383.396.397.974.388.434.942.460.461.462.465.474.324.334.335.336.466.467.468.326.345.940.327.328.329.441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 laptoptan oynanıyor baya bu arada. gtx 765m var bendeü fanları turboya alıp oynuyorum ısınma normal seviyede. mediumda falan 40-50~fps alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bir tane de guest bende kaldı isteyen olursa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 öööööööh 30 da bio dome3 diye bi yere geldim bu nedir ya... her yer mob kaynıyor nefes alamıyorsun üstüne birde domiler var.. kaç defa öldüm bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 archon'da paticik diye bi circle acsaniza. en azindan oyun ici bilgi paylasimi vs olur. sosyal ag gibi bi sey circle. o tusundan aciliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Valla tadindan yenmez. Kafama birşey takılıyor paso gidip tinunun kafayı şişiriyorum. Oda yakalayabilirsem >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 level 20 için warrior tank rehberi arıyorum. internette aradım ama detaylı bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Reserved. Aksam adam akıllı beklemeden oynayacağım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ya şöyle güzel grup pve* istiyorum ama level kasamıyorum, felaket bayıyorum level kasarken. bir de bu guest keyler kaç günlüktü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sinera said: Valla tadindan yenmez. Kafama birşey takılıyor paso gidip tinunun kafayı şişiriyorum. Oda yakalayabilirsem >:D< ts ye gelion mu sen .. bu arada 30 dan sonra 3 kişilik gruplarla quest yapıcaz tek basına cok kasıyor.. 3 kişi cok hızlı lvl alınıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Guest pass olan varsa atarsa iyi olur yavru ceylanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 SZCD3ZIHLWY2C03DIF1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bende talibim fazladan Guest Key sahibi var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Birşeyi merak ettim oyunda medic ile spellslingler ın ne farkı var ? İkiside dual pistol, ikiside ranged dps/healer mekanikleride benziyor. Birde medic güzel geldi yüksek level medic varsa dps i konusunda bilgi verebilir mi? İleride dpsi diğer classlarla aynımı yoksa adı üstünde medicsen healer olcaksın tarzı bir olaymı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Abi özel mesaj atsaydınya onu =) 500 kişi denicek şimdi.. yukarıdaki kod kullanılmış oldu arkadaşlar .. varsa başka kod öm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar